Görüş Bildir
Haberler
Spielberg, Yeni Indiana Jones’u Yönetmek İstiyor

Spielberg, Yeni Indiana Jones’u Yönetmek İstiyor

Ulaş
24.02.2015 - 17:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ocak ayının sonunda yaptığımız haberde yeni Indiana Jones filmi ile ilgili önemli bir dedikoduyu sizlere duyurmuştuk. LucasFilm’in Disney’e satılmasından sonra Disney, Star Wars için kolları sıvamış ancak hakları birkaç firmaya ait olduğu için Indiana Jones’u gündemine almamıştı. Geçtiğimiz sene ise Indiana Jones’un hakları, daha önce de dağıtımcılığını yapan Paramount firmasına devredildiği açıklanmıştı.

O zamandan beri adından hiç bahsedilmeyen Indiana Jones için önemli bir dedikodu gündeme gelmiş ve yeni Indiana Jones rolü için Chris Pratt’in adı belirtilmişti. Guardians of the Galaxy’deki muhteşem rolünden sonra Jurassic World’de başrol oynayan Pratt, internette de Indiana Jones rolü için onayı almış durumda.

Kendi açıklaması, henüz böyle bir teklif gelmediği ancak gelirse de düşünebileceğini çünkü Indiana Jones’un sinema tarihi için önemli bir karakter olduğu yönünde. Öte yandan haberimizin başlığındaki gibi yeni Indiana Jones’un yönetmenliği için de bir talip var.

George Lucas ile birlikte serinin yaratıcısı aynı zamanda yönetmeni olan Steven Spielberg, yeni Indiana Jones filmini de yönetmek istiyor. Hatta biraz daha derine inecek olursak; Chris Pratt’in Jurassic World’de başrol oynamasının sebebi de Steven Spielberg. Spielberg, Pratt’i Jurassic’in başrolüne ayarladıktan sonra şimdi de Indiana Jones’a istiyor, aynı zamanda da filmi kendi yönetmek istiyor. Herhalde sırf bu açıklama bile Pratt için gurur kaynağı niteliğindedir.

Spielberg’ün bu kadar istemesinin sebebi muhtemelen Pratt’in kendisini Jurassic World’de hayal kırıklığına uğratmamasıdır. Bu arada Jurassic World’ün Collin Trevorrow tarafından yönetildiğini, Spielberg’ün ise yürütücü yapımcı olduğunu belirtelim.

Pratt’in de dediği gibi henüz bir teklif yapılmamış ancak Spielberg’ün istediği konuşuluyorsa muhtemelen işi bitirecektir. Yeni Indiana Jones’un ilk filminden sonra da seriyi muhtemelen başka bir yönetmene bırakacaktır.

Kaynak: http://superkarga.com/spielberg-yeni-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0