Görüş Bildir
Haberler
Üniversiteye Yeni Başlayacak Olanların İstanbul'da Keşfetmesi Gereken 12 Mekan

Üniversiteye Yeni Başlayacak Olanların İstanbul'da Keşfetmesi Gereken 12 Mekan

Mide Fesadı
04.09.2015 - 12:38

Kosmos

Kosmos

Beşiktaş’ın çiçeği burnunda mekanı Kosmos. 4 katlı bir binada konumlanan mekanın terası kalbini fethedecek. Çevre mekanlara göre daha az gürültülü ve daha cool. Geniş bira çeşidiyle okul çıkışı arkadaşlarınla atıştırmalık tabağı ve pizzalarıyla keyif yapabilirsin.

Tıkıntı

Tıkıntı

Okulunuz Beşiktaş ve çevresindeyse bu mekanı çok duyacağına emin ol. Büyük, doyurucu porsiyonuyla aynı zamanda çok lezzetli. Milli lezzeti ise Portekiz usulü tavuk olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

Thales

Thales

İstanbul’un kemik mekanlarından biri olan Thales, her daim kalabalık olan mekanlardan. Keyifli atmosferi, geniş oturma alanı mevcut.

Joker No:19

Joker No:19

Beşiktaş’ın bir diğer uğrak mekanı ise Joker No:19. Bira çeşitleri ve yemek çeşitleriyle uzun uzun oturabileceğin mekanın oldukça fazla oturma alanı mevcut. Elma dilimli ve tırtık patatesini mutlaka dene!

Keçi

Keçi

Boğaziçili öğrencilerin en uğrak mekanlarından biri. Hisarüstü’nde yer alan Keçi’nin fiyatları da öğrenci bütcesine dost.

Pilav Üstü

Pilav Üstü

Belki okulun ilk ayında değil ama zaman geçtikçe annenizin yemeklerini özleyeceğinizi bilin. Yine annelerini özleyen Boğaziçililerin uğrak mekanlarından biri olan Pilav Üstü’nde annenizin pilavını, tavuk suyu çorbasını aramayacaksınız.

Wonderland

Wonderland

Wonderland’a gitmek için Alice’in yolundan gitmenize gerek kalmadan, herhangi bir aktivite yapmak için bulunduğun lokasyondan ayrılmadan eğlenebileceğin mekanlardan biri olan Wonderland’da sayısı oyun ve yemek çeşitleri mevcut.

Ayı

Ayı

Son yılların eğlence yuvası Ayı, öğrencilere hassas davranarak ayağınıza kadar geldi. Rumeli Hisarı’na yepyeni bir şube açan Ayı, sizi şehrin eğlence trandlerinden mahrum bırakmıyor.

Tahin

Tahin

Lübnan mutfağını ayağınıza getiren Tahin, üniversite öğrencilerini uğrak noktası. Farklı tatları deneyebileceğiniz bu lezzet yuvası aynı zamanda cüzdan dostu.

Taps

Taps

Bebek’in bir diğer gözdesi olan Taps, kendi biralarıyla meşhur. Boğaz manzarasına nazır olan mekan, bir deniz havası alayım diyenler için ideal.

Abbas

Abbas

Abbas’ın waffle’ını yiyene kadar ‘waffle yedim’ diyenlere dur deme sebebi. Önündeki kuyruğu görünce şaşırma. Öğrenci-beyaz yakalı ayırmadan herkesin, waffle’larını bayıla bayıla yediği Abbas’a tatlı krizin tutunca mutlaka uğra!

Starbuks Coffee

Starbuks Coffee

Starbucks mı? Ne özelliği var, benim geldiğim şehirde de var demeden önce bir dur! En güzel manzaralı Starbucks’lar arasında Dünya çapında ipi göğüsleyen Bebek şubesi, aynı zamanda uzun uzun ders çalışmanız için de ideal.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın