Görüş Bildir
Haberler
Survivor Gizem Kimdir ve Mesleği Ne? Gizem Kerimoğlu Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Survivor Gizem Kimdir ve Mesleği Ne? Gizem Kerimoğlu Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All-Star yeniden en çok izlenen programların arasına girdi. Survivor’da Gizem Kerimoğlu’nun kim olduğu araştırılıyor. 2022 Survivor All-Star gönüllüler takımında yarışan Gizem Kerimoğlu, Bulgar göçmeni bir ailenin çocuğu. İlk günden yarışmalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Survivor Gizem’in hayatı araştırılıyor. Peki, Survivor Gizem kimdir, kaç yaşındadır, mesleği ne? İşte Gizem Kerimoğlu’nun hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Gizem Kimdir, Kaç Yaşında, Mesleği Ne, Aslen Nereli?

Survivor Gizem Kimdir, Kaç Yaşında, Mesleği Ne, Aslen Nereli?

Gizem Kerimoğlu 30 Ekim 1988 yılında doğmuş, eski bir futbolcudur. Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Gizem Kerimoğlu, aynı zamanda oyunculukta yapmaktadır.

34 yaşındaki güzel yarışmacı, oyunculuk eğitimini 2015 yılında Deniz Erdem tarafından almıştır. 2015 yılının sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi'nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaktadır.

Survivor 2016'da gönüllüler takımında mücadele eden Gizem aynı sezon programda yer alan Semih ile arkadaşlığını yarışmanın sonuna kadar sürdürmüş ve ikili başarılı sonuçlar elde etmişti.

Instagram'da '@gizem.kerimoglu' hesabını kullanan güzel yarışmacı şu sıralar spor modelliği yapıyor. Londra ve İstanbul arası yaşamını sürdüren Gizem, bir firmanın reklamlarında ve antrenmanlarında yer alıyor. Gizem Kerimoğlu, Survivor 2022 All Star gönüllüler takımı içerisinde mücadele edecek.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın