Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Ne Kadar Sır Tutuyorsun?

etiket Burcuna Göre Ne Kadar Sır Tutuyorsun?

Galina Grigoryevna
04.09.2018 - 15:54 Son Güncelleme: 05.09.2018 - 17:59

Bazen öyle sırlara sahip oluruz ki artık yük olmaya başlar.  İçimiz içimize sığmaz ve birisine anlatmak isteriz. Bu bilgiler aslında '2 kişinin bildiği sır, sır değildir.' mevzusundan başlar ve devamı gelir. Bakalım senin burcun sana sır tutabilme konusunda ne kadar yardımcı!

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçi içine sığmayan koç!

Sen koç burcu en iyi sırları tutabilen, en iyi arkadaşlık, dostluk kurabilen bir burçsun! Fakat bazen duyduğun büyük sırları birisine anlatmadan asla rahat edemiyorsun. Buna ister gıybet de, ister ağzını tutamama sen bazı sırları kendinden geçerek anlatmayı çok seviyorsun. En yakınına tabii. Ha bir de sırları söyledikten sonra 'Sakın kimseye söyleme ha!' diyorsun. E sen söyledin! Olsun yine güzel sırlar tutabiliyorken bazılarını çıtlatıyorsun. İçin içine sığmıyor. Zaten çok kişiyle konuşmayı sevmezsin. Fakat bazı durumları kendinden geçerek anlatıyorsun. Bu demek değil ki sen güvenilir değilsin. Tabii ki güvenilir bir insansın. Hatta çoğu arkadaşın çevresinde seni seçer bir sırrını paylaşmak için. Sen de buna saygı duyarsın ve ağzını açmazsın, fakat sana dolaylı yoldan gelen sırlar konusunda ağzını tutamadığın oluyor. Nasıl bir olay ki bütün gıybetler de senin kucağından geçmeden olmuyor. Sen iyisin hoşsun koç fakat az biraz sır duy, hemen birisine anlatmadan rahat duramıyorsun. İçin içine sığmıyor!

Yarı yarıya boğa burcu güveni!

Sen boğa burcusun. Sessiz sakinsin. Herkese ağzını açmazsın. Sessizliğinin içinde bazı zamanlarda kopan fırtınalarla gıybetleri anlatmadan da edemezsin. Sana verilen bir sırrı anlatıp anlatmama derecen çok yarı yarıya. Riskli bir durum demiyorum fakat her insanda olduğu kadar. Kendi sırlarını ve açığını kimseye vermezsin. Yakın arkadaşlarının da sırlarına sahip çıkarsın fakat düşmanların senin gıybetinden korkmalı boğa! Sen sır tutma konusunda gayet güvenlirsin aslında neden bu çelişki anlaşılmış değiliz. Tabii bunlar büyük sırlar değil. Birini etkileyecek hayati sırlar konusunda sen ciddi şekilde sır tutabiliyorsun. Bizce sen sır tutmak konusunda yarı yarıya bir çelişki içinde kalıyorsun. İnsanların diğerlerine oranla sana sır verme olasılığı daha yüksek. Sana güveniyorlar aslında. Onların güvenini de çoğu kez boşa çıkartmıyorsun. Fakat sigara içen karşını gidip ailene ispiyonlayabilirsin. :) Bu tabii biraz da kardeşe olan gıcıklıkla bağdaşabilir. Sana güveniyoruz boğa burcu!

İkizler burcu sır bilmez!

Sen ikizler burcusun. Sessiz sakinsin. Herkese ağzını açmazsın. Sessizliğinin içinde bazı zamanlarda kopan fırtınalarla gıybetleri anlatmadan da edemezsin. Sana verilen bir sırrı anlatıp anlatmama derecen çok yarı yarıya. Riskli bir durum demiyorum fakat her insanda olduğu kadar. Kendi sırlarını ve açığını kimseye vermezsin. Yakın arkadaşlarının da sırlarına sahip akarsın fakat düşmanların senin gıybetinden korkmalı ikizler! Sen sır tutma konusunda gayet güvenlirsin aslında neden bu çelişki anlaşılmış değil. Tabii bunlar büyük sırlar değil. Birini etkileyecek hayati sırlar konusunda sen ciddi şekilde sır tutabiliyorsun. Bizce sen sır tutmak konusunda yarı yarıya bir çelişki içinde kalıyorsun. İnsanların diğerlerine oranla sana sır verme olasılığı daha yüksek. Sana güveniyorlar aslında. Onların güvenini de çoğu kez boşa çıkartmıyorsun. Fakat sigara içen karşını gidip ailene ispiyonlayabilirsin. :) Bu tabii biraz da kardeşe olan gıcıklıkla bağdaşabilir. Sana güveniyoruz ikizler burcu!

Sır tutan yengeç!

Sen yengeç burcu! Kesinlikle sır küpü gibisin. Ağzından laf almak gerçekten zor. Sana çok faiz ısrar edilmesi lazım sen ancak o zaman sır verirsin. Kendi açıklarını insanlardan saklıyorsun, diğer insanların sırlarına da saygı duyuyorsun. Kimseye söylemezsin. Ha çok zorlarlar 'Lütfen, nolur çok hayati bir mesele' falan derler ancak o zaman söylersin. Arkadaşların sana o kadar çok güveniyor ki daha yeni tanıştığın kişiler bile sana sırrını dökebilir. Sen etrafına güven saçıyorsun. Küçükten büyüğüne sana sırlarını döküyor. Bu durum seni daha sağlıklı ve toplumda yeri olan bir insan yapıyor. Tabii ağzından kaçırdıkların oluyor onlar ayrı canım insanlık hali herkes ufak tefek dedikodular yapabilir. Seninde ağzından ufak ufak çıkabiliyor. Ama sen de insansın. İnsan bir yerden sonra çatlayabiliyor. Anlatmadan da olmaz ki. Herkes sana gelsin anlatsın, o derdini yansın bu anlatsın. E seni dinleyen kimse yok ne yapacaksın. İnsan bunalıyor öyle durumlarda. Kendini en iyi açtığın ve kendin gibi sırlarına saygı duyabilecek birilerine anlatmalısın. Yoksa patlamak üzeresin.

Biraz biraz sır tutabilen aslan!

Aslan burcu sen sır konusunda eh biraz iyi sayılırsın. Herkesin sırlarını herkese anlatıyorsun demiyoruz. Fakat bir arkadaş grubun var orada kim var kim yok herkesin her şeyini döküyorsunuz. Aman ağzınızda bakla ıslanmasın. Öyle herkese değil. Meraklı meraklı etrafta geziniyorsun. Gıybet dediğinde herkesin sana koşması gerekiyor çünkü sen etrafında olan çoğu konuyu iyi gözlemleyip olayları çözebiliyorsun. Sonra tabii büyük sonuç 'Ay onun kesin sevgilisi vaaar!' diyorsun. Genellikle bulduğun sonuçlar doğru çıkıyor. Çünkü sen iyi gözlem yapabiliyorsun. Arkadaşların birisi hakkında bir şey öğrenmek istiyorsa ilk sana koşuyor. Fenasın aslan burcu! Arkadaşların içinde yapmıyor olabilirsin fakat dışarıya karşı çok fenasın. Arkadaşlara kötülük gelebilecek kişilerden koruma yöntemi olarak da kullanıyorsun bu durumu. Sen baya etrafında dönen entrikaları anında çözebiliyorsun. Biraz daha sır tutabilmen dileğiyle. :)

Sessiz ve sır saklayabilen başak!

Başak burcunun en büyük özelliklerinden birisi konu ne olursa olsun ağzını açmaması. Bu yüzden sır konusunda da çok sağlamdır. Sessiz sakin bir köşede oturur ve sadece dinler. Tabii kulağı deliklilerdendir orası ayrı. Kendi işine yarayacak her konuyu bilir, duyar. Fakat kimse ondan bir sır alamaz. Başak burcu düşmanı dahi olsa açığını vermekten hoşlanmaz. Ha dalga geçer ve imasında bulunur. Fakat ne olduğunu asla anlatmaz. En güvenilir burçlardan birisidir. Bu yüzden etrafındakiler ne olursa olsun başak burcuna yönelir. Bu güvenilirliğini tam uzaklardan belli eder. Bir konu üzerine tartıştıktan sonra 'Aman neyse canım, bize ne' der ve geçer. Gıybetinden geri de durmaz orası ayrı. Fakat büyük olsun küçük olsun sırları kesinlikle tutar. İçine ata ata dolar fakat yine de susar. Konulara büyük bir titizlikle yaklaşıp en detayına kadar iner. Kafasının içinde ne fırtınalar kopar. Yine de sessiz sakinliğini bozmaz. Başak burçlarına güvenin, sevin, saklayın. Korumaya alınmalı başak burçları!

Sır konusunda dengeli terazi!

Terazi burçları sır tutabilir evet fakat kime göre neye göre? Terazi burcu sen adaletin ve dengenin temsilcisisin. Herkesin sırrını bilirsin. Birinci ağızdan öğrenmesen de bir yerlerden mutlaka duyarsın. O sırrı tartarsın. İyi ve kötü yanlarını ayırıp mutlaka gidip anlatırsın! Fakat anlatmanın sebebi birilerine zarar gelmesin diye. Bu yüzden güvenilirsin. İnsanlar der ki 'Sen bir şey diyorsan bildiğin bir şey vardır ondan diyorsundur'. Evet, senin bildiklerini söylemenin sebebi daha büyük sonuçlar doğmasın diyedir. Soğukkanlılığını korursun. Olaylara yaklaşırken her iki tarafı da dinlersin. Senin yargından geçenler gerçekten doğruları söyleyenlerdir. Sır konusunda da gidip anlattığın 1 - 2 arkadaşın var. Sadece onlarla paylaşıyorsun onları da kendin gibi gördüğün için. Bu konuyu dengede tutmaya çalışıyorsun. Birisi seni 'Sakın kimseye söyleme!' diye uyardıysa asla kimse ağzından bir şey alamaz. Seni konuşturmak için ne yapsalar ne etseler o saatten sonra asla ağzından bir şey alamazlar. Bu konuyu dengede tutabilen nadir burçlardansın. E biraz da gıybet yap canım kime ne zararı var? :)

Ser verip sır vermeyen akrep!

Seni bunca zaman kötülediler akrep burcu. Yok içten pazarlıklı dediler yok sinsi dediler. E tabi biraz sinsilik var o ayrı. Fakat sen en iyi sır tutan burçsun! Ne olursa olsun, kim ne yaparsa yapsın ağzından tek kelime alamazlar. Ne en yakın arkadaşına ne sevgiline birisinin sırrını anlatmazsın. Sır anlatmak konusunda en güvelenir burçsun. Dedikodu yapmak ayrı senin için. Herkesin bildiği konuyu oturup sonuna kadar gıybetin içine sokarsın. Fakat kimse sana gelip de  'Bir sır vereceğim' dedikten sonrasını anlatmazsın. Sen sırrı duyduktan sonra onu havaya gönderip unutursun. Buharlaşır o senin için. Fenalıkların çok ayrı aman düşman başına derler! Fakat sevdiğine asla zararın gelmez. Bakışlarınla insanları yerle bir edersin tek kelime söylemene gerek kalmadan. Sen akrep burcusun büyük düşün. Büyük kozların var elinde. Anlatsan ortalık kaynar. Fakat yine sen büyüklüğünü gösterip susuyorsun akrep. Anlatsan neler neler olur, dünya yerle bir olur. Fakat en doğrusunu yapıp susuyorsun. Bu yüzden insanlar seninle gayet iyi anlaşıyor. Anlaşmak zorunda çünkü herkesten az da olsa bir şeyler biliyorsun. Tebrikler akrep bugünün kazananı sensin!

Birisi yayı tutsun, yoksa her şeyi anlatacak!

Yay burcu sen bir sırrı duyduğun anda koşa koşa arkadaşlarına gidiyorsun. 'Size bomba gibi bir haberim var.' diye girdiğin cümlelerin sonunda kesinlikle tam 12'den vuruyorsun. Fakat böyle küçük olayların değil büyük dedikoduların insanısın. Küçük sırlar senin bünyende mutlaka kalır. Fakat eğer o sır çok büyükse ve ortalık kaynayacaksa kıvılcımı yaratan sen oluyorsun. Ortada bir kavga çıksa yay bu kavganın çıktığı saati bile bilir. Ha bir de öyle ufak tefek anlatmazsın. En derinine iner tespit yapa yapa ilerilersin konunun üzerinde. Heyecanlı heyecanlı anlatışların herkesi etrafına kitler. Sen sessiz sakin oturup alttan alttan konuşanlardansın. Hadi bakalım yay, bu ilerileyişin hayattaki heyecanını ve enerjini de gösteriyor. Kimseye bir zararın yoksa neden yapmayasın k?. Hem dışarıda açık bekleyen insanlar var. Onlara karşı bir savunma sanatı gibi düşünelim bu durumu. :)

Kimsenin sırrını kimsede bırakmayan oğlak!

Oğlak burcunun koruma ve yaşatma derneğine hoşgeldiniz. Oğlak burcu insanı ona verilen sırrı tutar. Önce sever onu öper bağrına basar sonra da onu konuşmanın sonunda mutlaka unutur. Unutur ki kimse bunu duymasın. Küçük bir sır dahi olsa kesinlikle azından tek kelime çıkmaz. Sıkıntı, sorun ne varsa oğlak burcu bunları mutlaka dinler ve kimseye anlatmaz. Sır küpü gibidir. Dipsiz bir kuyudur mutlaka. Düşmanı dahi olsa ağzından tek kelime çıkmaz. Sırrı bir emanet gibi kendi içinde korur. Kimse de çıkıp sen anlattın diyemez. Çünkü duysa dahi inanamaz. Oğlak burçları kimsenin sırrını kimseye aktarmaz. O yüzden oğlak burçları sevilir. Bilge kişilikleriyle tanınırlar. Tabii bazen çok fazla biliyormuş edaları olabilir. Bu da onlar için küçük bir kusur olsun. Her burcun kendine göre ufak tefek sıkıntıları olabilir. Oğlak burcunun egosundan bazen yanına yaklaşılmaz fakat ona bir sırrını verdiğinde ondan iyi bir dost bulamazsın.Sır saklama konusunda en iyi burçlardan birisidir.  Oğlak burcu bu şekilde devam!

Sakin sakin sır anlatan kova!

Kova burçları sır saklayabilir. Fakat alttan alttan anlattıkları arkadaşları vardır. 'Ne olmuş biliyor musun?' diye konuya girmeseler de 'Geçen gün bir şey öğrendim.' diye konuya girerler. Sırrı tutarlar tutarlar kovaları taşınca birisine anlatmaları gerekir. Biraz sabırsızlıkları vardır. Yoksa kötülüklerinden anlatmazlar. Tabii hemen duydukları bir şeyi gidip yetiştirmezlerse içlerinde tutamayacaklarını anladıklarında anlatırlar. Küçük sırlar ekibi döner ortada. Kendileri için değil canım etrafta arkadaşları mutlu olsun diye anlatırlar. Zaten çok fazla uğraşmazlar bu işlerle. Biraz daha insanların hayatına sığ kalırlar. Çok fazla o ne yapmış, bu ne demiş özellikleri yoktur. Sakin kalıp, büyük bir olayı da hiçbir şey yokmuş gibi anlatabilirler. Herkes bu yüzden şaşkınlıkla bakar onların bu huyuna. Kova burcu sakinliği diye bir şey vardır. Fakat herkes uyur kova burcu uyumaz.

Sır kalesi balık burcu!

Sen balık burcu bir kale oluşturmuşsun, kimin ne sırrı var ne derdi var dinlemişsin. Atmışsın kalenin zindanına üzerini kilitlemişsin ki çıkmasın sırlar oradan. En güvenilir burçlar arasındasın sır saklama konusunda. Ağzından kaçmadığı sürece ve seni üzmedikleri sürece kimsenin sırrını kimseye anlatmıyorsun. Tebrikler seni bu konuda en iyi burçlardan birisi seçtik. Damarına basmadıkları sürece sesini çıkarmıyorsun. Fakat senin de bir sabrın var. Balık burcusun sır tutuyorsun diye de bir insanın üzerine bu kadar gelinmez. Birkaç çıtlatmış olduğun konular dışında kimsenin sırrını kimseye anlatmıyorsun. Birisinin bir derdi varsa oturup onunla beraber ağlıyorsun. Sırrına kendini ortak ediyorsun ve kalenden dışarıya çıkarmıyorsun. Sen balık burcusun en tatlısısın, en sevimlisisin. Zaten bakışların karşısında kimse sana bir sırrını anlatmaktan geri duramıyoru. İnsanları kendine kilitliyorsun ve 'Hadi bakalım anlat!' bakışlarınla onları dinliyorsun. Küçük konular dahi olsa büyük olaylarmış gibi tepkiler veriyorsun. 'Aman tanrım seni sinemaya mı çağırdı, ee başka ne oldu ne giyeceksin, sen ne dedin?' gibi cümlelerle süslüyorsun bir de. Küçük dertlerini de kendi içinde büyütme sen en iyisi sessiz sakin insanları dinle. Kendini üzme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
432
172
162
93
47
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?