Görüş Bildir
Haberler
TV
Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? 2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler'in Konukları ve Konsepti...

Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? 2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler'in Konukları ve Konsepti...

Şarkılar Bizi Söyler, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri müziğe doyuracak. Her cumartesi Kanal D ekranlarında yayınlanan program bu hafta çok sevilen bir konseptle ekranlarda olacak. Şarkılara Bizi Söyler, bu akşam 43. bölümü ile herkesin eğlendirmeye hazırlanıyor. Birbirinden başaralı ve ünlü isimleri konuk eden programın bu haftaki konukları ve konsepti oldukça merak edildi. Her bölümde başka bir konsept ile seyircilerin kulaklarının pasını silen Şarkılar Bizi Söyler bu hafta da kıpır kıpır. Şarkılar Bizi Söyler'i  Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici sunuyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler 2 Nisan konsepti ne? İşte Şarkılar Bizi Söyler 2 Nisan Cumartesi konukları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kanal D ekranlarının büyük ilgi gören  eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler hafta sonuna keyif atmak isteyenlerin vazgeçilmezi oldu.  Şarkılar Bizi Söyler Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin eğlenceli sunumuyla her hafta ünlü isimleri konuk ediyor. Fragmanda çok sevilen isimleri görenler haftanın konseptini de merak etti. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları kimler? 2 Nisan konsepti ne?

2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler?

2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler?

Her hafta adeta yıldızlar geçidi yaşanan Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da çok sevilen isimleri konuk ediyor.

2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler Konukları:

Bedia Akartürk

Orhan Ölmez

Sümer Ezgü

Grup Laçin

Şarkılar Bizi Söyler 2 Nisan Konsepti

Şarkılar Bizi Söyler 2 Nisan Konsepti

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki 43. bölüm ile ekranlarda olacak. Kanal D ekranlarının sevilen programında bu hafta konsept 'Türk Halk Müziği'' gecesi olarak belirlendi.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 2 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekranlarda olacak…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın