Görüş Bildir
Haberler
TV
Türkiye'nin En Popüler İnsanı Olmak İçin Yarışacaklar: Fenomen Evi ve 12 İddialı Yarışmacı

etiket Türkiye'nin En Popüler İnsanı Olmak İçin Yarışacaklar: Fenomen Evi ve 12 İddialı Yarışmacı

Gün geçmiyor ki bir yarışma daha çıkmasın. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı bu nur topu gibi ortaya çıkan yarışmamızın formatı diğerlerinden biraz farklı. Eve giren 12 yarışmacı, Türkiye'nin en popüler insanı olabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Hedefleri, en çok sevilen, beğenilen, hatta her giydikleri ve her yaptıkları ile insanlar tarafından desteklenip, takip edilen yarışmacı olmak. Her hafta içlerinden biri 'Fenomen' seçilerek, ödül sahibi olacak. 

Yarışmacılar ayrıca kendi aralarında elenen kişiyi de oylarıyla belirleyecek. Gitmesi için en çok ismi yazılan kişi eve veda edecek. Elenen yarışmacının yerine tekrardan bir yarışmacı daha gelecek.

Gelin hep birlikte bakalım, kimler var bu evde?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayşenur Balcı

Ayşenur Balcı

Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994, İstanbul doğumlu. Hepimiz onu İşte Benim Stilim yarışmasından tanıyoruz. Hatta aynı yarışmada All Star'da birinci olup büyük ödülü kazanmıştı. Tanımayanlar da eminiz Periscope'ta yaptığı çıplak yayınlardan ismini duymuştur. Bunların dışında oyunculuk(!) ve modellik yapan meme ay pardon güzel kızımız, şimdi de Fenomen yarışmasında boy gösteriyor. Hadi bakalım, bol açılıp saçılmalar.

Simay Tokatlı

Simay Tokatlı

1993 Ankara doğumlu olan yarışmacı İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde öğrenci. Çocukluktan beri en büyük hayali Türkiye'nin en ünlü moda ikonu olmakmış. Yani, bunun için doğru adresin burası olduğunu mu düşündün gerçekten? Canım benim ya, ablaların seni burada yiyip bitirecek, bizden söylemesi.

Çiğdem Çelik

Çiğdem Çelik

Çiğdem Çelik, 1979 doğumlu. Onu da İşte Benim Stilim yarışmasından hatırlayacaksınız, hatta All Star'da finale kadar çıkmıştı. Bu kadar ünlü olmadan önce hostestlik yapıyordu ancak o program benim, bu program senin gezince bırakmak zorunda kalmış. Bakalım Fenomen'de neler yapacak?

Gül Köseoğlu

Gül Köseoğlu

Bu kızımız da 1983, İstanbul doğumlu. Programa katılmadan öncesinde birçok dizide ve filmde küçük roller almış, reklam filmlerinde oynamış falan filan. Zaten bu yarışmaya da ününe ün katmak için gelmiş. Kendisi de söyledi hatta. Çok hırslıymış. Göreceğiz hırsını tatlım, ilk günden ağlama da.

Özden Cerrahoğlu

Özden Cerrahoğlu

1991, Hatay doğumlu. Saç rengini ve tarzını çok sık değiştirdiği için hatırlamamışsınızdır belki. İşte Benim Stilim yarışmasındandı bu kızımız da. Yavaş ve ağzını yaya yaya konuşması, kendince farklı tarzlarda giyinmesiyle meşhur oldu. Bir ara adı 'Kemal Doğulu ile aşk yaşıyor'a çıkmıştı. Şimdilerde ise Yalçın Zaman adlı bir manken ile birlikteymiş. Bakalım bu yarışmada adı aşk dedikodularına karışacak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Derya Şireçi

Derya Şireçi

1990 doğumlu bu kızımız aralarındaki en az takipçi sayısına sahip kişi galiba. Üniversite eğitimini 'mesleğiyle eğitimin bağlantısının saçma' olduğunu düşünerek yarıda bırakmış. Alkış sana bravo. Şu an finans danışmanlığı yapıyor ve sosyal çevresinde çok popi olduğunu iddia ediyor. Canım benim, bu ev senin sosyal çevrene benzemez, haberin olsun!

Kerim Savaş Sarı

Kerim Savaş Sarı

Bu kas yığını, vücudu ödüllü abimiz 1982, İstanbul doğumlu. Sakarya Üniversitesi'nden mezun olmuş ve şu anda radyo programcılığı yapıyor. Ses tonuyla herkesi etkiliyor diyorlar valla bizden söylemesi. Yemek yapmayı da çok seviyormuş, evde herkesi böyle böyle etkileyecekmiş. Hadi bakalım, sana kolay gelsin!

Okan Yiğit

Okan Yiğit

'Ya bu nasıl 1996 doğumlu olabilir arkadaşım!?' diyebiliriz hep bir ağızdan. Evet, gerçekten henüz 20 yaşında ve Antalya doğumlu. Liseyi daha yeni bitirmiş, eğitimine açıköğretimden devam ediyor. Birçok spor dalıyla ilgilenen Okan, asıl yeteneği olan oyunculuğu(!) geniş kitlelerle paylaşmak ve hatta taaaaa Hollywood'a kadar uzanmak istiyor. Sanırım bunun için yanlış programı seçtin be güzel kardeşim?

Muhammet Kayku

Muhammet Kayku

1991, İstanbul doğumlu. Birçok dizide, tiyatroda, filmde ve reklamda rol almış. Allah Allah biz niye göremedik acaba? Her neyse, profosyonel olarak fotomodellik ve aynı zamanda profosyonel fotoğrafçılık falan yapıyor. İnsanlarla ilişkisinin çok iyi olduğunu iddia etmiş ve hatta bir de eklemiş: 'fenomen, taktiklerin oyunu ise, bu oyunun kralı benim çünkü kızları kullanmak benim için zor olmayacaktır’' ya dskjafslfkjs diyeceklerimiz bu kadar.

Osman Aydın

Osman Aydın

1986, İzmit doğumlu. Lojistik bölümünden mezun olduktan sonra bir süre futbolla ilgilenmiş ancak gerçirdiği sakatlık nedeniyle yerli Messi'miz kariyerine veda etmiş. Çevresinin poh pohlamasıyla da modellik yapmaya başlamış. Amacı da fenomen olup çok başarılı bir oyuncu olmak. 'Benim stratejim özgüvenim, fenomen olmak için de yakışıklı olmak yetmez, çok yakışıklı olmak gerekir' diyor. Tamam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onur Yüksel

Onur Yüksel

1984, Karabük doğumlu. İşletme bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel olarak basketbol oynamaya başlamış. İnanır mısınız bu yerli Michael Jordan'ımız da sakatlanmış ve basketbola veda etmiş. Tabi ki de modellik yapıyor, ne bekliyorduk? Ayrıca popülerlik seviyedeki oyunculuğunu fenomenliğe çıkartmak için fizik ve karakterine güveniyormuş. Sana da tamam.

Serbay Çelikbaş

Serbay Çelikbaş

1992, İstanbul doğumlu. Beykent Üniversitesi'nde hala öğrenci. Bu da sporla ilgilenmiş, fotoğraftan da belli oluyor zaten. Tüm Türkiye'nin tanıdığı bir oyuncu olmak istiyormuş. 'Liderliğimi ilan etmem, lider ilan edilirim' gibi laflar etmiş falan. Sana da diyecek bir sözümüz yok tatlım, daha sonra görüşürüz.

Evet arkadaşlar, söz sizde. Sizce bu yarışma tutar mı? Ayrıca siz ne fenomeni olmak isterdiniz ve neden? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Evet arkadaşlar, söz sizde. Sizce bu yarışma tutar mı? Ayrıca siz ne fenomeni olmak isterdiniz ve neden? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Bu yarışma...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1761
234
118
110
51
29
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Demir

Kısacası bir grup aptalı kafese kapatıp dövüştürecekler.

4B

Ülkenin IQ seviyesine yaraşır bir proje daha.

sungyoung park

ne kadar ezik bir istek en popüler olmak .. yazık..şimdi bi yerlere gelmek için kendilerini sürekli rezil etcekler belki namuslarını ortaya koycaklar belkide... Devamını Gör