Görüş Bildir
Haberler
Vatandaşı Foodporn'cu Yapacak 27 Enfes Mekan

Vatandaşı Foodporn'cu Yapacak 27 Enfes Mekan

Mide Fesadı
15.06.2015 - 13:54 Son Güncelleme: 02.07.2015 - 18:18

1. Maple Barrel

1. Maple Barrel

Bu aralar Instagram'ın en havalı paylaşımlarından biri olarak karşımıza çıkan, pancake'leriyle adeta Alice'in Harikalar Diyarı'na götüren Maple Barrel, çılgın renkli sunumlarıyla profilinizde gökkuşağı etkisi yaratacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Çikolata Dükkanı

2. Çikolata Dükkanı

Bir kavanoz Asuman alır mısınız? Evet yanlış duymadınız. Çilek, enfes çikolata ve üzerine kremanın ahengiyle oluşan, Çikolata Dükkanı'nın en popüler tatlısı olan  bu leziz mi leziz tatlının adı Asuman. Gece 22:30 sularında paylaştığınızda +50 like fazla almanız garanti!

3. Bibuçuk

3. Bibuçuk

Fotoğrafa bakınca bile mis gibi kokusu buruna gelen, adeta iğne oyası gibi işlenmiş, kızarmış dokusuyla ağzımızın suyunu akıtan kanatlarıyla Bibuçuk, kanatların efendisi olarak kalbimize tahtını kuruyor.

4. İmam Çağdaş Baklava

4. İmam Çağdaş Baklava

'Bu sene Instagram iyi Gaziantep yaptı' dememize nedenlerinden biri olan meşhur İmam Çağdaş'ın baklavası, dost küstürten, düşman çatlatan cinsten. Gece-gündüz demeden 2 gün boyunca like alma garantisi veriyor.

5. Pare Baklava Bar

5. Pare Baklava Bar

Baklava için Gaziantep'e mi gideceğiz diye üzülenleri de unutmadık tabi. Antep'i ayağınıza getiren, baklava barı olan Pare Baklava Bar, like'ların yanı sıra, 'yaa neresi burasıı?' comment'leri de sunuyor.

6. Arpège Patisserie

6. Arpège Patisserie

Adeta bir pasta cenneti olan Arpège Patisserie, İzmirlilerin hiç bitmesini istemeyeceği bir rüya gibi. Birbirinden havalı tatlıların bulunduğu menüden seçim zor, ancak profilinizdeki insanları gece gece çıldırtmak garanti!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Virginia Angus

7. Virginia Angus

Sözlükteki tam anlamıyla karşılığı 'foodporn' olan bu eşsiz burger cheddar peyniri, angus eti ve füme etinin cazibesiyle aklımızı başımızdan almaya kararlı. Şehrin en iyi burgercileri arasında yer alan Virginia Angus'da her daim like almanız garanti.

8. Le Fırın

8. Le Fırın

Çoğu kişinin Instagram'da keşfettiği bir mekan olan Le Fırın, sanat eseri gibi hazırladığı tatlıları ve pastalarıyla sizi kendisine bağlıyor. Diyet savar olarak tanımlayacağınız eşsiz macaronları ise 1000 kilo olma sebebi.

9. Magnum Store

9. Magnum Store

Yurt dışına giden eşin dostun profillerinde gördüğümüz 'kendi Magnum'umu kendim yaptımmmm'  fotoğrafları nedeniyle Magnumsever olarak kıskançlık krizlerine girdiğimiz doğru. Yaz mevsimi süresinde Bağdat Caddesi'nde varlığını sürdürecek olan Magnum Store sayesinde, onların havasını söndürmenin, like'lardan like'lara koşmanın tam sırası!

10. La Vie En Rose

10. La Vie En Rose

Yeniköy'ün pembiş Fransız'ı La Vie En Rose, Instagram'da ünü 7 düvele yayılmış, her paylaşımıyla like'lara doymayan, hafta sonu sabahları evde kalanları çıldırtmak üzere var olmuş bir mekan. Eşe dosta fatality yapmak isterseniz Sizzling brownie sipariş edip, çikolata sosu dökülürken video çekip instagram'da paylaşabilirsiniz!

11. Beyaz Fırın

11. Beyaz Fırın

Çıtır çıtır milföy arasındaki kreması, tazecik çilekleri ve üstüne kar yağmış gibi pudra şekeriyle yıllardır kalbimizdeki yerini sağlama alan Beyaz Fırın'ın ürünleri adeta like'layıp like'ı geri alma sonra tekrar like'lama sebebi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Can Oba Restaurant

12. Can Oba Restaurant

Hiç kuşkusuz sormadan adresi bulmaya kalkarsanız önünden geçip gidebileceğiniz, esnaf lokantası görünümlü şahane yemekler yapan bir mekan Can Oba Restaurant. Şefin elinden çıkan tüm yemekler Bob Ross'un tablolarını kıskandırırcasına renkli mi renkli.

13. Alaçatı Veli Usta Dondurmacısı

13. Alaçatı Veli Usta Dondurmacısı

Alaçatı'dan İstanbul'a kadar ünü yayılan, Şirinleri yermişcesine tatlı mı tatlı mavi dondurmalar yapan Veli Usta, sıcak yaz günlerinde İstanbul'da tıkılı kalanlara işkence sebebi.

