Görüş Bildir
Haberler
Yargı Dizisinin Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun Eski Mesleği Şaşkına Çevirdi! Başak Gümülcinelioğlu Kimdir?

Yargı Dizisinin Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun Eski Mesleği Şaşkına Çevirdi! Başak Gümülcinelioğlu Kimdir?

GNS
20.12.2021 - 22:27

Sen Çal Kapımı dizisindeki Pırıl rolüyle tanınan ve herkese kendini sevdiren başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu şimdilerde Kanal D'nin rekortmen dizisi Yargı'da yer alıyor. Neva karakterine can veren oyuncu her bölümde göz doldurmaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Çağrı Çıtanak ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen oyuncunun esas mesleği ortaya çıktı. Peki Başak Gümülcinelioğlu'nun esas mesleği nedir? Başak Gümülcinelioğlu kimdir? işte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisinde Neva karakterine can veren başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu'nun esas mesleğini duyanlar şaşkına döndü. Sen Çal Kapımı dizisindeki rolüyle herkesin aklına kazınan güzel oyuncu Gümülcinelioğlu son dönemin popüler isimleri arasında yer alıyor. Peki Başak Gümülcinelioğlu'nun gerçek mesleği ne? İşte detaylar...

Başak Gümülcinelioğlu'nun Esas Mesleği Ne?

Başak Gümülcinelioğlu'nun Esas Mesleği Ne?

ABD, İngiltere, Belçika ve İsviçre'de eğitim gören Gümülcinelioğlu, Türkiye'ye döndükten sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde okudu. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Mimari Tasarım Tezli Yüksek Lisans programında yüksek lisansa başlayan Gümülcinelioğlu, bir süre mimarlık yaptı.

Başak Gümülcinelioğlu Kimdir?

Başak Gümülcinelioğlu Kimdir?

Başak Gümülcinelioğlu, 22 Ekim 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bazı kaynaklarda ise Almanya’da dünyaya geldiği belirtilmektedir. 166 cm boyunda, 49 kilo ve Terazi burcu olan güzel oyuncu, Sen Çal Kapımı, Erkenci Kuş (Deniz), 8. Gün (Şehnaz) gibi yapımlarda rol alırken, aynı zamanda şarkıcılıkta yapmaktadır. Bir Anda, Kiraz gibi şarkıları bulunmaktadır.

İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi’nden mezun olan güzel oyuncu, İngiltere London Academy of Music, Dramatic Arts ve Amerika Kansas Müzikal oyunculuk eğitimi bölümlerini tamamlamıştır. 

Sosyal medyada epey aktif olan Başak Gümülcinelioğlu'nun, Instagram'da 1 buçuk milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın