Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'ye Bir Geldi Pir Geldi! 2020 Yılında Amazon Prime'da En Çok İzlenen 19 Dizi

Türkiye'ye Bir Geldi Pir Geldi! 2020 Yılında Amazon Prime'da En Çok İzlenen 19 Dizi

Amazon Prime yapımlarının kalitesi tartışmasız... 

Not: Dizi açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Boys (2019)

1. The Boys (2019)

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. Preacher’ın yazarı Garth Ennis ile Derick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise en son Preacher’da birlikte çalışan Evan Goldberg ile Seth Rogen var.

2. Fleabag (2016)

2. Fleabag (2016)

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

3. The Marvelous Mrs. Maisel (2017)

3. The Marvelous Mrs. Maisel (2017)

The Marvelous Mrs. Maisel 1960’lı yıllarda, New York City’de geçiyor. Şehrin lüks semtlerinden birinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Miriam “Midge” Maisel hayatta istediği her şeye sahiptir. Ancak bir gün tesadüf eseri, hiç bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve bu gelişme hayatını derinden sarsar.

4. Bosch (2014)

4. Bosch (2014)

Los Angeles Polis Departmanı cinayet masası dedektifi Harry Bosch, 13 yaşında bir çocuğa ait olduğu tespit edilen bir kemik bulunmasının ardından olayı sorgulamaya başlar. Tam bu sıralarda Dedektif Bosch, haksız yere bir seri katili öldürme suçuyla da federal mahkemede yargılanmaya başlar. Bosch çevrenin de katkısıyla hayatının en zorlu dönemlerinden birini yaşamaya başlar..

5. Undone (2019)

5. Undone (2019)

Undone, neredeyse ölümüne neden olabilecek bir trafik kazasının arından zamanla bir bağlantısının olduğunu fark eden bir kadının hikayesini konu ediyor. Alma adındaki kadın, geçirdiği kazanın ardından kendisi ile ilgili bir şey keşfeder. Zamanla arasında farklı bir bağ olduğunu anlayan Alma, bu yeteneğini babasının ölümündeki gizemi ortaya çıkarmak için kullanmaya karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sneaky Pete (2015)

6. Sneaky Pete (2015)

Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston'ın yapımcılığını üstlendiği Sneaky Pete dizisinde, Giovanni Ribisi tarafından canlandırılan hapisten yeni çıkmış Marius, eski hücre arkadaşı Pete'in kimliğini alır. Marius isimli bu düzenbaz, Pete'in ailesini ve çevresini kendisinin Pete olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır...

7. Goliath (2016)

7. Goliath (2016)

Yoldan çıkan bir avukat, kendisini ihraç eden eski firmasından intikam alma fırsatı veren bir dava bulur. Zaman, intikam zamanı!

8. Good Omens (2019)

8. Good Omens (2019)

Kıyametin adım adım yaklaşmakta olduğu bir dünya tasvirinin sunulduğu dizide,cennetin dünyadaki temsilcisi melek Aziraphale ile cehennemin dünyadaki temsilcisi Crowley konu ediliyor. 

Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in birlikte kaleme aldığı 1990 basımı Good Omens romanında uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda  Michael Sheen,  David Tennant,  Jack Whitehall, Michael McKean, Miranda Richardson, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy ve Ariyon Bakare yer alıyor.

9. Tom Clancy's Jack Ryan (2018)

9. Tom Clancy's Jack Ryan (2018)

Casusluk, ajana karşı ajan savaşları dozunuzu yeterince karşılayabileceğiniz seri, karakter gelişimi ve hikaye örgüsü açısından da popüler oluşunun hakkını ziyadesiyle veriyor.

10. Modern Love (2019)

10. Modern Love (2019)

Modern Love, insan ilişkilerini konu ediyor. Her bir bölümde farklı konuların ele alındığı dizide aşkın karmaşık doğası ele alınıyor. Birbirinden farklı hikayeler ve karakterler ile birlikte aşk ve insan ilişkilerinin işlendiği dizide, cinsellik, romantizm, platonik aşk, kendini sevme gibi aşkın değişik formları masaya yatırılıyor. Sekiz bölümden oluşan dizinin her bir bölümü yarım saat sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Man in the High Castle (2015)

11. The Man in the High Castle (2015)

Phillip K. Dick’in aynı isimli romanından uyarlanan The Man In The High Castle, Nazi’lerin İkinci Dünya Savaşı’nı kazandıkları distopyasından yola çıkarak, bu durumda Kuzey Amerika’nın ne halde olacağını ekranlara yansıtıyor. Almanya ve Japonya’nın hükmettiği bu düzende insanlığın bir bölümü baskılara karşı direnmeye çalışırken, diğer bölümü bu işleyişi kabullenir.

12. Carnival Row (2019)

12. Carnival Row (2019)

Ünlü yönetmen Guillermo del Toro’nun yapım kadrosunda bulunduğu dizinin senaryosunu The 4400’ın yaratıcılarından Rene Echeverria kaleme alacak. Zaman olarak gelecekte geçen dizi, insanların ve diğer her türlü yaratığın bir arada yaşadığı Burgue isimli şehirdeki seri katil terörünü konu alacak.

13. Transparent (2014)

13. Transparent (2014)

Los Angeles’ta yaşayan bir aileyi merkeze koyan dizi, ailenin babası olan Mort'un ve üç yetişkin çocuğunun hayatlarındaki sorunları ekrana taşıyor...

14. Hanna (2019)

14. Hanna (2019)

2011 yapımı aynı isimli filmden uyarlanan dizi olağan üstü avlanma ve savunma yeteneklerine sahip bir genç kızın, aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışan bir CIA ajanından kaçma hikayesini işliyor. Babasının 15 yıl boyunca insanlardan izole bir şekilde Polonya'daki bir ormanda yetiştirdiği ve her türlü hayatta kalma derslerini öğrettiği Hanna 15 yaşında geldiğinde adeta bir ölüm makinesine dönmüştür.

15. Homecoming (2018)

15. Homecoming (2018)

Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılacağı Homecoming dizisinde; Julia Roberts sosyal hizmet görevlisi Heidi’yi, Bobby Cannavale hırslı patron Colin Belfast’i, Stephan James ise sivil hayata dönmeye çalışan bir asker olan Walter Cruz karakterini canlandıracak.

Mr. Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail'in hazırladığı psikolojik gerilim türündeki yapımın senaryosunu podcast’in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg kaleme alıyor. Dizi dünya çapında yalnızca Amazon Prime Video platformunda izleyiciyle buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Electric Dreams (2017)

16. Electric Dreams (2017)

Ünlü bilim kurgu yazarı Philip K. Dick’in eserlerinden yola çıkacak olan Electric Dreams: The World of Philip K. Dick’in on bölüm sürmesi planlanıyor.

17. One Mississippi (2015)

17. One Mississippi (2015)

Yarı otobiyografi olan kara mizah türündeki dizide Tig hayatta kendisini anlayan tek kişi olan annesinin ölümünü kabul etmekte oldukça zorlanır. Bu zorlu süreci atlatmaya çalışırken bir yandan da ilgi meraklısı kız arkadaşı ve bir işlevi olmayan ailesi ile uğraşmak zorunda kalır.

18. Hunters (2020)

18. Hunters (2020)

Hunters, kendi adaletlerini sağlamaya çalışan bir grup Nazi avcısının hikayesini konu ediyor. 1977 yılında New York City’de yaşayan bir grup insan, yüzlerce yüksek rütbeli Nazi’nin toplumun içinde yaşadığını keşfeder. Grup, Nazilerin ABD’de Fourth Reich’ı kurma planları yaptığını öğrenince, vakit kaybetmeden harekete geçmeye karar verir. Nazi avcıları, bu kanlı planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

19. Mozart in the Jungle (2014)

19. Mozart in the Jungle (2014)

Blair Tindall'ın Mozart In The Jungle: Sex, Drugs and Classic Music isimli kitabından uyarlanan dizi, New York'ta yaşayan profesyonel bir obuacının yaşadığı çılgın hayatı ve müzik dünyasının perde arkasını anlatıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hsynnnnnn

the boys inşallah bozmaz çok güzel gidiyor.

artuditu

The boys; Allah belasını versin öyle süper kahramanların.. Bir de Popüler kahramanlara gönderme var ve bu daha ilgi çekici. Yalnız gördüğüm karakterler h... Devamını Gör

Barney

sneaky pete kalp kalp kalp :)