Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemde Popüler Yapımları İle Öne Çıkan İspanyol Sinemasının En İyi Filmleri

Son Dönemde Popüler Yapımları İle Öne Çıkan İspanyol Sinemasının En İyi Filmleri

Eda Özkan
12.03.2022 - 08:30 Son Güncelleme: 12.03.2022 - 12:39

Son dönemde oldukça popüler yapımlar ortaya koyan İspanyol Sineması'nın en iyi filmlerini, sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. El Laberinto Del Fauno-Pan’ın Labirenti (2006)

1. El Laberinto Del Fauno-Pan’ın Labirenti (2006)

IMDb: 8,2

Özet: Ofelia, İspanyadaki vahşi iktidarın gölgesinde yaşayan küçük bir kız çocuğudur. Sadist babası ile birlikte kalan bu küçük kız, babasının etrafındaki insanlara yaşattığı eziyetlere şahitlik etmek zorunda kalan bu kız, bulamadığı huzuru hayallerinde aramaktadır. Ofelia şimdi, Pan'ın Labirenti adlı fantastik bir dünyaya adım atmak üzeredir. 

Oyuncular: Ivana Baquero, Sergi López, Doug Jones

Yönetmen: Guillermo del Toro

2. El Secreto de Sus Ojos-Gözlerindeki Sır (2009)

2. El Secreto de Sus Ojos-Gözlerindeki Sır (2009)

IMDb: 8,2

Özet: Benjamin Esposito daha önce ülkenin en önemli mahkemelerinden birinde sorgu müfettişliği yapmış, sonrasında görevini bırakarak emekli olmaya karar vermiştir. Bu sırada boş durmayarak bir roman yazmaya karar verir. Romanın konusu elbette mesleğinde karşılaştığı, kendisini oldukça etkileyen, yaklaşık otuz yıl önce yaşanan vahşet dolu tecavüz ve cinayet vakasıdır. Bu romanı yazarken olayla ilgili detayları hatırlayan Esposito, üzeri kapanan bu davayı tekrar aydınlığa kavuşturmaya karar verir ve bunun için çalışmaya başlar. Bu yolda ilk adımı eski çalıştığı yere dönmek olacaktır.

Oyuncular: Ricardo Darín, Soledad Villamil, Pablo Rago

Yönetmen: Juan José Campanella

3. Contratiempo- Görünmeyen Misafir (2016)

3. Contratiempo- Görünmeyen Misafir (2016)

IMDb: 8,1

Özet: Kariyerinde başarıyı yakalayarak hızla yükselmekte olan Adrian Doria, başarılı bir iş insanıdır. Ancak bir gün asılsız bir suçlama ile karşı karşıya kalır. Genç adam, fotoğrafçı sevgilisi Laura'yı öldürmekle suçlanmaktadır ve bu suçun üzerinden atılması için başarılı bir savunma avukatı olan Virgina Goodman ile anlaşır. Yaşanan olayları birer birer Virgina'ya anlatan Adrian'ın anlattığı olay örgülerinde bir tuhaflık vardır. Bunu fark eden hırslı avukat ise hikayenin karanlık noktalarını açığa çıkarabilmek adına kendi yöntemlerine başvuracaktır. 

Oyuncular: Mario Casas, Bárbara Lennie, Ana Wagener

Yönetmen: Oriol Paulo

4. Mar Adentro-İçimdeki Deniz (2004)

4. Mar Adentro-İçimdeki Deniz (2004)

IMDb: 8,0

Özet: Raman Sampedro, gençliğinde geçirdiği bir kaza sonucunda yaklaşık 30 yıldır yatağa bağlı yaşamaktadır. Deniz manzaralı odasında geçirdiği günlerinden başka bir şeyi olmayan bu adamın hayatına iki kadın girer. Bu kadınlardan biri, Raman'ın hayatının anlamını bulmasını sağlayacak ve onu içinde bulunduğu buhrandan kurtaracaktır.

Oyuncular: Javier Bardem, Belén Rueda, Lola Dueñas

Yönetmen: Alejandro Amenábar

5. Hable con ella-Konuş Onunla (2002)

5. Hable con ella-Konuş Onunla (2002)

IMDb: 7,9

Özet: Pina Bausch'un Cafe Müller adlı gösterisini izlemek için gelen iki genç adam vardır. Bunlardan biri hemşire Benigno ve diğeri kırklı yaşlarda olan Marco'dur. Sahnede Henry Purcell'in The Fairy Queen eseriyle dans eden iki kadın vardır. Performanstan fazlasıyla etkilenen Marco ağlamaya başlar. Bu performanstan oldukça etkilenen diğer isim Benigno da Marco'yu fark eder ve ona kendisinin de çok etkilendiğini söylemek istese de bunu yapamaz. Aylar sonra bu ikili Benigno'nun çalıştığı klinikte karşılaşırlar. Marco'nun boğa güreşçisi kız arkadaşı Lydia, yaralanmış ve komadadır. Benigno ise bu sırada komada olan Alicia adında bale yapan bir başka kadınla ilgilenmektedir. Marco ve Benigno'nun karşılaşıp konuşmaya başlaması bu 4 insan için zorlu bir dostluğun başlangıcı olacaktır.

Oyuncular: Javier Cámara, Dario Grandinetti, Leonor Watling

Yönetmen: Pedro Almodóvar

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Abre Los Ojos-Aç Gözünü (1997)

6. Abre Los Ojos-Aç Gözünü (1997)

IMDb: 7,7

Özet: Hayatta ne istediğini bilen ve kendi halinde takılan Cesar, genç bir adamdır. Hayata umutla bakan bu adamın çabaları, parlak bir gelecek yaşamasına olanak sağlayacaktır. Ancak bir gece, Sofia adındaki güzel bir kadınla tanışması, planlarını alt üst edecek ve onu temkinli hallerinden çok uzaklara sürükleyecektir. Sofia adındaki bu kadın için yaratıldığını düşünerek ona tutku ile bağlanan Cesar, onun için hapishanelerde sürünmeyi bile göze almıştır. 

Oyuncular: Eduardo Noriega, Penélope Cruz, Fele Martínez

Yönetmen: Alejandro Amenábar

7. Noviembre-Kasım (2003)

7. Noviembre-Kasım (2003)

IMDb: 7,7

Özet: Alfredo, Madrid'e gittiği sırada amacı, sanatın dünyayı değiştirebileceğine insanları inandırabilmek ve onları canlı hissettirecek bir performans sergileyebilmektir. Bu genç adam, Kasım adını verdikleri bir tiyatro topluluğu oluşturarak, arkadaşları ile birlikte birçok yerde gösteri sergilemeye başlamıştır bile. Gösterilerin bir karşılığı olmadığı konusunda prensipleri olan bu ekibin en büyük hedeflerinden biri, seyircileri şovun bir parçası haline getirebilmektir. 

Oyuncular: Óscar Jaenada, Juan Ríos, Roberto Rey (II)

Yönetmen: Achero Mañas

8. The Others-Diğerleri (2001)

8. The Others-Diğerleri (2001)

IMDb: 7,6

Özet: Grace, çocuklarıyla birlikte, o dönemde İkinci Dünya Savaşı'nın yaralarını sarmaya çalışan Amerika, New Jersey'de yaşamaktadır. Eşini savaşta kaybeden Grace'in çocuklarıyla zorlu bir yaşantısı vardır. Çünkü Grace'in çocuklarının güneşe karşı alerjisi vardır. Bu yüzden de yaşadıkları ev oldukça karanlıktır. Grace aynı zamanda evlerine gelip yardım isteyen insanlara yardım edip iş verir. Bir gün yaşanan yoğun sis sebebiyle malikanelerinin diğer dünyayayla irtibatı kesilecektir. Asla güvenemedikleri çalışanlarıyla birlikte yalnız başlarına kalmak zorunda kalan Grace ve çocuklarını neler bekleyecektir?

Oyuncular: Nicole Kidman, Elaine Cassidy, Christopher Eccleston

Yönetmen:  Alejandro Amenábar

9. Volver-Dönüş (2006)

9. Volver-Dönüş (2006)

IMDb: 7,6

Özet: Raiumunda, ailesine bakabilmek için zor koşullarda, birden fazla işte çalışmaktadır. Ablası Sole ise o kadar çabalamasa da kuaförlük yaparak para kazanmaktadır. Bu insanlar bir gün halalarının vefat haberini alırlar. Halalarının cenazesi beklenmedik durumlara yol açacaktır. Raiumunda, daha keskin bir acıyla karşı karşıya kalacakken Sole ise hayatının şokunu yaşayacaktır. İkilinin yıllar önce bir yangında ölen anneleri geri dönmüştür. Kızları ve torunun da ona oldukça ihtiyacı vardır.

Oyuncular: Penélope Cruz, Carmen Maura, Lola Dueñas

Yönetmen: Pedro Almodóvar

10. Celda 211- Hücre 211 (2009)

10. Celda 211- Hücre 211 (2009)

IMDb: 7,6

Özet: Gardiyan olmak üzere işe bir gün erken başlayan Juan, meslektaşları tarafından hapishane turu atıyordur. Ancak hiç beklenmedik şekilde tavandan düşen bir parça, genç adamın bayılmasına neden olur. Bayılan genç adama yardımcı olmak isteyen gardiyanlar ise onu 211 numaralı hücreye yatırdığı sırada bir ayaklanma başlar. Juan ayıldığında inanamayacağı bir olayın tam ortasındadır. Genç adam hayatta kalmak istiyorsa, mahkum rolü yapmak zorundadır. 

Oyuncular:  Luis Tosar, Alberto Ammann, Antonio Resines

Yönetmen: Daniel Monzón

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. La Piel Que Habito-İçinde Yaşadığım Deri (2011)

11. La Piel Que Habito-İçinde Yaşadığım Deri (2011)

IMDb: 7,6

Özet: Dr. Robert Ledgard, bir estetik cerrahıdır. 12 yıl boyunca evindeki laboratuvarda çalışmalarına devam eden adamın tek amacı, yıllar önce bir araba kazasında yanarak ölmekten kurtulan eşini, yanık görüntüsünden kurtarabilmektir. Sonunda domuz ve insan kanı karışımlarından elde ettiği bir deri üretebilmiştir. Ancak eşinin yanmış vücudunu görmesi, ona ağır gelerek intihar etmesine sebebiyet verir. Bu sırada küçük kızlarının da buna şahit olması, aileyi hassas bir psikolojiye sürüklemiştir. Zaman içerisinde büyüyen kızının psikolojisi, yaşayacağı bir olay nedeniyle daha da bozulacak ve buna çare bulmak isteyen Dr, adeta Frankenstein'e dönüşecektir. 

Oyuncular: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes

Yönetmen: Pedro Almodóvar

12. El cuerpo-Ceset (2012)

12. El cuerpo-Ceset (2012)

IMDb: 7,6

Özet: Mayka adında bir iş kadının cesedi bulunduğu morgda ortadan kaybolur. Henüz ölümünün altında yatan sır ortaya çıkmamışken yaşanan bu durum olayı daha da gizemli hale getirir. Dava ile ilgilenmesi için eşini yeni kaybeden ve yaşadığı travmanın etkilerinden hala kurtulamayan dedektif Jaime Pena görevlendirilir. Olay o kadar karmaşık ve karanlıktır ki davadaki hiç kimse aslında göründüğü gibi değildir. Yaşanan cinayet ve kaybolan ceseti araştırdıkça birçok farklı sonuçla karşı karşıya kalacaktır.

Oyuncular: José Coronado, Hugo Silva, Belén Rueda

Yönetmen: Oriol Paulo

13. Los Lunes Al Sol- Güneşli Pazartesiler (2002)

13. Los Lunes Al Sol- Güneşli Pazartesiler (2002)

IMDb: 7,5

Özet: Bu film, milyonlarca insanın yaşadığı işsizlik ve yoksulluk konusunu başarılı bir şekilde işlemektedir. 

Oyuncular: Javier Bardem, Serge Riaboukine, Luis Tosar

Yönetmen: Fernando León de Aranoa

14. Camino (2008)

14. Camino (2008)

IMDb: 7,5

Özet: Alexia González-Barros, 14 yaşındayken yakalandığı kanser hastalığı nedeni ile ölen genç bir kızdır. Bu film ise, Alexia anısına çekilmiştir. Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan bu yapım, yayınlandığı günden itibaren çok ses getirmiştir.

Oyuncular: Nerea Camacho, Carme Elias, Mariano Venancio

Yönetmen: Javier Fesser

15. Dolor y gloria-Acı ve Zafer (2019)

15. Dolor y gloria-Acı ve Zafer (2019)

IMDb: 7,5

Özet: Salvador Mallo adındaki yönetmenin geçmişini konu edinen bu film, hayatında yaşadığı büyük zorluklara, göç etmesine, refah arayışına ve kendini bulmasına yol çan bir takım değiniyor.

