Görüş Bildir
Haberler
Sinemaseverlerin Dikkatine: Türkiye'ye Resmi Olarak Gelen Amazon Prime'da Mutlaka İzlemeniz Gereken 20 Film

Sinemaseverlerin Dikkatine: Türkiye'ye Resmi Olarak Gelen Amazon Prime'da Mutlaka İzlemeniz Gereken 20 Film

Mia Zona
16.09.2020 - 09:33 Son Güncelleme: 06.10.2020 - 15:43

Artık Amazon Prime resmi olarak Türkiye'de! Yeni üyelik oluşturarak Amazon Prime'ın birbirinden başarılı yapımlarını 30 günlük ücretsiz deneme süresiyle birlikte doyasıya izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Not: Film açıklamaları Amazon Prime'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chemical Hearts (2020)

1. Chemical Hearts (2020)

İnanılmaz derece romantik bir lise son sınıf öğrencisinin esrarengiz yeni sınıf arkadaşına aşkı, ikisini de aşk, ayrılık ve en önemlisi kendileri hakkında öğretici bir yolculuğa çıkarır.

2. 7500 (2019)

2. 7500 (2019)

Berlin'den Paris'e uçan bir uçağı teröristler ele geçirmeye çalışınca, tatlı dilli, genç Amerikan yardımcı pilot, uçağı kaçıranlardan biriyle sürpriz bir bağ kurarken, yolcuların ve mürettebatın hayatını kurtarmak için mücadele verir.

3. Brittany Runs a Marathon (2019)

3. Brittany Runs a Marathon (2019)

Eğlenceli ve dışa dönük biri olan Brittany Forgler, herkesin en iyi arkadaşıdır,kendisi hariç. Partilemeleri, düzensiz işi, toksik ilişkileri ona zarar vermektedir. Spor salonuna parası yetmez, yardım istemeyecek kadar gururludur ve ne yapacağını bilemez; ta ki bir gün komşusu onu iki sokak arası zorlu bir koşuya ikna edene kadar. Çok geçmeden Brittany inanılmaz bir hedef edinir: New York...

4. The Report (2019)

4. The Report (2019)

Gerçek hikayelere dayanan bu gerilim filminde, idealist Senato çalışanı, CIA’in 9 Eylül sonrası uyguladığı Gözaltı ve Sorgulama Programı’nı araştırıyor ve kurumun Amerikan halkından sakladığı korkunç sırların boyutlarını açığa çıkarıyor.

5. Wonderstruck (2017)

5. Wonderstruck (2017)

Ben ve Rose, gizliden gizliye hayatlarının farklı olmasını dileyen, iki farklı çağa ait, iki çocuktur. Ben hiç tanımadığı babasının özlemini duyarken, Rose, hayatını bir albümle takip ettiği gizemli bir aktrisin hayalini kurmaktadır. Ben evinde kafa karıştırıcı bir ipucu bulup, Rose da gazetede ilgi çekici bir manşet okuduktan sonra, iki çocuk da büyüleyici simetrilere sahip yolculuklara çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Vast of Night (2019)

6. The Vast of Night (2019)

1950'lerin alacakaranlığında, New Mexico'da mukadder bir gece vakti, genç santral operatörü Fay ve karizmatik radyo DJ'i Everett, küçük kasabalarını ve geleceği sonsuza dek değiştirecek tuhaf bir ses frekansı keşfederler.

7. The Aeronauts (2019)

7. The Aeronauts (2019)

1862'de, cesur balon pilotu Amelia Wren ve öncü meteorolog James Glaisher insanlığın hava durumuna dair bilgilerini geliştirmek ve tarihte kimsenin uçmadığı kadar yükseğe uçmak için bir araya gelir.

8. The Upside (2017)

8. The Upside (2017)

Dell Scott'ın hayatını yoluna koyması gerekir. Yakın zamanda şartlı tahliyeyle hapisten çıkan, işsiz ve çocuğunu göremeyen adamın başına bir anda talih kuşu konar ve yamaç paraşütü kazası yüzünden boyundan aşağısı felç olan multi milyoner Phillip'e bakmaya başlar.

9. Crown Heights (2017)

9. Crown Heights (2017)

Colin Warner haksız yere tutuklanınca, en yakın arkadaşı Carl King, hayatını Colin'in masumiyetini kanıtlamaya adar. This American Life'dan uyarlanan bu inanılmaz fakat gerçek hikaye, ikilinin yürek burkan adalet arayışını anlatıyor.

10. Guava Island (2019)

10. Guava Island (2019)

Guava Adası'nda yerli bir müzisyen herkesin eğlenmesi için bir şölen yapmakta kararlıdır. Başrollerinde Donald Glover ve Rihanna'nın yer aldığı bir tropikal gerilim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Big Sick (2017)

11. The Big Sick (2017)

The Big Sick, Pakistan doğumlu komedyen Kumail Nanjiani'ye aşık olan ancak çatışan kültürleriyle mücadele eden yüksek lisans öğrencisi Emily Gordon arasındaki gerçek hayattaki ilişkiye dayanıyor. Emily gizemli bir hastalığa yakalandığında Kumail, kendisini alıngan ebeveynleri, ailesinin beklentileri ve gerçek duygularıyla yüzleşmek zorunda bulur.

12. The Only Living Boy in New York (2017)

12. The Only Living Boy in New York (2017)

The Only Living Boy in New York, New York'ta başıboş gezen bir üniversite mezununun, babasının metresi yüzünden dünyasının tepetaklak olmasından sonra, tuhaf komşusundan destek aldığı, zor ve esprili bir büyüme hikayesini işliyor.

13. C U Soon (2020)

13. C U Soon (2020)

Jimmy, çevrim içi bir flört sitesinde Anu ile tanışır ve onunla evlenmeye karar verir. Jimmy'nin annesi, kuzeni Kevin'i Anu hakkında bilgi alması için görevlendirir. Şimdi Kevin'ın kuzeninin iz bırakmadan ortadan kaybolan nişanlısını aramaya, sadece onun hakkında karanlık, şok edici gerçekleri keşfetme sırası.

14. Beautiful Boy (2018)

14. Beautiful Boy (2018)

Baba - oğul David ve Nic Sheff'in en çok satan anılarına dayanan Beautiful Boy, uzun yıllar boyunca bağımlılıkla savaşan bir ailenin hayatta kalma, kötüleşme ve iyileşme hikayesiyle yürek paralayıcı ve ilham verici deneyimlerini ortaya ortaya koyuyor.

15. Get Duked! (2019)

15. Get Duked! (2019)

Kuzey İskoçya'nın dağlarında geçen Get Duked! nesiller arası politika, hip hop hayranı çiftçiler ve halüsinojenik tavşan pisliğinin karışık bir kokteylidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Troop Zero (2019)

16. Troop Zero (2019)

1977'de Georgia kırsalında topluma uyumsuz bir kız uzayda yaşamı hayal etmektedir. Ulusal bir yarışma bu hayalini gerçekleştirmesi için NASA’nın Altın Plak'ına bir kayıt yapma şansı verdiğinde ömür boyu sürecek dostluklar oluşturacağı derme çatma bir Birdie İzci Grubu kurar.

17. Uncle Drew (2018)

17. Uncle Drew (2018)

Bir takım sahibi ve genç bir efsane olan Uncle Drew (NBA yıldızı Kyrie Irving), eski basketbol ekibini (Shaquille O'Neal, Chris Webber, Reggie Miller, Nate Robinson ve Lisa Leslie) bir araya getirmek ve bir grup yetmişliğin hala büyük bir galibiyet alabileceğini kanıtlamak üzere bir yolculuğa çıkmaya girişir.

18. Blow the Man Down (2019)

18. Blow the Man Down (2019)

Maine'in kıyısındaki balıkçı kasabası Easter Cove'a hoş geldiniz. Ölen annelerinin yasını tutan ve belirsiz bir gelecekle karşı karşıya olan Mary Beth ve Priscilla Connolly, tehlikeli bir adamla yaşadıkları korkunç olayı örtbas ederler. Kız kardeşlerin suçlarını gizlemek için, Easter Cove'un yer altı dünyasına girip, kasabadaki aile reisi annelerinin karanlık sırlarını ifşa etmeleri gerekmektedir.

19. Selah the Spades (2019)

19. Selah the Spades (2019)

Prestijli Haldwell Yatılı Okulu’nun yeraltı dünyasını beş grup yönetmektedir. En güçlü grup olan Spades’in başında Selah Summers vardır. Zaman zaman etkileyici, zaman zamansa acımasız yollarla kimi yanında tutup kimi gruptan göndereceğini belirlemektedir. Bunu yaparken ise korku salmak ve sevilmek arasındaki ince çizgide yürür.

20. Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (2018)

20. Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (2018)

John Callahan, yaşamını değiştiren kazanın ardından alkolden arınmanın zorlu yollarında, yaralanmış elleriyle keskin, komik ve genellikle taştırma yaratan karikatürler çizerek sanatın iyileştirici gücünü keşfeder. Bu da ona yurt çapında ün kazandırır ve yeni bir hayatın kapılarını açar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
9
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?