Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker ile Nedim Şener Twitter'da Restleşti: 'Telefon Görüşmesini Dinletmek Zorunda Kalacağım'

etiket Sedat Peker ile Nedim Şener Twitter'da Restleşti: 'Telefon Görüşmesini Dinletmek Zorunda Kalacağım'

Emre Ordu
28.06.2022 - 23:21 Son Güncelleme: 07.07.2022 - 17:03

Suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci Nedim Şener'in kendisine 'pislik' dediğini söyleyerek 'Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadığım, kim olduğumu AK Parti'nin en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım' ifadelerini kullandı. Nedim Şener, 'pislik' ifadesini kullanmadığını belirterek Peker'e 'Bir gün Türk adaletine hesap vereceksin' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suç örgütü lideri Sedat Peker ile Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, sosyal medya üzerinden restleşti. 'Uzun Çavuş' adlı hesap üzerinden paylaşımda bulunan Peker, şunları yazdı:

'Nedim Şener Benim kontrolümde olan @freudun_talebe isimli sayfa Twitter tarafından kapatıldıktan sonra, aynı isimle sahte hesap açan bazıları benim söylemediğim şeyleri, ben söylemişim gibi yazıyorlar. Bu sayfa bana ait değil diye tekerrür kere düzeltme yaptım. Senin hakkında o sözleri ben söylemedim. Ancak sen haklı olarak benim söylediğimi düşünüp bana pislik demişsin. Benim çocuklarım var. Bu kelime onları üzer. Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadığım, kim olduğumu Ak partinin en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım. O kelimeyi ben söylemedim. Bunu lütfen düzelt. Ben düşmanınız olabilirim ancak pislik değilim. Şerefli bir düşmanım.'

Nedim Şener ise Sedat Peker'e şöyle yanıt verdi:

'Sen dahil kimse benim hakkımda bir şey söyleyemez, ancak hakaret ve küfür edebilirler. Hayatında toplu iğne başı kadar açığı olan biri değilim. Pislik lafını da kullanmadım ben. Bunların marifeti, varsa sözün bu FETÖ’cülere PKK, DHKP-C artıklarına söyle. Suç örgütü liderlerinden özür dileyecek de değilim. Ama buna rağmen eğer bir AKP’li benim hakkımda menfi bir şey söylemişse bu onun şerefsizliğidir, onunla da hesaplaşırım. yayınlamazsan senin de ondan farkın kalmaz. Sen benim gözümde düşman değil suç örgütü liderisin. Senin kime düşman olduğun da beni ilgilendirmiyor. Kimin hakkında ne biliyorsan paylaş. Ama bir gün Türk adaletine hesap vereceksin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Tayyip beyin kara kutusu benim nasıl yetişmiş bir devlet adamı olduğumu söylüyor"

"Tayyip beyin kara kutusu benim nasıl yetişmiş bir devlet adamı olduğumu söylüyor"

Sedat Peker, Nedim Şener'in paylaşımlarının ardından 'Sen yazılanı anlamıyor musun? Tayyip Bey’in kara kutusu seninle ilgili bir şey söylemiyor. Benim nasıl yetişmiş bir devlet adamı olduğumu söylüyor. Başka neler neler söylüyor… Senin özürüne ihtiyacım yok. Tek bir cevap ver, bana pislik dedin mi demedin mi?' ifadelerini kullandı. Nedim Şener ise Peker için 'pislik' ifadesini kullanmadığını yineleyerek şöyle dedi:

'Sana söyledim bir suç örgütü liderinden özür dilemem. Benimli ilgili olmasa da seni öven o üst düzey AKP’liyi ben de merak ettim şimdi. Tekrar edeyim sana pislik demedim. Sen suç örgütü liderisin ve mutlaka Türk devletine hesap vereceksin.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
30
9
8
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Reyhan Öztürk

reis yine yargı dağıtıyor

Ersin İdmanyurdu

Gayretullah 2 pek yakında...

Selam Öabakan

nedim şener denen tip akp düşmanı değilmiydi parayı gördü galiba