Tartışma çok acayip yerlere gitti.
Sol Yanım Dizisindeki Tuvalette Yemek Yeme Sahnesi Twitter'ı Karıştırdı!
Sol Yanım Star TV'nin yeni dizilerinden biri. Ancak sosyal medyada gündem olmasının nedeni ise bir sahne.
Tuvalette yemek yeme sahnesi bazılarının dikkatini çekmiş olacak ki büyük tepkilerle karşılaştı.
Tabii ardından tartışmalar da peşine geldi.
Biliyorsunuz bu tip gündemlerde algı kelimesini kullanmayanı dövüyorlar.
Detaylara takılanlar da oldu.
Raconu kesip gidenler de...
🤔
Olayla ilgili anılarını paylaşanlar da oldu.
Netflixçi zihniyet takımı diye yeni bir kavram da öğrendik.
Büyütmesek mi?
Jamaika: Ben ne alaka?
Dizinin epey dikkatli izleyicisi varmış.
Neyse ki komplodan, algıdan vs uzak bir açıklama geldi.

"tuvalette sandwich yemek Jamaica kültüründe var" bu ne? Bu cümledeki kelimeler, saçmasapan yemek sahnesinin dinle ne ilgisi var? Yok ekmeği fırlatmış adam, sonra o kişi bir daha o oyuncunun hiçbir filmini izlememiş. TÜH! Herkes müslüman değil! Olmak zorunda da değil! Benim dinim İslam, ben müslümanım. O yüzden konu nimet olduğunda hem ailemden gördüklerimin ve aldığım ahlaki eğitimin, hem dinimin etkisiyle yeme-içme konusunda özenli ve saygılı olmaya çalışırım. Ama "özenli ve saygılı olmak" herkes için aynı şeyi ifade etmez çünkü herkes aynı ahlak eğitiminden geçerek aynı dine mensup olmaz ve bunda kötü hiçbir şey yoktur! Kendi fikirlerinizi artık insanlara aşılamaya çalışmayın! Din de özgürlük vardır! Dizilerdeki yemek sahnelerine dikkat kesilmek yerine şiddet sahnelerine dikkat kesilin çünkü bizim sonumuzu onlar getirir! Kadına, çocuklara, doğaya, hayvanlara saygısızlık ve şiddetin önünü geçemezken sizin bahsettiğiniz, gündemde tuttuğunuz konuya bakın! Asıl ahlaksızlar sizsiniz!

son zamanlarda ahlak tan bahseden çok oluyor cevap versen yok şöyleydi yok böyleydi istersem tuvaletin deliğine ekmek atarım sen mi gidicen cehenneme yarraam

ben ateistim arkadaş işyerinde öğle yemeği verilmiyordu dışarı çıkışlar da yasak ya gizli kuytu bir yer bulacaksın yada aç kalacaksın sabah kahvaltı yapamayan insanım ben başlarım günaha haram a yeter ya size ne yanlışlıkla ekmeğe basan insana saldırın oruç tutmayan insana saldırın bi siktirolun artık yeter
Evet tuvalette yemek yemek çok kötü. Ama kötü olduğu halde kendini bir yemeği sadece kimsenin göremeyeceği bir yer olan tuvalette yemek zorunda hissetmesini anlatıyorlar burada. Akran zorbalığı yüzünden Türkiye'de pek olmasa da dünyada bir çok öğrenci yemekhanedense tuvalette yemek yemeyi tercih ediyor. Burada karşı çıkmamız gereken şey en başta zorbalık. İnsanlara kendilerini oldukları gibi sevmeyi öğretemezsek dine karşı olsun ya da olmasın bunun gibi daha çok saçma sapan şey yaparlar.
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın