Görüş Bildir
Haberler
Sana Söz "Elif" Nehir Erdoğan Kimdir? Nehir Erdoğan Nereli ve Kaç Yaşında? Nehir Erdoğan Müge Anlı mı Olacak?

Sana Söz "Elif" Nehir Erdoğan Kimdir? Nehir Erdoğan Nereli ve Kaç Yaşında? Nehir Erdoğan Müge Anlı mı Olacak?

Star TV ekranlarında başlayacak ve başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın yer alacağı Sana Söz dizisinde yeni tanıtım yayınlandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı programdan esinlenecek dizide başroldeki Elif karakteri bir televizyon programcısı olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacak. Ayrıca dizide Erkan Petekkaya da Ömer Amir karakteri ile dizide yer alacak. Peki, Sana Söz 'Elif' Nehir Erdoğan kimdir? Nehir Erdoğan nereli ve kaç yaşında? Nehir Erdoğan Müge Anlı mı olacak? İşte Sana Söz dizisi ile ilgili bilgiler ve Sana Söz ilk bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polisiye ve dram dolu hikayelerin dizi olarak uyarlanacağı Sana Söz dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan yer almakta. Peki, Sana Söz 'Elif' Nehir Erdoğan kimdir? Nehir Erdoğan nereli ve kaç yaşında? Nehir Erdoğan Müge Anlı mı olacak? İşte Sana Söz ilk bölüm fragmanı...

Sana Söz İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sana Söz "Elif" Nehir Erdoğan Kimdir?

Sana Söz "Elif" Nehir Erdoğan Kimdir?

Nehir Erdoğan, 16 Haziran 1980 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Bir abisi vardır. Baba tarafından Malatya'lıdır.

İzmir Selma Yiğitalp Anadolu Lisesinde okudu. Bu yıllarda tiyatro sahnesi ile tanıştı. 1998-2002 yılları arasında İstanbul,Marmara Üniversitesiİktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde okudu. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu.

2001-2003 yılları arasında, TRT 1'de canlı yayınlanan Telepazar adlı programda,Hıncal Uluç, Ali Kocatepe ile beraber kültür, sanat, müzik ve spor haberleri sundu.

TRT 1'de 2002-2004 yılları arasında yayınlanan 'Koçum Benim' dizisinde Tarık Akan ile birlikte oynadı. 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan Estağfurullah Yokuşu adlı dizide Gümüş rolünü oynadı.

2003 yılında müziklerini Melih Kibar'ın yaptığı, Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen 'Hababam Sınıfı Merhaba' filminde Mehmet Ali Erbil, Halit Akçatepe,Hülya Koçyiğit, Zeki Alasya, Mehmet Ali Alabora ile birlikte oynadı.

2003 yılında NTV'de yayınlanmaya başlayan 'Life Style Cinema' programında sunuculuk yaptı. 2004 yılı Mart ayında Show Tv'de yayınlanan 'Pop Star' adlı programın sunuculuğunu üstlendi.

2004 yılında sinema perdesiyle tanışan Nehir Erdoğan, Sinan Çetin'in yapımcılığını, Taylan Biraderler'in yönetmenliğini üstlendiği Okul filminde başrol karakteri Güldem, ve aynı yıl Kartal Tibet'in 'Merhaba Hababam Sınıfı' filminde, büyük çoğunluğunu erkek olarak oynadığı Kız İsmail karakterini üstlendi.

Okul ve Merhaba Hababam Sınıfı film çekimiyle eş zamanlı olarak 2003 yılında NTV'de yayınlanmaya başlayan Life Style Cinema programının sunuculuğuna da devam etti.

2004 yılı Mart ayında Show Tv'de yayınlanan Pop Star adlı programın sunuculuğunu üstlendi.

2004 yılı Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında Los Angeles'da bir yandan ingilizcesini geliştirirken, diğer yandan da, Lale Mansur'un tavsiyesi ile Eric Morris Oyunculuk Sınıfı'na devam etti.

2004-2007 yılları arasında, Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in üstlendiği 'Yabancı Damat' dizisinde rol aldı.

2007 Haziran-Temmuz aylarında Amerika'da, Los Angeles şehrinde çekilen 'Meleğin Sırları' – 'Broken Angel' filminde başrol oynadı.

2007 Aralık ayında Mustafa Altıoklar'ın yönettiği kısa film 'Taammüden Cinayet'de oynadı.

2012 yılında Kerem Çatay'ın yapımcılığını ve Berkun Oya'nın senaryosunu üstlendiği Türk drama televizyon dizisi olan 'Son' dizisinde başrollerde Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan oynadı. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım,Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu oldu.

2013 yılında İlker Kaleli ile birlikte 'Silsile' filminde başrol oynadı.

Nehir Erdoğan, 7 Eylül 2014 tarihinde görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil ile evlendi.

2014 yılında 'Kod Adı Reaksiyon' adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

Nehir Erdoğan Rol Aldığı Yapımlar?

Nehir Erdoğan Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2002 - 2004 - Koçum Benim

  • 2003 - Hababam Sınıfı Merhaba

  • 2003 - Estağfurullah Yokuşu

  • 2004 - 2007 - Yabancı Damat

  • 2004 - Okul

  • 2007 - 2008 - Tatlı Bela Fadime

  • 2007 - Taammüden Cinayet (kısa film)

  • 2008 - Ay Işığı - Avukatlar

  • 2008 - Meleğin Sırları

  • 2009 - 2010 - Aşk Bir Hayal

  • 2012 - Son (dizi)

  • 2013 - Silsile

  • 2014 - Kod Adı Reaksiyon

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nehir Erdoğan Müge Anlı'yı mı Canlandıracak?

Nehir Erdoğan Müge Anlı'yı mı Canlandıracak?

Q3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan dizide başrolü Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak.

Nehir Erdoğan’ın canlandıracağı Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur.

Bu Haberlerde İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın