Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan Kimdir? Seda Sayan Kiminle Evlendi? Seda Sayan'ın Oğlu Kim?

Seda Sayan Kimdir? Seda Sayan Kiminle Evlendi? Seda Sayan'ın Oğlu Kim?

Elif Ateş
05.05.2022 - 19:43

Önemli Türk müzisyenlerinden biri olan Seda Sayan, aynı zamanda başarılı sunuculardan biri. Yıllardır çeşitli programlarda sunuculuk yaptı. Televizyonun sevilen sanatçılarından olan Seda Sayan, son yaptığı evlilik ile de oldukça fazla konuşuluyor. Sanatçı olduğu dönemden beri Kadırgalı lakabı ile bilinen Seda Sayan'ın hayatı ve evlilikleri pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Seda Sayan kimdir? Seda Sayan kiminle evlendi? Seda Sayan'ın oğlu kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan Kimdir?

Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan Seda Sayan, 3 Ağustos 1962 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müzikle düğün salonlarında tanışan sanatçı, daha sonra dönemin ünlü gazinolarında çalışmaya başladı. Assolist olarak şarkıcılık yapmaya başlayan sanatçı, film sektöründe oyunculukta yaptı.

Seda Sayan Kiminle Evlendi?

Seda Sayan Kiminle Evlendi?

1987 yılında Rıdvan Kılıç ile evlenen Seda Sayan, daha sonra sırasıyla Sinan Engin, Soner Yapcacık, Tuncay Kıratlı, Gökhan Şükür ve Onur Şan ile evlendi. 2010 senesinde Onur Şan ile boşanan sanatçı 2022 yılında meslektaşı Çağlar Ötken ile nikah kıydı.

Seda Sayan'ın Çocuğu Kim?

Seda Sayan'ın Çocuğu Kim?

Seda Sayan'ın Sinan Engin ile olan evliliğinden Oğulcan Engin adında bir çocuğu oldu. Oğulcan Engin, 1990 yılında Ankara'da doğdu. Çocukluk ve gençlik yıllarında futbolla ilgilenen Oğulcan Engin sakatlığı nedeniyle futbolu yarıda bıraktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın