Görüş Bildir
Haberler
Tiryakisi Olacaksınız: Yayınlandığı Dönemde Dünya Çapında İlgi Çeken Pembe Diziler

Tiryakisi Olacaksınız: Yayınlandığı Dönemde Dünya Çapında İlgi Çeken Pembe Diziler

23.09.2021 - 07:30

Hangi yıllarda yaşarsak yaşayalım, pembe diziler her zaman vazgeçilmezlerimiz arasında. Onlarla ağlayıp onlarla güldüğümüz pembe dizi karakterleri, televizyondan çıkıp evimizin içine geliyor ve bazen dostumuz bazen de düşmanımız oluyor. Sizler için sıraladığımız, bir dönemi kasıp kavuran ve hala etkileri devam eden birbirinden iddialı pembe dizileri gördüğünüzde, eminiz siz de kendinizi bu büyüye kaptıracaksınız. Karşınızda sizler için seçtiğimiz eski ama bir o kadar da sürükleyici pembe diziler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Bold and The Beautiful (Cesur ve Güzel) - IMDb: 3.4

15. The Bold and The Beautiful (Cesur ve Güzel) - IMDb: 3.4

Öyle bir aile düşünün ki; acıdan, dramdan, kederden, çarpık ilişkilerden ve duygu selinden geçilmesin. Bu kadarı fazla mı geldi? O zaman Cesur ve Güzel dizisini izlediğinizde şoka gireceksiniz çünkü bu dizide saydığımız onca unsurun fazlası var, eksiği yok! Cesur ve Güzel, 1980'li yıllarda büyük bir ilgi gördü ve hala binlerce hayranı var. Siz de böylesine fanatik bir Cesur ve Güzel hayranı olur musunuz bilinmez ama bu diziyi seveceğiniz kesin!

14. Yalan Rüzgarı (The Young and the Restless) - IMDb: 5.1

14. Yalan Rüzgarı (The Young and the Restless) - IMDb: 5.1

Yalan Rüzgarı dizisini izlemeseniz bile mutlaka ''Burası Yalan Rüzgarı'na döndü!'' tabirini duymuş olmalısınız. Birbirinden çarpık ilişkiler, karmakarışık aşklar ve bol bol entrika barındıran bir dizi, Yalan Rüzgarı. İzlerken kaosa doysanız da bağımlılık yaptığını söylemeden geçmeyelim. Dizinin üzerinden neredeyse 50 yıl geçmesine rağmen hala adından söz ettiriyor olması aslında Yalan Rüzgarı'nın pembe dizi camiasındaki yerini gösteren nitelikte.

13. Manuela - IMDb: 5.6

13. Manuela - IMDb: 5.6

Manuela, romantizme ve entrikaya fazlasıyla doyacağınız bir dizi. Sarışın güzelimiz Manuela'nın Fernando ile yaşadığı aşkı konu edinen Manuela, 1990'lı yılların başlarında televizyon ekranlarını kasıp kavurdu ve oldukça büyük ilgi gördü. Dizinin jenerik müzikleri de sevilmiş olacak ki, uzun yıllar radyolarda çalındı.

12. Marimar - IMDb: 6.6

12. Marimar - IMDb: 6.6

Marimar, anne ve babası olmayan, büyükanne ve büyükbabası ile deniz kıyısında yaşayan bir genç kızın hayatını anlatıyor. Başrolünde özellikle saçlarıyla hepimizi mest eden Thalia yer alıyor. Dizilerin vazgeçilmez ikilemi zengin-fakir aşkına tanıklık edeceğiniz ve romantizmi yüreğinizin derinliklerde hissedeceğiniz bir dizi Marimar. Eğer bu diziyi izlemediyseniz bir şans vermelisiniz, bizden söylemesi!

11. Sos Mi Vida - IMDb: 6.8

11. Sos Mi Vida - IMDb: 6.8

Sos Mi Vida (Aşk Meleğim) bu zamana kadar gördüğünüz tüm aşk hikayelerini size unutturabilecek bir dizi. Boksör bir kız ve ünlü bir iş adamının yaşadığı çılgın mı çılgın aşkı konu edinen Sos Mi Vida, oldukça eğlenceli bir dizi. Yayınlandığı yıl reyting rekorları kıran Sos Mi Vida'nın birçok farklı ülkede uyarlamaları çekildi. Eğer gününüzün güzel geçmesini sağlayacak ve sizi gülümsetecek bir şeyler izlemek istiyorsanız, Sos Mi Vida tam da size göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Rosalinda - IMDb: 6.8

10. Rosalinda - IMDb: 6.8

Rosalinda; güzeller güzeli bir çiçekçi kızın hayatını anlatıyor. Gerçek annesinin kim olduğunu bilmeyen Rosalinda, yıllarca başka bir kadını annesi sanıyor ve olaylar gelişiyor. İşlediği dram unsurlarıyla izleyicisinin yüreğini parçalayan Rosalinda, bir yandan da oldukça sürükleyici bir aşk hikayesine tanıklık etmemizi sağlıyor. İzleyenlerin gözyaşlarına hakim olamadığı Rosalinda, birçok ülkede ekranlara geldi ve onlarca farklı uyarlaması çekildi. Eğer ''Hem doludizgin bir aşk izleyeyim hem de acıya, kedere doyayım!'' diyorsanız Rosalinda tam da size göre.

9. Luz Clarita - IMDb: 7.0

9. Luz Clarita - IMDb: 7.0

Luz Clarita; ekrana geldiği yıllarda herkesi hüngür hüngür ağlatmayı başarmış bir dizi. Küçük ve tatlı kızımız Luz Clarita, anne ve babası olmayan bir çocuk. Bir peder tarafından büyütülen Luz Clarita, girdiği her ortamda kendini sevdirmeyi başarsa da acı dolu bir hayat yaşar. Ailesini bulmak için büyük mücadeleler veren Luz Clarita'yı izlediğiniz zaman gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz, bizden söylemesi!

8. Dallas - IMDb: 7.0

8. Dallas - IMDb: 7.0

Dallas, yayınlandığı dönemde Türkiye'de büyük ses getirmiş bir dizi. Eminiz ki bu diziyi etrafınızda bulunan bütün orta yaşlı kesimler biliyor! 1980'li yıllarda milyonlarca izleyicinin ekranlara kilitlenmesini sağlayan Dallas, petrol zengini olan bir ailenin entrikalarını konu ediniyor.

7. Wild Angel - IMDb: 7.3

7. Wild Angel - IMDb: 7.3

Wild Angel (Vahşi Güzel) yayınlandığı yıllarda neredeyse tüm dünyayı kasıp kavurmuş bir dizi. Rahibeler tarafından yetiştirilen bir temizlikçinin çalıştığı evin sahibi ile yaşadığı aşkı konu edinen dizi, izleyenleri dramdan zehirleyecek kapasitede. Dizi o yıllarda işlediği konu nedeniyle büyük bir ilgi görse de dizinin vahşi güzeli Natalia Oreiro, diziden daha çok ilgi görmüş desek yalan söylemiş olmayız. Dizinin şarkılarını da seslendiren güzel oyuncu, hem güzelliğiyle hem de büyülü sesiyle tüm izleyenleri etkisi altına aldı.

6. Soy tu Duena - IMDb: 7.4

6. Soy tu Duena - IMDb: 7.4

Kalbimin Sahibi, bir aile dramı gibi görünse de aslında bundan çok daha fazlasına dokunan bir dizi. Öyle bir dizi düşünün ki entrikadan ve kaostan geçilmiyor! İhanet üstüne ihanet izleyeceğiniz Kalbimin Sahibi, farklı ülkelerde ekranlara uyarlanmaya devam ediyor ve oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Sizi acı ve gözyaşından kıvrım kıvrım kıvrandıracak bir dizi arayışındaysanız, Kalbimin Sahibi dizisini size önerebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Generations - IMDb: 7.6

5. Generations - IMDb: 7.6

Hayat Ağacı (Generations), bir dönemin en çok ses getiren dizilerinden biri. Türkiye de dahil olmak üzere onlarca farklı ülkede uyarlamaları çekilen bu dizi toplam 2 sezon sürüyor. Amerika yapımı bu Hayat Ağacı, işlediği doludizgin aşk hikayeleri ile de o zamanlar herkesin gönlünü kazanmayı başardı. Hayat Ağacı'nın ekran ömrü uzun sürmese de hala büyük bir takipçi kitlesine sahip.

4. Alcanzar una estrella - IMDb: 7.7

4. Alcanzar una estrella - IMDb: 7.7

Alcanzar, içerisinde pek çok ünlü isim barındıran bir dizi. Bu ünlü isimlerden en çok bilineni de Ricky Martin olmalı! Ekrana geldiği yıllarda büyük ses getiren bu dizide olaylar bir aşk hikayesi etrafında dönse de dizi boyunca bolca çarpık ilişkiye şahitlik ediyoruz. Hem gülüp hem de ağlamak istiyorsanız Alcanzar dizisi tam da size göre.

3. Mario la del Barrio - IMDb: 7.9

3. Mario la del Barrio - IMDb: 7.9

Maria La Del Barrio, fakir mi fakir bir kız olan Thalia'nın başından geçen olaylar silsilesini anlatıyor. Çöplükte yaşayan bir kızdan bir prensese dönüşen Thalia, aşk hayatıyla izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı o yıllarda. Anlattığı aşk hikayesiyle herkesi etkileyen Maria la del Bario, 1990'lı yılların en çok sevilen dizilerinden biri oldu.

2. Yo Soy Betty, la Fea - IMDb: 8.2

2. Yo Soy Betty, la Fea - IMDb: 8.2

Yo Soy Betty, la Fea namıdiğer Çirkin Betty, bir dönemi kasıp kavuran ve izlenme rekorları kıran bir dizi. Çirkin mi çirkin kızımız Betty'nin çirkin ördek yavrusundan güzel bir kuğuya dönüşmesini anlatan Yo Soy Betty, la Fea, o zamanlar dünya çapında ilgi gördü. Yirmiye yakın ülkede farklı versiyonları çekilen dizi hala büyük bir hayran kitlesine sahip. Her bölümü oldukça eğlenceli geçen Yo Soy Betty, la Fea, dış görünüşün önemine vurgu yaparken bir yandan da bu duruma eleştirel bir yaklaşım göstererek hepimizin gönlünü fethetmeyi başarıyor doğrusu. Eğer hala izlemediyseniz şiddetli tavsiye ediyoruz! Bu dizi hem sizi oldukça eğlendirecek hem de Betty'nin yaşadıklarına ortak olma fırsatı sunacak.

1. Corazon Salvaje - IMDb: 8.9

1. Corazon Salvaje - IMDb: 8.9

Corazon Salvaje (Vahşi Kalpler), Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede fırtınalar estirmiş bir dizi. 1990'lı yıllarda Türk televizyonlarında da yayınlanan Corazon Salvaje, bir Meksika dizisi. Aile sırlarına ve geçmişin kirli yüzüne bolca şahitlik edeceğiniz bu dizi, geriye dönüş sahneleriyle de adından oldukça söz ettirdi. Dizideki ikonik karakterler ve kostümünden mekanına bütün unsurlar büyük bir ilgi gördü o yıllarda. Hala oldukça sevilen Corazon Salvaje, pembe dizi dünyasının devlerinden. Entrikadan geçilmeyen bu diziyi izlemeye başladığınızda olaylar silsilesi sizi fena halde içine çekecek, bizden söylemesi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın