Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Burcunu Seç Nasıl Bir Baba Olacağını Söyleyelim!

Sevgilinin Burcunu Seç Nasıl Bir Baba Olacağını Söyleyelim!

Galina Grigoryevna
23.12.2018 - 15:43 Son Güncelleme: 08.04.2019 - 12:46

İleride çocuklarının babası olacak kişi bakalım gerçekten de baba olmaya layık mı?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinin burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğlenceli baba koç!

Koç burçları o kadar eğlenceli ve sıcakkanlıdır ki çocuklarıyla vakit geçirirken arkadaş gibi olurlar. Eğlenmesini iyi bildikleri için çocukla çocuk olma ruhunu çok rahat yaşarlar. Hükmetme huyu sayesinde fazla müdahaleci ve hayatlarını kısıtlamaya çalışırlar. İleriki dönemlerde aralarında sorun olmasına neden olsa da gönül almayı iyi bilir. 

İdeal baba olabilirler. Çocuklarının kendilerine benzemesini çoğu burçtan daha çok isterler. Bazen bir çocuğa da yetişkin gibi davranmaya çalışırlar. O durumlarda müdahale etmek sana kalıyor. Uzlaştırıcı ve ara bulucu olmak görevi... Eğer ileride çocuklarına bir baba seçmek istiyorsan koç burcundan seçebilirsin. Hem hükmedici hem de eğlenceli bir babanın evin içinde olmasını kim istemez ki. Mutluluklar dileriz. 😌

Garantici baba boğa!

Boğa burcu erkeği garanticiliği ve geleceğini bugünden planlamayı sever. Çocuklar için ileride sıkıntı yaşamamaları için ellerinden geleni yapar. Sevgisini asla esirgemez fakat duygularını sürekli ön plana koymak istemez. Çocuk yetiştirirken sabırlı ve sıcaktır. Çoğu kez görevleri annenin üzerine yıkmayı sever. Çocuk ruhundan çok iyi anlamadığını düşünse de bir çocuğun gözünde harika babalar olabilir. 

Maddi olarak güvence altına aldıktan sonra sevgisini ve ilgisini gösterir. Garanticilik önemli olduğu için çocuklarına güvenmek ister. Onun için kendi içinde birçok sınava sokar. Özellikle bir erkek çocuk yetiştirmeyi çok ister. Kendisi gibi birisi daha yetiştirmek ister. Öz güvenleri tavandır. Disiplini asla elinden bırakmaz. Sıkı sıkıya kurallar koyar. Bu kuralları kimsenin delmesine izin vermez. Öfkelendiğinde kimse önünde duramaz. Yine de harika baba olacağına eminiz.

Sırdaş baba ikizler!

Harika birer sırdaş olurlar. Çocuklar anneleriyle paylaşamadıkları sorunlarının ikizler babalarıyla konuşabilirler. Baskı yapmaz ve harika birer arkadaşlardır. Rutin yaşamı bir kenara atıp macera peşinde koşarlar. Ailelerini de peşlerinden sürüklerler. Fakat o kadar kararsızlardır ki bir günleri başka bir günlerini asla tutmaz. Bir gün izin verdiği bir konuya diğer gün karşı çıkabilir. Çocuklar da bu durumdan dolayı nasıl davranacaklarına karar veremezler. 

Çocuklarına yaptıkları hatalardan dolayı ceza uygulamayı sevmezler. Aksine sorunun konuşularak ve karşılıklı saygıyla çözüleceğine inanırlar. Bazı verdiği sözleri unutacağı için bu durum çocukları üzebilir. Bilinçli bir şekilde çocuklara sevgisini göstermek ister yoksa gayet soğuk bir baba figürü de olabilir ikizler.

Duygusal baba yengeç!

Yengeç babalar çocuklarının en büyük dayanakları olurlar. Onların hayatta dimdik durabilmesi için kendilerinden feragat ederler. Hayatlarını değiştirirler. Çocuklara hassas yaklaşmaya çalışacaklar ve çocukluklarını paylaşamayacak.

Çocukların bir gün ayaklarının üzerinde durduklarını öğrendiklerinde gözyaşlarına boğulabilirler. Onların en zayıf huyu budur. Bir gün terk edilmek. Çocuklarına verdikleri bu desteğin aynısını ileride onlardan beklerler. Çocuklarının bir gün onları terk edip gittiğini düşündüklerinde çok üzülürler. Bütün problemleriyle ilgilenirler. Çocuğunun büyüdüğünü kabul etmesi çok zordur. Onlar onun gözünde hep küçük kalacak. 

Harika bir baba olabilirler...

Saygıdeğer baba aslan!

Aslanlar fazla kalabalıktan hoşlanmaz. Senden çocuk istemeyebilir, istese bile tek çocuk ister. Çünkü birçok kişiyle sevgisini paylaşmaktan hoşlanmaz. Tek bir kişiye bütün olanaklarını sağlamak onun için daha iyidir. Mantıklı olmaya çalışan aslan çocuk yetiştirirken özellikle terbiyesine dikkat eder. Sürekli ne kadar terbiyeli olması gerektiğini, saygısızlık yapmaması gerektiğinden bahseden. Toplum kurallarına öğrenmesi gerektiğini yürümeyi öğrenmesinden daha önce tutar. Israrlı davranır bu konuda. 

Sürekli kendi haklıymış gibi davranır. E o da baba canım biraz öyle olsun. Kalp kırıklığı uzun sürmez. Çok çabuk affeder.

Sorumluluk sahibi başak!

Çocukları olmasa da olur. Fakat bir çocuğu doğduğunda nasıl olmasa da olur düşündüm diye kendisine kızar. Asla sorumluluklarını ihmal etmez. Çocuğu hayatındaki çoğu şeyden önce gelir. Çocuklarının diğerlerinden daha zeki ve kültürlü olmasını ister. Bu yüzden onun dersleriyle yakından ilgilenir. Küçük kütüphaneler kurar. 

Çocukları şımartmaktan hoşlanmaz ve ekonomik olarak tutucu davranır. Sevgisini açıktan gösteremese de ailesini çok sever ve bağlıdır. Sevgisini göstermesi için çok uğraşması gerekir. Bir çocuğunu fiziksel olarak sevmek onun için çok zordur. O uzaktan sevmelerin babasıdır.

Adaletli baba terazi!

Bütün çocuklarına eşit şekilde davrandığı için böyle olduğunu düşünüyoruz. Kesinlikle bir çocuğunu diğerinden ayırmaz. Fakat hayatta ayırdığı tek bir konu vardır o da eşi. Eşini çocuklarından daha çok sever. Aralarında seçim yapacak zorunda olsa eşini ayrı tutar çocuklarını bir arada. Eşinin hiçbir şeyini eksik etmez. Çocuklarının edebilir. Önce eş sonra çocuk anlayışı vardır. 

Çocuklarına çok düşkündür. Onları gözünün önünden ayrıma istemez. Onlar olmadan eğlenemediğini bile düşünür.

Otoriter baba akrep!

Tembellikten asla hoşlanmayan akrep bahane de kabul etmez. Çocuklarına sürekli sahip oldukları güzelliklerden bahseden. Dışarıda buna muhtaç olan birçok çocuk olduğunu söyler. Bu durum sürekli olduğu için çocukların canı sıkılır. Fakat gönüllerini almayı ve onların iyiliği için olduğunu bilirler. Komik ve esprili bir babadır fakat bu tarafı asla bir emir küpü oluşunu değiştirmez. Hareketleri biraz sert ve kırıcı olabilir. Konuşarak bu durumu düzeltebilir. 

Tek istediği ileride çocuklarının her birinin kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini görmek. Her birini başından savdıktan sonra kafasını dinlemeyi çok sever.

Meraklı baba yay!

Çocuklarının içinde en rahat iletişimi erkek çocuklarıyla kuracak. Çünkü kadınların ne istediğinden asla anlamadığını düşünür. Kızları anneleri daha iyi yetiştirir gibi garip bir düşünce içerisine girer. Asla çocuklarını ayırmaz sadece yanlış yapmaktan çok korkar. Çocukları yanış yaptığında buna kızmak yerine dalga geçmeyi tercih eder. Çocuklarının gizli işlerini merak ederler ve sürekli takip atında tutar. 

Ailelerine bağlıdır ve hatalarını asla dışarıya belli etmez. Başka aileler onların sorunlarını asla bilmemeli. Bütün sorunlar o an çözülmeli. Ertesi güne asla bir problem kalmamalıdır onlar için.

Baba gibi baba oğlak!

Oğlaklar tipik bir baba örneğidir. Çocuklarından sürekli saygı ve itaat bekler. Her zaman dürüst olduğu için çocukları bu durumdan çok hoşlanmayacak. Çünkü her ne yaşanırsa yaşansın dürüstlük bekler. Çocukların şımartılması değil aksine cezalandırılması gerektiğini düşünürler. Çünkü ancak gerçek hayatı bu şekilde öğreneceklerini düşünür. Tipik bir baba işte. Ödevleri ve eğitimlerini yakından takip ederek yapıp yapmadıklarını sürekli kontrol edecek. 

Çocuklarından tek bir beklentileri olacak o da güven!

Çocukla çocuk olan kova babası!

Harika bir babadır. İyi bir dinleyici, harika bir arkadaş olurlar. Çocuklarıyla birlikte sohbet ederken onların seviyesine iner. Hayal güçleri gelişsin ve çok uç şeyler düşünsün ister. Bütün çocuklardan farklı ve renkli bir kişilik olsun ister. 

Dersleriyle sürekli ilgilenir ve bunun üstesinden kolay gelebilmeleri için pratik çözümler arar. Hayatı nasıl pratik bir yolla yenebileceklerini anlatır. Çocukları kaç yaşında olursa olsun onları büyük bir ciddiyetle dinler ve sorunu büyük bir sorunmuş gibi ele alır. Onlara büyük insan gibi davranır ve öyle de bir karşılık bekler.

Eğlenceli baba balık!

Çocuklarıyla oyun oynamaya ve eğlenmeye bayılır. Hep enerjik ve mutludur. Sürekli onlarla beraber hayal kurar ve masal anlatmaya bayılır. Annelerinin cezalandırılması gerektiğini düşündüğü bir konuyu bile oturup konuşup çözebileceğini düşünür. Çocukların kılına zarar gelecek bir davranıştan sürekli kaçınır ve koruyucu tarafı hep daha baskındır. 

Sürekli gezmeye bayılır. En ufak bir tatil gününde bile sabahın erken saatinde kalkıp güzel planlar yapar. Çocuklarıyla dans etmeyi, şarkı söylemeyi bile iyi becerir. Balık babalar gerçekten çok eğlenceli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
85
27
25
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yiğithan Köroğlu

test güzelde bilin bakalım ne eksik

Neslihan Nisan

hepsi harika bi yonlu oluyorlar bu ne yaa