Görüş Bildir
Haberler
Supernatural'ın İlk Sezonundan Özlediğimiz 15 Şey

etiket Supernatural'ın İlk Sezonundan Özlediğimiz 15 Şey

Supernatural Türkiye
01.09.2014 - 17:14 Son Güncelleme: 01.09.2014 - 19:08

Supernatural'ın İlk Sezonundan Özlediğimiz 15 Şey

Selamlar Supernatural hayranları! Sadece bana mı öyle geliyor yoksa bu yaz yeni bölümü beklemek işkenceden başka bir şey değil mi? 10.sezonun prömiyeri için geri sayım yapıyoruz ve şahsen ben buna inanamıyorum! Daha bir başka sezon için onay alıp alamayacağımızı bilmediğimiz zamanları hatırlıyorum bile.

Bu güzel durumu kutlamak adına, eski sezonlardan özlediğimiz şeyleri içeren bir liste yapmak istedim. Şu an dizinin geldiği yeri sevmediğimden değil tabii ki (Tanrım, Dean!!!), ama bazen dizinin eski bölümlerini izliyorum ve kendimi 'Aw, neredeyse bunu unutuyordum' diyorum.

İlk olarak, dizinin çok çok öncesine döneceğiz. Sam ve Dean'in, babalarını bulmaya çalıştığı yolda önlerine gelen her yaratığı avladığı ve yalnızca birbirine ölesiye bağlı iki kardeş olduğu zamanlara.

Kaynak: http://supernaturalturkey.com/ilk-sez...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Korkutucu Atmosfer (The Darkness)

1. Korkutucu Atmosfer (The Darkness)

Aranızda The Darkness grubunun ne zaman dizide oynadığını merak edenler olabilir, ama ben o komik 70'lerin grubundan bahsetmiyorum. Dizinin ilk sezonundaki o garip atmosferden bahsediyorum. Güneşli günlerin bile karanlık olduğu ve suyun siyah göründüğü günlere. Dizinin aydınlanması her ne kadar hoş da olsa, bazen o korkutucu atmosferi özlediğimi itiraf edebilirim.

2. Şehir Efsaneleri

2. Şehir Efsaneleri

Sam ve Dean'in Hookman, Scarecrow ve Bloody Mary ile karşılaştığı zamanları hatırlıyor musunuz? Dizinin, bizim korkarak büyüdüğümüz bu efsaneleri farklı bir bakış açısıyla ele alması o kadar müthişti ki bazen onları öyle dövüşürken görmeyi özlüyorum.

3. Dean'in ev yapımı EMF metresi

3. Dean'in ev yapımı EMF metresi

Ah, Dean'in eski EMF metresi. Kardeşlere hayaletleri avlamasında yardımcı oluyordu ve Dean onu eski walkman'inden ve kendi elleriyle yapmıştı.

4. Dean'in deri ceketi

4. Dean'in deri ceketi

Dean'in deri ceketinin sırrını öğrenmeden önce, ceketi yalnızca kendisini daha seksi gösteren bir şey olduğunu düşünürdük. Ama onun bile bir hikayesi vardı ve o ceket aslında John'undu.

5. Sam'in öngörüleri

5. Sam'in öngörüleri

Sam'in psişik güçlere sahip olduğu zamanları hatırlıyor musunuz? Geleceği gördüğü zamanları? Şeytan kanıyla alakalı olmasa baya havalı bir özellikti sanki.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "İnsanları kurtarmak, yaratık avlamak, aile mesleği"

Her bölümün başında bu repliği duyduğumuz bir zaman vardı. Bu replikle Dean bize dizinin tamamen ne ile alakalı olduğunu ve hayatlarının amacının ne olduğunu anlatıyordu. İşler bir hayli değiştiğinden beridir Dean'in şimdiki mi yoksa o zamanki hayatı mı tercih edeceğini merak ediyorum.

7. Baba Winchester'ı bulma arayışı

7. Baba Winchester'ı bulma arayışı

Çocuklar, ilk sezonun büyük çoğunluğunu babalarını bulmayı amaçlayarak geçirdiler. Babanın nerede olduğunu merak etmeyi ve onlara neden sadece gizli mesajlar bıraktığını, o gizemli havayı da özledim.

8. Haftanın yaratığı

8. Haftanın yaratığı

Tabii ki hala daha haftanın yaratığı konsepti decam etse de, eski günlerdeki gibi olmuyor. O kadar çok yaratık gördük ki, hatta bazıları kulağa gerçek gibi gelmiyordu bile, yine de gerçeğe dayanan ve yoğun araştırma gerektiren şeylerdi.

9. Bitch, Jerk

Sam ve Dean'in favori övgü kelimelerini kim unutabildi ki? Dışarıdan sanki birbirlerinden nefret ediyormuş gibi görünseler de, biz hayranlar bu iki kelimenin içindeki sevgi yumağını görebiliyoruz, değil mi? Çocuklar birbirlerine bu kelimelerle hitap ettiklerinde, gerçekte demek istedikleri 'Hey, seni seviyorum dostum.' idi.

10. Sam'in saçı

10. Sam'in saçı

Dokuz yıl geçti ve Sam'in saçı da bir çok şekile girdi. Şimdiki saçına bayılıyor olsam da, ilk sezona dönüp o bebeksi görünümü özlemiyor değilim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Baby face!

11. Baby face!

Bebeksi görünümden bahsetmişken, çocuklar ilk sezonda ne kadar da genç görünüyorlar öyle? Şu an kendilerini inanılmaz derece de yakışıklı buluyorum fakat ilk sezonda ne kadar da sevimliler.

12. Sam'in Jessica ile ilgili kabusları

12. Sam'in Jessica ile ilgili kabusları

Sam'in aklını kaçırmasına sebep olacak bir şeyi sevmek kulağa çok kötü gelse de, o kabusların ciddi anlamda karaktere bir derinlik kattığını düşünüyorum. Bunlar, bir çocuğun hatırladığı korkunç bir olay değil, aynı zamanda eski yaşamından izler, sevdiği kadın ve onun ölümüne duyduğu üzüntü.

13. Sarışın Meg

13. Sarışın Meg

Bir seçim yapmam gerekseydi, favorim olarak esmer Meg'i seçerdim, ama bazen orijinali de özlüyorum. Sevimli kısa saçı ile Sarışın Meg dizideki ilk güçlü kadınlardan biriydi.

14. Colt

14. Colt

Son günlerde, çocukların eline çok sayıda silah geçti ama bütün yaratıkları öldürmesiyle bizi kendine hayran bırakan Colt'u hatırlıyor musunuz? Her atış değerliydi ve çıkan o kurşunları tırnaklarımızı yiyerek izliyorduk. Onu ara sıra özlüyorum gerçekten.

15. Klasik Rock Müzik

15. Klasik Rock Müzik

Dokuz sezondur dizide klasik müziğe yer veriliyor elbet, ama birinci sezonu düşününce bu solda sıfır kalır. Diziyi izlemek için oturduğumuzda, bir yerlerde güzel bir şarkı dinleyeceğimizi biliyorduk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
408
138
43
22
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın