Görüş Bildir
Haberler
Suicide Squad Kadrosu Resmen Açıklandı!

Suicide Squad Kadrosu Resmen Açıklandı!

harley quinn
04.12.2014 - 15:15 Son Güncelleme: 05.12.2014 - 09:51
  • Öncelikle, önceden duyurulduğu gibiMargot Robbie Joker’in hastalıklı yancısı Harley Quinn‘i canlandıracak.

  • Meşhur Joker‘i ise Oscar ödüllü oyuncu Jared Leto oynayacak.

  • DC evreninn en iyi suikastçilerinden biri olan Deadshot‘ı an itibariyle gelmiş geçmiş en fazla gişe yapan 10 aktörden biri olan, iki Oscar adaylığı bulunan Will Smith oynayacak.

  • Üç nesil Suicide Squad’ın parçası olan Rick Flagg ailesinin bir mensubunu (muhtemelen ya Rick Flagg Jr’ı ya da Rick Flagg III’ü) Inception, The Dark Knight Rises gibi filmlerden tanıdığımız Tom Hardycanlandıracak.

  • Geleneksel olarak The Flash’in kötülerinden biri olan Captain Boomerang‘i bu filmde göreceğiz, kendisini de Jack Reacher, A Good Day to Die Hard, Divergent gibi filmlerle çıkışa geçen, Spartacus’ten tanıdığımız Jai Courtney oynayacak.

  • Ve son olarak, Suicide Squad‘ın büyücü kontenjanını dolduran Enchantress’ı İngiliz manken Cara Delevingne canlandıracak.

Yani hakikaten Suicide Squad şu an radarın üstüne çıktı, gözümüzün önüne girdi en merakla beklenen filmler listemizi tarumar etti. Zaten elimizde Sinister Six gibi ne idüğü belirsiz bir kötü adam ekibi yok; baya çizgi romanlarda da sağlam bir mazisi olan, ilginç hikayeleri olan bir topluluk Suicide Squad. Üstüne bir de Fury ve End of Watch gibi heyecan verici filmlere imza atmış bir yönetmen buluyorsunuz, etrafına da böyle şekilli bir kadro döşüyorsunuz. Sonra biz nasıl etkilenmeyelim DC? Nasıl bu filmi 2016’yı merakla beklememize en sebep olan şeylerin arasına almayalım?

Valla Sezar’ın hakkı Sezar’a, Batman v. Superman’deki casting tercihlerini eleştirdik DC ama, burada turnayı gözünden vurmuşsun!

Kaynak: http://geekyapar.com/konular/film/sui...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın