Görüş Bildir
Haberler
Survivor Yunus Emre Kimdir? Yunus Emre Özden Nereli ve Kaç Yaşında? Yunus Emre Elendi mi?

Survivor Yunus Emre Kimdir? Yunus Emre Özden Nereli ve Kaç Yaşında? Yunus Emre Elendi mi?

Survivor Yunus Emre, bu hafta eleme potasına giren 4 yarışmacıdan biri oldu. Acun Ilıcalı, Survivor AllStar 2022'nin 23 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde yarışmaya veda eden ismi açıkladı. Bu kapsamda Survivor Yunus Emre elendi mi? Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Yunus Emre hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yunus Emre Özden Kimdir?

Yunus Emre Özden Kimdir?

Survivor 2022 yarışmasına yedeklerden katılan Yunus Emre Özden elendi.Yunus Emre, Yasin Obuz, Nagihan Karadere ve Gökhan Keser arasından en az oyu alarak adaya veda eden isim Yunus Emre oldu.

Yunus Emre Özden, yarışmanın 30. bölümünde elendi.

Survivor Yunus Emre, 29 Mart 1993 tarihinden İstanbul/Silivri’de doğdu. Hala Silivri’de ikamet eden yarışmacı, 1.85 boyunda ve 82 kilo. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.

Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, bu sebeple tedavisi sona erdiğinde okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başarmış.

17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini, küçüklüğünde ise hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söylüyor.

Daha sonrasında spor salonuna gelen profesyonel kick boxer, güreşçi ve karatecilerle yaptığı antrenmanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark eden Yunus Emre, MMA dövüşlerine katılmaya başlıyor. 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si olan Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.

MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söyleyen Yunus Emre, MMA'nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklardan başarılar çıkarma öyküsü olduğunu düşünüyor.

Survivor Yunus Emre Sevgilisi Var mı?

Survivor Yunus Emre Sevgilisi Var mı?

Survivor Yunus Emre Özden, şimdilerde Beria Gözen ile aşk yaşamaktadır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın