Görüş Bildir
Haberler
Yüksek Puanlı Film Önerileri! "Ne İzlesem" Diyenler İçin Birbirinden Kaliteli Film Önerileri

Yüksek Puanlı Film Önerileri! "Ne İzlesem" Diyenler İçin Birbirinden Kaliteli Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

O zaman hazırsan yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chronicle (2012)

Chronicle (2012)

IMDb: 7.0

Özet: Üç lise arkadaşı yeraltında inanılmaz bir keşif yaptıktan sonra süper güç kazanır. Gençler, süper güçlerini eğlenmek için kullanırken, hayatlarının kontrolden çıktığını fark ederler.

Oyuncular: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan

Yönetmen: Josh Trank

Sunshine (2007)

Sunshine (2007)

IMDb: 7.2

Özet: Uluslararası astronotlardan oluşan bir ekip, 2057'de varlığı son bulmak üzere olan Güneş'i nükleer bir fisyon bombasıyla yeniden canlandırmak için tehlikeli bir göreve gönderilir.

Oyuncular: Chris Evans, Cillian Murphy, Rose Byrne

Yönetmen: Danny Boyle

Gattaca (1997)

Gattaca (1997)

IMDb: 7.8

Özet: Genetik olarak  yetersiz bir adam, hayali olan uzay yolculuğunu yapabilmek için başka birinin kimliğine bürünür.

Oyuncular: Ethan Hawke, Uma Thurman, Jude Law

Yönetmen: Andrew Niccol

İçeriğin Devamı Aşağıda

Coherence (2013)

Coherence (2013)

IMDb: 7.2

Özet: Emily ve erkek arkadaşı Kevin, Mike'ın evindeki bir akşam yemeği partisine katılan birkaç kişiden biridir. Kevin'in eski kız arkadaşı Laurie'nin de orada olması, hem Kevin hem de Emily için ortamı biraz gerginleştirir. Akşam yemeği partisi iyi gitmektedir. Ta ki bir kuyruklu yıldızın görülmesinin ardından elektrikler kesilinceye dek.

Oyuncular: Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon

Yönetmen: James Ward Byrkit

Official Secrets (2019)

Official Secrets (2019)

IMDb: 7.3

Özet: Resmi Sırlar, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni 2003 yılında, Irak'ın işgalini onaylamaya zorlamak için düzenlenmiş, bir Ulusal Güvenlik Konseyi casusluk operasyonu hakkında basına bilgi sızdıran İngiliz bir muhbirin gerçek hikayesine dayanmaktadır.

Oyuncular: Gavin Hood

Yönetmen: Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode

Miller's Crossing (1990)

Miller's Crossing (1990)

IMDb: 7.7

Özet: Tom Regan, Leo isimli bir suç patronunun danışmanıdır. Leo ve rakip patron Johnny Caspar, Caspar'ı dolandıran bir bahisçi yüzünden kavga edince Tom Regan her ne kadar barışı korumak için elinden geleni yapmaya çalışsa da kendisini, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir çıkmazın içinde buluverir.

Oyuncular: Gabriel Byrne, Albert Finney, John Turturro

Yönetmenler: Joel Coen, Ethan Coen

Dogtooth (2009)

Dogtooth (2009)

IMDb: 7.2

Özet: Eğer bu filmi izlemdiyseniz izlemeden önce bir kez daha düşünün deriz... Yorgos Lanthimos'un bu filmi, şehir dışında yaşayan anne, baba ve ergenlik dönemindeki üç çocuğun yaşantısını konu ediyor. Şehrin dışında izole bir bölgede yaşayan aile kendilerini dış dünyaya kapamıştır. Çift, çocukları için başka bir gezegende çok iyi olabilecek izole bir yaşantı oluşturmuştur. Evin etrafın saran bir çit vardır ve çocuklar o çitten dışarı hiç çıkamaz...

Oyuncular: Christos Stergioglou, Michele Valley, Angeliki Papoulia

Yönetmen: Yorgos Lanthimos

İçeriğin Devamı Aşağıda

Irréversible (2002)

Irréversible (2002)

IMDb: 7.3

Özet: Yine son derece rahatsız edici bir filmle devam ediyoruz. Paris'te oldukça pis bir arka sokak barı... İçeriden dışarıya çıkan sedyeler, ambulans ışıkları ve yaşanmış kanlı bir gece. Bu gecenin kurbanları, aslında bu gecenin sonunda değil başındalardır henüz. Hayatın kurgusu, bazen insanın zannettiği gibi ileri doğru değil, geriye doğru akar. Bütün günahlar, birer birer ortaya çıkacaklardır ve insanoğlu kendi pisliğiyle karşı karşıya gelecektir.

Oyuncular: Monica Bellucci, Vincent Cassel, Albert Dupontel

Yönetmen: Gaspar Noé

Call Me by Your Name (2017)

Call Me by Your Name (2017)

IMDb: 7.8

Özet: Şimdi sizi bambaşka dünyalara götürecek bir filmle devam ediyoruz listemize. 1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Elio Perlman, günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir.

Oyuncular: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg

Yönetmen: Luca Guadagnino

Arctic (2018)

Arctic (2018)

IMDb: 6.8

Özet: Kuzey Kutbu'nun ortasında bir uçak kazasından sağ kurtulan Overgård, hayatta kalma eğitimini dünyanın en yaşanılmaz yerlerinden birinde yaşamı için savaşmak üzere kullanmak zorunda kalır. Ve Overgård hayatta kalmak için tüm doğru çağrıları yapıyor gibi görünse de, Arctic her zaman hayatını biraz daha kötü hale getirmek için her zaman bir adım öndeymiş gibi görünüyor.

Oyuncular: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir, Tintrinai Thikhasuk

Yönetmen: Joe Penna

The Transporter (2002)

The Transporter (2002)

IMDb: 6.8

Özet: Özel operasyon biriminin bir parçası olan Frank, artık paralı bir askerdir. Hangi görevde bulunmak istiyorsa onu üstlenen genç adamın artık kendine göre benimsediği üç kuralı vardır. Anlaşmanın bozulması, kim için çalıştığının sorulması ve taşıdığı paketin ne ile alakalı olduğunu öğrenmekten kaçınarak sadece görevini yerine getirmek istemektedir. Aldığı son pakette de aynı kuralları devreye soksa da işler planladığı gibi gitmeyecektir.

Oyuncular: Jason Statham, François Berléand, Shu Qi

Yönetmen: Corey Yuen, Louis Leterrier

İçeriğin Devamı Aşağıda

Guardians of the Galaxy (2014)

Guardians of the Galaxy (2014)

IMDb: 8.1

Özet: Evreni yönetebilmek adına büyük bir çaba gösterenleri durdurmaya çalışan bir grup suçlunun hikayesini konu alan yapım, izleyenler tarafından oldukça beğenilen yapımlardan biri. Star-Lord, Roket, Groot, Gammora ve Drax adındaki beşli, evren için oldukça büyük bir tehtit oluşturan esrarengiz küre ve peşlerindeki düşmanlar ile başa çıkabilecekler midir?

Oyuncular:  Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Yönetmen: James Gunn

Little Women (2019)

Little Women (2019)

IMDb: 7.8

Özet: Jo March, New York'ta yaşar ve hayatını yazar olarak kazanır. Kız kardeşi Amy ise Paris'te resim okuyordur. Amy, Jo'ya evlenme teklif eden ama sonunda reddedilen çocukluk aşkı Theodore ile tesadüfen karşılaşır. Aralarında bir çekim olduğunun ikisi de farkındadır... En büyük kardeşleri Meg, bir okul öğretmeniyle evliyken, utangaç kız kardeş Beth ise aileyi bir araya getirecek olan yıkıcı bir hastalık pençesindedir.

Oyuncular: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh

Yönetmen: Greta Gerwig

Moonrise Kingdom (2012)

Moonrise Kingdom (2012)

IMDb: 7.8

Özet: Yıl 1965... Penzance sakinleri, dünyanın geri kalanında meydana gelen bazı kötü şeylerden etkilenmemiş bir toplulukta yaşıyorlardır. On iki yaşındaki Sam ve Suzy ise birbirlerine aşık olurlar ve kaçmaya karar verirler. Ancak adaya şiddetli bir fırtına yaklaşıyordur. Bir grup ilginç yetişkin ise bu felaketten önce gençleri bulmaya çalışır.

Oyuncular: Jared Gilman, Kara Hayward, Bruce Willis

Yönetmen: Wes Anderson

The Shape of Water (2017)

The Shape of Water (2017)

IMDb: 7.3

Özet: Elisa, Baltimore'da gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışan dilsiz ve yalnız bir kadındır. Laboratuvarın gizli sırrını keşfettiğinde ise hayatı sonsuza dek değişir. Su tankında yaşayan bir yaratık bulan Elisa, yeni arkadaşıyla benzersiz bir bağ kurar. Ancak kısa bir süre sonra kaderinin bir hükümet ajanının elinde olduğunu öğrenir.

Oyuncular: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon

Yönetmen: Guillermo del Toro

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın