Görüş Bildir
Haberler
Son Yaz Dizisi Konusu ve Oyuncularını Masaya Yatırdık! İşte Son Yaz Oyuncu Kadrosu ve İlk Fragman...

Son Yaz Dizisi Konusu ve Oyuncularını Masaya Yatırdık! İşte Son Yaz Oyuncu Kadrosu ve İlk Fragman...

Sunay Korkmaz
16.12.2020 - 18:31

Ali Atay, Funda Eryiğit gibi isimlerle dikkatleri daha yayınlanmadan üzerine çeken Son Yaz dizisi konusu ile de oldukça ilgi çekeceğe benziyor. Biz de sizler için dizinin konusunu ve oyuncularını derledik. İşte Son Yaz dizisi ile ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Yaz dizisinin senaryosun Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda da Burak Arlıer oturuyor.

Son Yaz Dizisi Konusu

Son Yaz Dizisi Konusu

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.

Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

Son Yaz Dizisi Oyuncuları

Son Yaz Dizisi Oyuncuları

Alperen Duymaz 

Hafsanur Sancaktutan 

Ali Atay 

Funda Eryiğit

Emre Karayel

Şebnem Dönmez

Sarp İkiler

Arif Pişkin

Başrol Oyuncularını Yakından Tanıyalım

Ali Atay Kimdir?

Ali Atay Kimdir?

20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de doğdu. 1999’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ali Atay 'Şapkadan Babam Çıktı' adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut’u oynamıştır. TRT'de 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun adlı komedi dizisinde oynadığı Mecnun Çınar karakteriyle çok büyük bir başarı yakalamıştır. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra aynı dizi ekibi ile beraber çekilen ve Star Tv'de yayınlanan Ben de Özledim dizisinde kendini oynamıştır. Ayrıca, Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.

2014 Haziranın da ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlamıştır.ATV'de yayınlanan Mutlu Ol Yeter adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Dizide Atay'ın yanı sıra Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban da rol almıştır.

2017'de BluTV üzerinden yayınlanan Türkiye'nin ilk online dizisi Masum da Haluk Bilginer, Nur Sürer, Okan Yalabık gibi isimlerle baş rolü paylaşmıştır. Yusuf Komiser karakterini canlandırmıştır. Türkiye'nin 90. Akademi ödülleri için aday gösterdiği Ayla filminde Ali Astsubay karakterini canlandırmıştır.Aksiyon Komedi tarzındaki Ölümlü Dünya filminin yönetmen koltuğunda yer almıştır.Aynı yıl Nuh Tepesi filminde başrol oynamıştır. 2019 yılında gerçek bi' hikâyeden uyarlanan Turkish'i Dondurma filminde rol almıştır.Aynı yıl yine yönetmenliğini üstlendiği Cinayet Süsü filmi vizyona girmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Funda Eryiğit Kimdir?

Funda Eryiğit Kimdir?

Funda Eryiğit 6 Kasım 1984'te Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Aslen Samsun Bafralıdır. Kadir Has Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden, sonra da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2012-2013 sezonunda sahnelediği Sessizlik adlı oyundaki performansıyla 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüllerinde müzikal/komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.Ayrıca 17. Afife Tiyatro Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu dalında aday oldu.

Alperen Duymaz Kimdir?

Alperen Duymaz Kimdir?

Ankara doğumlu olan Alperen Duymaz, Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi.Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle kariyerine devam etti. Özellikle Bodrum Masalı dizisiyle tanınmaya başladı. 2018 yapımı Direniş Karatay adlı filmde Kutay karakterini canlandırdı.Yıl içinde Çukur adlı dizide 'Emrah komiser' karakterini canlandırdı. Ardından 2018 yılının sonunda ve 2019 yılında Çarpışma dizisinde 'Kerem Korkmaz' karakterini canlandırdı. 2020 yılının başından beri Show TV'de yayınlamaya başlayan Zemheri dizisinde 'Ayaz' karakterini canlandırdı.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında yayınlanan Servet adlı dizi ile yaşamıştır.

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermektedir. Hafsanur Sancaktutan, 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

Son Yaz İlk Fragman

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
6
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın