Görüş Bildir
Haberler
Şarkılar Bizi Söyler Selçuk Balcı Kimdir? Selçuk Balcı Kaç Yaşında, Nereli? Selçuk Balcı Karadeniz Şarkıları..

Şarkılar Bizi Söyler Selçuk Balcı Kimdir? Selçuk Balcı Kaç Yaşında, Nereli? Selçuk Balcı Karadeniz Şarkıları..

Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da bomba gibi bir bölümle Kanal D ekranlarında yer alıyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler, birbirinden sevilen isimleri konuk ediyor. Karadeniz şarkılarıyla dinleyenleri mest edecek programda Kazım Koyuncu da yad edilecek. Karadeniz şarkıları denildiğinde akla gelen isimler bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'de mikrofon başına geçiyor. Güçlü sesiyle tanınan Selçuk Balcı bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programının konuklarından biri oluyor. Selçuk Balcı'nın konuk olacağını öğrenenler hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Şarkılar Bizi Söyler Selçuk Balcı kimdir? Selçuk Balcı kaç yaşında, nereli? Selçuk Balcı'nın Karadeniz şarkıları.. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hafta sonuna keyif katmak isteyenler ekran başına! Şarkılara ve türkülere doyuran Şarkılar Bizi Söyler programında sunuculuğu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici yapıyor. Karadeniz Şarkılarının söyleneceği programın bu haftaki konuklarından biri Selçuk Balcı. Selçuk Balcı kimdir? Selçuk Balcı kaç yaşında, nereli? Selçuk Balcı'nın Karadeniz şarkıları..

Selçuk Balcı Kimdir?

Selçuk Balcı Kimdir?

Selçuk Balcı,4 Temmuz 1988 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğmuştur. Selçuk Balcı, Türk halk müziğinin en sevilen sanatçılarından biridir. Karadeniz müziğinin vazgeçilmezleri arasında anılır. Balcı doğduğu Çayeli ilçesinde ilkokula gitmiştir. Rize'de ilkokul eğitimini tamamlayan Selçuk Balcı, ailesiyle birlikte başkent Ankara'ya yerleşmiştir.

Selçuk Balcı çocuk yaşlarında müziğe merak salmıştır. Balcı küçük yaşından itibaren bağlama çalmaya başlamıştır. Ancak lise yıllarında ise hayatına çok sevdiği kemençeyi almıştır. Kemençe çalma konusunda kendini çok geliştiren Balcı, birçok ünlü Karadenizli şarkıcının yanında kemençe çalmıştır.

Selçuk Balcı, Kara Uşak Lakabıyla da Bilinir...

Selçuk Balcı, Kara Uşak Lakabıyla da Bilinir...

Müzisyen ve besteci olan Selçuk Balcı kemençe ve bağlama dışında gitar, ud, piyano ve tulum da çalabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selçuk Balcı Şarkıları

Selçuk Balcı Şarkıları

Selçuk Balcı ilk albümü olan 'Patika'yı 2011 yılında çıkarmıştır. 2013 yılında ise ikinci albümü 'Mila' ile dinleyenleri ile buluşmuştur. Üçüncü albümü 'Felamur' ise 2016 yılında sevenleriyle buluşmuştur.

Selçuk Balcı, ATV ekranlarında final yapan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için müzik yapmıştır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın