Görüş Bildir
Haberler
Transformers Film Serisi Devam Edecek

Transformers Film Serisi Devam Edecek

İçeriğin Devamı Aşağıda

Transformers üçlemesinin ardından oyuncuların ayrılmasından dolayı bir süre ara verilmiş, ardından tam olarak reboot olmasa da hikayeyi bir süre sonrasında şeklinde devam ettiren dördüncü film çekilip vizyona girmişti. 

Transformers: Age of Exinction / Transformers: Kayıp Çağ, 2014 yılında açık ara en çok gişe hasılatı elde eden film ünvanını kazandı. İkinci sıradaki Guardians of the Galaxy’e ortalama 300 milyon dolar fark atarak hem de.

Gişe hasılatı demişken, son 1,5 hafta içerisinde Hobbit hızla 700 milyon doları geçerse ikinci sıraya oturabilir ama geç vizyona girdiği için 2014′te toplam 2.5 haftalık vizyon süresinde 1 milyar doları aşması imkansız. Dolayısıyla 2014′ü Transformers birincilikle bitirdi diyebiliriz.

Transformers serisinin devam edeceğini bu gişe hasılatından sonra söyleyebiliriz herhalde. Zaten Paramount’un Transformers serisini yeni bir üçlemeye çevirmek istediği de biliniyor. Bu konuda Mark Wahlberg’e yeni filmi The Gambler galasında bir soru soruldu ki beklenmedik bir şekilde açık cevap verdi.

“Transformers filminde rol almaya devam edecek misin? Yoksa tek filmlik bir rol müydü senin için?” sorusuna Wahlberg, “Evet, sanırım birkaç tanede daha rol alacağım. Michael Bay adına konuşamam ama sanki yakın zamanda sete girecekmişiz gibi geliyor” şeklinde cevap verdi. Michael Bay, henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı ama Wahlberg’ün de sadece hisleriyle konuştuğunu söylemek imkansız, set tarihi belli olmuş ya da olma aşamasındadır ki konuya böyle cevap vermiş.

Transformers 5′in henüz adı veya konusu bilinmiyor. Hatta Michael Bay’in yönetmen koltuğunda oturup oturmayacağı da belli değil. Serinin bir anlamda yaratıcılarından olduğu için Bay, zaten yönetmen koltuğunda oturmasa da adı yapımcı olarak bir numarada yer alacak. Dolayısıyla Wahlberg’ün Bay adına konuşamam derken yönetmen olarak geri döneceğini işaret ettiğini düşünmüyoruz. Yine de gelişmeleri beklemekte  yarar var.

Paramount, Transformers 5 için 2016 yılında bir vizyon tarihi belirlemeye çalışıyor. Muhtemelen bu tarih yine yaz aylarında olacaktır.

  • Süperkarga
Kaynak: http://superkarga.com/transformers-fi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
7
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın