Görüş Bildir
Haberler
Wattpad'de Okunma İsteği Uyandıran 5 Hikaye

Wattpad'de Okunma İsteği Uyandıran 5 Hikaye

lunelure
03.01.2015 - 03:41 Son Güncelleme: 03.01.2015 - 14:19

Wattpad

Dünya genelinde ki en büyük hikaye paylaşma platformu olan ve okurları yazarlarla ortak bir ağda buluşturma şansı veren Wattpad' da ki 5 şeçmece kurgu.

Kaynak: http://www.wattpad.com/home
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. MAHZEN

1. MAHZEN

“Phooblls adlı 27 şehri kapsayan bir toplulukta, 17-24 yaşları arasındaki gençleri içeren ve hayatından nefret eden kişiler, cezalarını bulmaları için “Mahzen”e gönderilirler. Mahzen, toplum tarafından bilinmez. Mahzene seçilen kişilerin evlerine bir zarf gönderilir ve bu zarf, aile bireyleri tarafından okunduktan sonra, kendini imha eder. Bu sebepten ötürü, çocukları Mahzene giden insanlara kimse inanmaz.

Mahzene seçilenler genellikle, hayatının değerini bilmeyen, ailesine karşı hiç saygısı olmayan kişilerdir. Mahzen, yerin altındadır ve 4 ayrı girişi vardır. 16 kişi, 4-4 gruplar halinde seçilerek, her grup bir girişe gönderilir. Mahzende kimse birbirini öldürmek zorunda değildir ya da kurtarmak.

4 girişin, 4’ünde de çeşitli öldürücü oyunlar vardır. Ve seçilen kişiler bu ölümcül oyunlardan kurtulabilirlerse, “Utogahu” adlı çıkışı bulup, hayatlarına devam edebilirler.”

Mahzen - Wattpad

Mahzen - By Allwie - Facebook Sayfası

2. Welcome to Zombie Earth

2. Welcome to Zombie Earth

3. Dünya savaşı sonrasında kullanılan kimyasal silahlar yüzünden etkilenen bitkiler, hayvanları zehirlemiştir. Besin zinciri sayesinde yayılan bu virüs, insanların %99'unu et yiyen hantal canavarlara dönüştürmüştür.

Hırıltıların arasında kalmış sessiz ve ölü Meine şehrinde yaşayan Walter ve küçük kız kardeşi Emily, hayatta kalmaya çalışıyorlar. Walter, kız kardeşinin güvende bir hayat yaşaması için salgın başlamadan önce ordunun yönetimi altında olduğu bahsedilen kampı arıyor.

Kuralların yok olduğu bir dünyada et yiyen ölülerden çok yaşayanlardan korkmak gerek.

Böyle bir dünyada neredeyse yok olma seviyesine gelen insani duyguları kaybetmemek mümkün mü? ...,

Welcome to Zombie Earth - Wattpad

3. Soul

3. Soul

ki soy. Richardson ve Gonzalez.

Wendy Gonzalez.

Annesinin ölmeden önce nasıl biri olduğunu 20 yaşında öğrenen, en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğrayan ve ilk aşkının yüz üstü bıraktığı kız.

Hayatını yoluna koymak ve düşünmemek istemişti, başardı da. Yeni aşk, yeni arkadaşlıklar... Ta ki reddettiği geçmişi karşısına tekrar çıkana kadar. Tekrar ve tekrar.

Astral Seyahat, Nekrokinezi ve Prekognisyon, Genç Kurguyla birleşiyor!

Soylar arası karmaşalar, aşklar ve beklenmeyen gerçekler ilginizi çekecek!

Soul - Wattpad

4. Bir Kavanoz Aşk

4. Bir Kavanoz Aşk

Hayatının sırlar içinde kalmış bir gemi gibi dibe çökmekte olduğunu ansızın hayatına giren ve kalbini fetheden genç adam sayesinde farkeden Hira'nın, tüm yalanların ve acımasız sırların içinden kurtuluşunun ve kozasında güzellikleriyle birlikte sarmalanmış bir kelebek gibi çıkarak, özgürlüğüne kavuşmasının hikayesi.

Bakalım Hira onu çok seven Aras'ın ve Aras'ın ardından sürüklediği karanlığının büyüsünden sıyrılıp, tüm sırların ardından onunla birlikte kalmaya devam edebilecek, ailesi ile yeniden ve tekrar başlayabilecek mi?

İmkansızlıkların ve acıların büyüttüğü bir yüreğin, aşkın dayanılmaz imkanıyla sarmalanmış gözlere aralanışıyla, aşkın yolunda her şeyin bir kez daha mübah oluşunun hikayesi.

✥ Kelebeğin kozasından çıkıp onu bekleyen aydınlığa kavuşmasının hikayesi. Bir Kavanoz Aşk - Wattpad

5. Queen of the Clouds

5. Queen of the Clouds

Tek bildiği şey yalnızlık ve boşluk olan birisini, yaşamaya nasıl ikna edersiniz?

Ya da asıl soru;

İkna edebilir misiniz?Queen of the Clouds - Wattpad

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
54
25
15
15
14
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinem Özbek

http://www.wattpad.com/story/35648742-benimle-yan

Beyza Nisa Yılmaz

kitabıma bakabilirsiniz :D <iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/buketirmak?type=2" frameborder="0" allowfullscreen><...

Beyza Nisa Yılmaz

http://www.wattpad.com/story/34984173-sahne