Görüş Bildir
Haberler
18 kg Altın, 18 Adet Ev ve 4 Yazlığı Olduğunu Söyleyen Kobra Murat'ın Geçirdiği Değişime Çok Şaşıracaksınız

18 kg Altın, 18 Adet Ev ve 4 Yazlığı Olduğunu Söyleyen Kobra Murat'ın Geçirdiği Değişime Çok Şaşıracaksınız

01.01.2023 - 12:17

Her hareketi olay olan Kobra Murat, sürekli gündemde kalmayı başarıyor. Ünlü müzisyen sadece eğlenceli müziğiyle değil; ilginç stili, takıları ve saçlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Katıldığı her programda gerek söyledikleri gerek olay yaratan hareketleriyle adından sürekli söz ettiren Kobra Murat'ın kim olduğunu, dünden bugüne nasıl değiştiğini mercek altına alıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Romanların gözdesi Kobra Murat kimdir?

Romanların gözdesi Kobra Murat kimdir?

Milyonların severek takip ettiği Kobra Murat, İstanbul Balat'ta yaşıyor. Geçimini terzilik yaparak sağlayan Kobra Murat, 26 yıl önce çalıştığı yerde tanıştığı Emine ile evlenerek dünya evine girdi. İki erkek çocukları olan çift, bir tane de kızları olsun istiyordu. Aradan geçen altı senenin ardından bu istekleri de kabul oldu ve 2007'de Sergül adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Kariyerine kısa bir yolculuk yapalım.

Kariyerine kısa bir yolculuk yapalım.

Romanların kalbinde taht kuran ve âdeta evlatları gibi gördükleri Kobra Murat, kariyer yolculuğunun temelini uzun süre terzilik yaparak attı. Giyim sektöründe başarılı işler yapan müzisyen, romanların en beğendiği stilistlerden biri hâline geldi. Bir süre modacılık yapmasının ardından kariyerinde farklı bir sektöre ani bir geçiş yaptı. Müziği çok seven ve hayatının önemli bir parçası olarak gören ünlü modacı, beste yapmaya başlayarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

İsminin hikâyesi ise oldukça ilginç.

İsminin hikâyesi ise oldukça ilginç.

Milyonların Kobra Murat olarak tanıdığı ünlü müzisyenin gerçek adı Murat Divandiler. Romanların zarafeti ve gösterişi seven bir toplum olduğunu, bu nedenle düğünlerinin de bir o kadar görkemli olduğunu belirten ünlü müzisyenin müziğe başlamadığı dönemlerde ''Yılan Direk'' lakaplı başka bir terzi varmış. Bu terzi, tasarladığı kostümleri düğünlerde pazarlıyormuş. Bir müşterinin biri, terziyle anlaşamamış ve bunun üzerine Kobra Murat'ın terzilik yaptığı dükkana gelmiş. Kendisinden düğün kıyafeti tasarlamasını istemiş. Kostümün nasıl olmasını istediğini ise ''Kobra yılanının ağzından çıkar beni.'' diyerek anlatmış Kobra Murat'a. Ardından ünlü modacı kostümü hazırlayıp müşteriye teslim etmiş. Bu olayın ardından lakabı Kobra olarak kalmış.

Gençlik fotoğrafı, şaşkınlığa sebep oldu.

Gençlik fotoğrafı, şaşkınlığa sebep oldu.

Üç çocuk babası Kobra Murat'ın her hareketiyle gündem olmaktan geri kalmadığını belirtmiştik. Ünlü sanatçı, bu sefer de gençlik fotoğraflarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Milyonlar onu uzun saçları, Çukur dizisindeki performansı ve ilginç stiliyle biliyordu. Eşi ile yıllar önce verdiği düğün pozlarının sosyal medyada paylaşılmasıyla Kobra Murat'ın değişimi de herkesi şaşırttı. Pek çok kişi gözlerine inanamadığını, bunun bir rüya olması gerektiğini söyledi. Gerçekten de ünlü müzisyenin değişimi hayret verici.

Giyim tarzı, yeni imajı ve saçlarıyla çok konuşuldu.

Giyim tarzı, yeni imajı ve saçlarıyla çok konuşuldu.

Kraliçe, Ortakina ve Maydanoz gibi şarkılarıyla müzik sektöründe çok konuşulan ve sergilediği sahne performanslarıyla adından söz ettiren ünlü müzisyen; geçirdiği operasyon ile fazla kilolarından kurtuldu. Ameliyat sonrasında yaptığı imaj değişikliği de herkesin diline düştü. Kendine ait giyim tarzı, marjinal takıları ve tabii ki uzun saçlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saçlarının peruk olduğu gerçeğiyle büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Saçlarının peruk olduğu gerçeğiyle büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Uzun saçları ve marjinal giyim tarzıyla tanıdığımız Kobra Murat, ilgiyle takip edilen bir TV programına katıldı. Konuşma arasında bir anda peruğunu çıkardı. Kendisine ait olduğunu düşündüğümüz saçlarının yapay olmasıyla izleyenleri ekrana kilitlemeyi de başardı. Olayın şokunu üzerinden atamayan sunucu da bir süre sessiz kaldı. Yaşanan bu olayın ardından binlerce tweet ve yorum alan ünlü müzisyen, uzun süre sakinliğini korudu.

Herkes servetinin peşinde.

Herkes servetinin peşinde.

İlgiyle izlenen bir programa konuk olan ünlü müzisyenin mal varlığı merak konusuydu. 18 kg altını, 18 adet evi ve 4 tane yazlığı olduğunu açıkladı Kobra Murat. Ardından da sözlerinin çarpıtıldığını, yanlış yorumlandığını ve bu servetten pay almak isteyenler nedeniyle telefonunun susmadığını söyledi. Kendisini bildiğinden beri altın aldığını söyleyen Kobra Murat, eğer onları harcamamış olsaydım 18 kg altınım olurdum diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Çocuklarına, annesine ve eşine hediyeler, evler ve arabalar aldığını, bu yüzden o kadar altına sahip olmasının söz konusu olamayacağını da ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerem Senol

sorsan çok çalışmak la kazanmış.Belkide doğrudur ama asıl kazancı TV lerden almıştır.helal olsun da neden önce var sonra da altınların yok diyorsunuz.zaten o... Devamını Gör

Emrullah artrk

cingenlerin kralı kobra muro