14. Godiva

14. Godiva

Orgazmik lezzetler diyarı Godiva, külahta servis edilen tazecik kıpkırmızı çilekleriyle eşe-dosta küsme sebebi. Yaz-kış bizi çileğe boğan Godiva için bir kalp de bizden.

15. The Upper Crust

15. The Upper Crust

Adını dağlara yazdığımız Rıfat'ın acılı pizzasıyla ünlenen The Upper Crust'tan her paylaşım can çektiren, acı veren cinsten. Özellikle erkeklerin favorisi olan bu lezzet üstü pizza like'lar bile az kalır.

16. La Patisserie Lune

16. La Patisserie Lune

Rengarenk ekler, macaronlar ile Hansel ve Gretel'in kendi kaybettiği şeker evi gibi olan La Patisserie Lune, hafta sonu nispetleriniz için en ideal adreslerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Baylan Pastanesi

17. Baylan Pastanesi

Görüntüsü ayrı güzel, tadı ayrı güzel olan, yılların, kendinden hiçbir şey alıp götürmediği tatlı kup griye karamel ve krokan sevenleri baştan çıkarıyor. Baylan'da Kup Griye, peçete-kaşık dekoruyla bir instagram fotoğrafı kaçınılmaz.

18. P.F Chang's

18. P.F Chang's

Fotoğrafta ayrı, tadı ayrı güzel olan P.F Chang's'in o ünlü lezzeti dynamite shrimp adeta can çektiren, evlat kestirten cinsten. Bir porsiyonun asla bir kişiye bile yetmediği bu güzel lezzeti sevdiklerinizle paylaşmamanız en önemli püf noktası.

19. Kale Cafe

19. Kale Cafe

Rumeli Hisarı'nın muhteşem kahvaltıylarıyla ünlü Kale Cafe, hafta sonları kadın-erkek demeden herkesin paylaşımlarıyla eşe dosta nispet yaptığı yerlerin başını çekiyor. Fotoğrafın altına yazılan olmazsa olmaz cümle ise 'kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı'.

20. Palivor Çiftliği

20. Palivor Çiftliği

Adeta bulutların ortasına doğmuş güneşi andıran, fırınlanarak hazırlanan mereng, instagram fenomeni yemekler arasına yeni katılanlardan. Bu aralar en çok mereng paylaşımı yapılan mekan ise Palivor Çiftliği.

21. Jburger

21. Jburger

Listenizdeki diyet yapan insanları çıldırtmak için en kesin yol kesinlikle JBurger'in bu güzel burgeri. Lezzetli köftesi, pişmiş soğan ve üzerine çılgınca eritilmiş peynirleriyle instagram'da like'lara doyamayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Çay Tarlası

22. Çay Tarlası

Onu sevmek için Karadenizli olmaya gerek. Ege-Akdeniz ayrımı yapmadan herkesin kalbini çalan, bol tereyağı ve mısır unuyla hazırlanan, peyniri uzadıkça uzayan enfes mıhlamaya kim hayır diyebilir?  Çay Tarlası'nda ekmeğinizi mıhalamaya batırın ve uzayan peynirinizin fotoğrafını instagrama koyun.

23. Kemal Usta Waffles Moda

23. Kemal Usta Waffles Moda

Önünden geçip gitmenin mümkün olmadığı, kokusuyla bizleri kendine çeken Kemal Usta Waffles, Moda'da rengarenk bir waffle yemeye kim hayır diyebilir? Gece-gündüz like konusunda çılgın atan, can çektiren waffle her daim instagram'ın popüler tatlısı olarak anılıyor.

24. J'adore Chocolatier

24. J'adore Chocolatier

Paylaşmanın anlamını yitirdiği an, son kaşıkta 'umarım yemez' bakışlarıyla karşıdakini kurşunlayacağınız orgazmik tatlı Oh la la Beatrice, J'adore'da serotonin bombardımanına tutuyor. Bu tatlıyı yedikten sonra 3 yıl boyunca hüzün ve keder kapınıza uğramıyor.

25. Kebapçı Yavuz İskenderoğlu

25. Kebapçı Yavuz İskenderoğlu

2 hafta sonra düğünü olan geline bile diyetini bozdurabilecek güçte olan, bol tereyağlı 1,5 iskender, Kebapçı Yavuz İskenderoğlu'nda milleti çılgına çevirme konusundaki en güçlü silahınız.

26. Pidesini neyli yiyeceğine karar veremeyenler için: Nelipide

26. Pidesini neyli yiyeceğine karar veremeyenler için: Nelipide

'Onu her haliyle seviyorum' diyenlerin başına taç edeceği Nelipide Gurme, adeta bir pidenin tablo hali gibi. Pide sonrasında kabak tatlısıyla bir de final yaptınız mı değmeyin keyfinize :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. Pim Karaköy

27. Pim Karaköy

Seçtim dediğime bakmayın. Pim'de karar vermek zor. Yer fıstıklı cheesecake'den tutun rocher çikolatalı pastaya kadar her tatlı birbirinden sinir bozucu ve lezzetli :(

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
9
6
1
1
0
0