Oyuncular: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia

Yönetmen:  Pedro Almodóvar

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. El Orfanato-Yetimhane (2007)

16. El Orfanato-Yetimhane (2007)

IMDb: 7,4

Özet: Çocukluk günlerini deniz kenarı bir yetimhanede geçiren Laura, orada bulunduğu süre boyunca çok mutlu bir çocuk olmuştur. Bu yetimhanedeki arkadaşları ve çalışanlar her zaman birbirine sevgiyle yaklaşmış ve ilgili davranmıştır. Şimdi 30 yaşında olan genç kadın, eşi Carlos ve Simon adındaki oğlu ile birlikte, çocukluk yıllarını süsleyen bu yetimhaneye geri dönmüştür. Laura'nın amacı, çok uzun bir zamandır kapalı olan bu yetimhaneyi restore ederek engelli ve yetim çocukların yuvası haline getirebilmektir. 

Oyuncular: Belén Rueda, Fernando Cayo, Roger Príncep

Yönetmen: Juan Antonio Bayona

17. Durante la Tormenta-Fırtına Anı (2018)

17. Durante la Tormenta-Fırtına Anı (2018)

IMDb: 7,4

Özet: Nico 12 yaşında bir çocuktur. 9 Kasım 1989 yılında çıkan şiddetli bir fırtınayı evinin camından izlemektedir. O sırada komşularının evinde bir tuhaflık sezer. Vahşi sesler duyan Nico, yardım etmek için hemen yola koyulur. Nico komşuya ulaştığında komşusu Prieto'nun karısının ölü olduğunu görür. Prieto'nun kendisini gördüğü için acele bir şekilde kaçmaya çalışan Nico trafik kazası geçirerek ölür. Olayın üzerinden geçen 25 yıl sonra Vera adında bir kadın, eşi David ve kızları ile birlikte daha önce Nico'nun yaşadığı eve taşınırlar. Taşınma sırasında Nico'nun gitar çalarken kaydettiği kasetleri bulan Vera, bir süre sonra bir TV ve bir kamera aracılığıyla Nico'ya ulaşarak onun hayatını kurtaracaktır. Fakat Vera'nın geçmişe yaptığı bu müdahele kendisinin hayatını ne yönde etkileyecektir?

Oyuncular: Adriana Ugarte, Chino Darín, Javier Gutiérrez

Yönetmen: Oriol Paulo

18. La cara oculta-Gizli Oda (2011)

18. La cara oculta-Gizli Oda (2011)

IMDb: 7,3

Özet: Yetenekli orkestra şefi Adrian ve sevgilisi Belen birlikte yaşamaktadırlar. Bir gün Adrian sevgilisinden gelen bir video mesajla yıkılır. Belen onu terk etmiştir. Bu mesajdan sonra Belen gizemli bir şekilde ortadan da kaybolur. Adrian bir yandan terk edilmenin şokunu yaşarken diğer yandan da Belen'i aramaya çalışmaktadır. Amacına ulaşamayan Adrian bu sürede Belen'in yokluğuna alışmış ve hayatına yeni birini bile almıştır. Adrian'ın hayatını tam rayına oturttuğunu sandığı sırada  Belen'in gizemli kayboluşunun altında yatan sırlar ortaya çıkacaktır.

Oyuncular: Quim Gutiérrez, Martina García, Clara Lago

Yönetmen: Andrés Baiz

19. Palmeras An La Nieve-Kardaki Palmiyeler (2015)

19. Palmeras An La Nieve-Kardaki Palmiyeler (2015)

IMDb: 7,3

Özet: Huesca'da yaşamını sürdüren Killian, hayatı boyunca buradan hiç ayrılmamış bir adamdır. Ancak 1953 yılında bir gün, doğduğu yer olan Fernando Poo adındaki adaya babası ve erkek kardeşi ile birlikte çalışmak için geri dönmek zorunda kalır. Bu adada geçirdiği 20 yılın sonunda olgun bir erkek olarak bir yolculuğa çıkacak ve bu yolculukta acı kayıplara uğramak zorunda kalacaktır.

Oyuncular: Mario Casas, Macarena Garcia 

Yönetmen:  Fernando González Molina

20. Mientras Duermes-Ölüm Uykusu (2011)

20. Mientras Duermes-Ölüm Uykusu (2011)

IMDb: 7,2

Özet: Apartman görevlisi Cesar, geçimini bu şekilde sağlamaktadır. Apartman sakinlerinden biri olan Clara adındaki neşeli kadın ise Cesar'ın ilgisini çekmektedir. Her olaya pozitif yönüyle bakmaya çalışan bu kadının başına gelecek belalar, Cesar'ı büyük bir ölçüde ilgilendirecektir. Çünkü Cesar, mutlu insanlardan hiç haz etmeyen ve insanlara acı çektirmekten hoşlanan bir psikopatın ta kendisidir. 

Oyuncular: Luis Tosar, Marta Etura, Alberto San Juan

Yönetmen: Jaume Balagueró

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Live Twice, Love Once-Vivir Dos Veces (2019)

21. Live Twice, Love Once-Vivir Dos Veces (2019)

IMDb: 7,2

Özet: Parlak bir zekaya sahip olan Emilio, matematik profesörüdür. Ancak zihinsel düşüler yaşadığı birkaç durum sonucunda doktora giden bu adama Alzheimer teşhisi konulur. Bu teşhis, hayatını baştan sona değiştirir. İstemese de kızının yanına taşınmak zorunda kalan adam bu sırada hastalığı kabullenerek ona uyum sağlamaya çalışmaktadır. Bu adamın her şeyi unutmadan önce tekrar görmek istediği biri vardır: Çocukluk aşkı. Torunun da yardımı ile bir yolculuğa çıkan Elio, hafızası yitmeden önce aşkına kavuşabilecek midir?

Oyuncular: Oscar Martinez, Inma Cuesta, Aina Clotet

Yönetmen: Maria Ripoll

22. Los Cronocrímenes-Suç Zamanı (2007)

22. Los Cronocrímenes-Suç Zamanı (2007)

IMDb: 7,1

Özet: Hector ve karısı, yeni bir eve taşınmaktadır. Taşındıkları gün, başlarına inanamadıkları bir olay gelir. Ormanı gözetlediği sırada çıplak bir kadın gören Hector, çaktırmadan yanına gider. Ancak bu esnada gizemli bir adamın onu bıçaklaması ile kaçmaya başlar. Kaçtığı sırada bulduğu garip bir mekanın içindeki garip bir aletin içerisine saklanan bu adam, beklemediği bir şekilde zamanda geriye gider. Artık 2 Hector vardır ve eski hayatına devam etmenin tek yolu orijinalini öldürebilmektir. 

Oyuncular: Karra Elejalde, Candela Fernandez, Bárbara Goenaga

Yönetmen: Nacho Vigalondo

23. El Hoyo-Platform (2019)

23. El Hoyo-Platform (2019)

IMDb: 7,0

Özet: Dikey şekilde konumlandırılmış bir hapishanede, her hücrede sadece iki kişi kalmaktadır. Bu hapishanede yemek sistemi, günde sadece bir kere olacak şekilde, en üst kattan en alta doğru gönderilmesi şeklindedir. Üst kattaki mahkumlar yiyeceğe nispeten kolayca ulaşabilirlerken, en alt katta kalanlar ise açlıkla savaş vermekte ve gittikçe vahşileşmektedir. Goreng de gözlerini hapishanenin 33.katında açan mahkumlardan biridir ve yanındaki Trimgasi ile birlikte yiyeceklere ulaşmak için zorlu bir mücadeleye girecektir.

Oyuncular: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan

Yönetmen: Galder Gaztelu-Urrutia

24. El Hombre De Las Mil Caras-Büyük Aldatmaca (2016)

24. El Hombre De Las Mil Caras-Büyük Aldatmaca (2016)

IMDb: 6,9

Özet: Francisco Paesa adındaki adam, aynı anda hem silah tüccarlığı, hem iş insanlığı, hem diplomatlık hem de dolandırıcılık gibi birçok iş yapmaktadır. İspanya Devleti için çalışan bu adam, bir gün hükümet tarafından ihanete uğradığında ise ülkeyi terk etmekten başka bir isteği kalmamıştır. Aradan yıllar geçer ve Paesa, ülkesine hiçbir şeyi olmayan bir adam olarak geri döner. Döndüğü sıralarda yeni bir iş teklifiyle karşılan bu adamın yeni görevi, yozlaşmış bir kamu görevlisinin üzerine geçirdiği milyon dolarların kurtarılmasıdır. Bu adamın kabul ettiği iş teklifi, geçmiş intikamını almasına da yardımcı olacaktır.

Oyuncular: Eduard Fernández, José Coronado, Marta Etura

Yönetmen: Alberto Rodriguez

25. La Habitación De Fermat-Kapan (2007)

25. La Habitación De Fermat-Kapan (2007)

IMDb: 6,7

Özet: Birbirinden habersiz 4 ayrı matematik uzmanı, büyük bir bulmacayı çözmek üzere tuhaf biri tarafından hiç bilmedikleri gizemli bir mekana davet edilir. Ancak bu yerde, hiç beklemedikleri kötü bir sürprizle karşılaşacaklardır. Sorulan sorular çok zordur ve bu soruları zamanında ve doğru bilemezlerse, oda ölüm tuzağına dönüşerek hayatlarını tehtit edecektir. Bu uzmanların kaçabilmelerinin tek yolu, sorulara doğru yanıtları verebilmektir. 

Oyuncular: Lluis Homar, Alejo Sauras, Elena Ballesteros

Yönetmen: Luis Piedrahita, Rodrigo Sopeña

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Los Ojos de Julia-Julia´nın Gözleri (2010)

26. Los Ojos de Julia-Julia´nın Gözleri (2010)

IMDb: 6,7

Özet: Julia ve ikiz kız kardeşi, onları sonunda kör edecek olan bir göz hastalığına sahiptir. Bir gün ikizini bodrum katında kendini asarak intihar etmiş bir halde bulan Julia, bu olayın doğruluğuna asla inanmamaktadır. Kardeşini kimin öldürdüğünü bulmayı kendine görev edinen genç kadın, karmaşık bir araştırmaya başlar. Olay örgülerini düşünerek ipuçlarını teker teker bulmaya çalıştığı andan itibaren, biri tarafından gözetlendiğinin farkına varır. Tüm bu süreçte ise gözündeki hastalık ilerlemeye devam ediyordur ve bir operasyon geçirerek iki hafta göz bandı takmak zorunda kalacaktır. Bu iki haftalık zaman dilimi, Julia için adeta bir kabus niteliğindedir çünkü kardeşini öldüren katilin, gece yarısı evine girerek kendisini izlediğine inanmaktadır. 

Oyuncular:  Belén Rueda, Lluis Homar, Julia Gutiérrez Caba

Yönetmen: Guillem Morales

27. Loco Por Ella-Senin İçin Çıldırıyorum (2021)

27. Loco Por Ella-Senin İçin Çıldırıyorum (2021)

IMDb: 6,6

Özet: Adri büyülü bir gece geçirdiği Carla adındaki kadını unutamamakta ve onu bir defa daha görmek istemektedir. Ancak edindiği bilgilere göre Carla, psikiyatri hastanesinde yatırılmıştır. Genç ve aşık adamın bu duruma bulduğu çözüm ise, aşık olduğu kadının yattığı hastaneye gizlice girmektir. 

Oyuncular:  Álvaro Cervantes, Susana Abaitua, Luis Zahera

Yönetmen: Dani de la Orden

28. O Guardiao Invisivel-Gardiyan (2017)

28. O Guardiao Invisivel-Gardiyan (2017)

IMDb: 6,4

Özet: Bir polis memurunun doğup büyüdüğü kasabaya geri dönmesi ile başlayan film, çözümlenmesi zor cinayetleri konu almaktadır. Öldürülen gençlerin ardında tek bir iz bile yoktur. Polis memuru, bu gizemli vakaların ardındaki faili bulabilecek midir?

Oyuncular: Marta Etura, Elvira Minguez, Javier Botet

Yönetmen: Fernando González Molina

29. Hogar-Konut (2020)

29. Hogar-Konut (2020)

IMDb: 6,4

Özet: Bu film, Javier Munoz adındaki bir adamın işsiz kalması üzerine evini satmak zorunda kalmasına ve sonrasında yaşadığı olaylara değinmektedir. 

Oyuncular: Javier Gutiérrez, Mario Casas, Bruna Cusí

Yönetmen: David Pastor, Àlex Pastor

30. El Bar (2017)

30. El Bar (2017)

IMDb: 6,3

Özet: Sıradan bir Madrid gününde insanlar kafede oturup kahvaltılarını ederken her şey normal görünmektedir. Ancak hiç beklenmedik anda gelen silah sesleri, bir yabancının kafenin önünde vurulduğuna şahitlik etmektedir. Bu olay üzerine kafede bulunan 7 kişinin mahsur kalması ile birlikte, herkes kendini kurtarmak için çaba göstermeye başlayacak ve gerçek yüzlerini ortaya çıkaracaklardır. Peki bu kafeden kurtulan olabilecek midir?

Oyuncular: Mario Casas, Blanca Suárez, Carmen Machi

Yönetmen: Álex de la Iglesia

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın