Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılında Evlenen Ünlülerin En Çok Beğenilen ve Eleştiri Yağmuruna Tutulan Gelinlik Tercihleri

2022 Yılında Evlenen Ünlülerin En Çok Beğenilen ve Eleştiri Yağmuruna Tutulan Gelinlik Tercihleri

Merhaba. 2022'de pek çok ünlü çift enteresan gelinlik tercihleri, düğün kombinleri ve pahalı düğünleriyle gündem konusu oldu. Bu yazıda 2022 yılında evlenen ünlülerin gelinliklerini listeledik.

Aralarında çok güzel olanlar da var göz karartan da...

Detaylar içerikte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Tolga Çam imzalı, taş işlemeli ve kabarık bir gelinlik giymeyi tercih eden Merve Boluğur, düğünden önce sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafına, 'Gelin gibi gelin' notunu yazmıştı. Boluğur'un bu yorumuna takipçilerinden 'Yılın en güzel gelini', 'Sonunda ünlü birinin gelinliğini beğendim' gibi birçok yorum gelmişti.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Ağustos ayında evlenen Demet Özdemir'in gelinlik tercihi sosyal medyayı epey bir oyalamıştı. Bazı kullanıcılar Özdemir'in gelinliğine halı kaydırmaza benzetmişti. Özdemir nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle alay konusu olurken, nikah sonrasında Nihan Peker’in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırmıştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy

Ağustos ayında oyuncu Berk Oktay'la dünya evine giren Yıldız Çağrı Atiksoy'un gelinliği eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Sosyal medya kullanıcıları maalesef gelinliğin Atiksoy'a yakışmadığını ve göğüs kısmının düşük olduğunu söylemişti.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz ağustos ayında çocukluk aşkı işletmeci Nida Büyükbayraktar ile lüks bir otelde kıyılan nikah ve düğün töreni ile evlendi. Göğüs dekolteli bir gelinlik tercih eden Dinçöz, hayranlarından ve sosyal medya takipçilerinden tam not aldı.

Özge Gürel

Özge Gürel

Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, temmuz ayında Almanya'da evlendi. Oyuncunun saten gelinliğinin 15 bin 800, dünyaca ünlü markaya ait olan inci detaylı ayakkabısı 28 bin TL, incili küpesi 16 bin 182 TL, beyaz gözlüğü ise 6 bin 145 TL olduğu ortaya çıktı. Yani Özge Gürel'in toplam gelinlik kombinin değeri 66 bin 127 TL'yi buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazlı Kayı

Nazlı Kayı

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, haziran ayında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı. Nazlı Kayı, kendisi için özel olarak tasarlanan Zuhair Murad imzalı bir gelinlik giydi. Dört couture ustasının eseri olan gelinliğin tamamlanması ise 384 saati buldu.

Ebru Şahin

Ebru Şahin

Ebru Şahin düğünde Danielle Frankel imzası taşıyan üç farklı gelinlik ile misafirlerinin karşısına çıktı. Nikahtaki gelinliği de Amor Garibovic’e aitti. Hepsi çok beğenilen ve hepsi de servet değerinde olan gelinliklerin toplam fiyatı yaklaşık 500 bin TL.

Melis Sütşurup

Melis Sütşurup

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup geçtiğimiz haziran ayında düğünlerini geçekleştirerek dünya evine girdi. Sütşurup'un gelinliği de 2022 gelinleri arasında en güzellerinden.

Dila Tarkan

Dila Tarkan

Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer Yunanistan'da evlendi. Sosyetik güzelin gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi gelinliği çok beğenirken kimi de hiç beğenmedi.

Lara Tümer

Lara Tümer

Selahattin Paşalı ve Lara Tümer geçtiğimiz nisan ayında evlenmişti. Çiftin giydiği gelinlik ve damatlık sosyal medyada gündem oldu. Çifte, 'Ruhsar gibiler', 'Ayin mi yapacaklar bu nasıl bir tören?' gibi yorumlar geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Evgar

Demet Evgar

Oyuncu Demet Evgar altı yıldır birlikte olduğu Levent Babataş ile geçtiğimiz mart ayında Emirgan'daki evinde nikah kıydı. Evgar'ın üzerindeki gelinlik ise annesine aitti.

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır, şubat ayında müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, İzmir Alaçatı'da gerçekleşen törende, iki farklı gelinlik giydi. Bahadır'ın siyah kuşak ve siyah eldiven detayıyla dikkat çeken gelinliğinin fiyatı tamı tamına 85 bin TL.

👰

Sizce en güzel gelinlik hangisine aitti? Yorumlarda buluşalım.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın