Görüş Bildir
Haberler
LGS
Salgının Gölgesinde LGS: Sosyal Mesafe Unutuldu, Okul Önlerinde İzdiham Oldu

etiket Salgının Gölgesinde LGS: Sosyal Mesafe Unutuldu, Okul Önlerinde İzdiham Oldu

Salgın nedeniyle ertelenmesi talep edilen LGS bugün yapıldı. Yetkililer sınav öncesini önlemlerin alındığını açıklamıştı ancak okul önlerinde veli ve öğrencilerin yoğun kalabalıklar oluşturduğu ve sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs salgını nedeniyle önce temmuz sonuna ertelenen ancak sonra öne alınan LGS bu sabah 09:30'da başladı. Uzmanlar 1.6 milyon öğrencinin yarışması beklenen sınavın yaratacağı kalabalık ve hareketlenmenin salgının yayılmasına elverişli ortam yaratacağını belirterek sınavın ileri bir tarihe alınmasını talep ediyordu. Ancak sınavın 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilmesi kararından vazgeçilmedi. Hükümet yetkilileri önlem olarak velilerin okul bahçelerine alınmayacağını, sosyal mesafe kuralığına uyulacağını duyurdu ve sınırlı sokağa çıkma yasağı ilan etti. 

Fakat sınav öncesi sosyal medyada kimi okul önlerinden paylaşılan görüntüler tedirgin etti. Fotoğraf ve videolarda okul önlerinde yoğun kalabalıklar oluştuğu ve sosyal mesafe kuralının dikkate alınmadığı görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardan bazıları📌

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardan bazıları📌
İçeriğin Devamı Aşağıda

Okul önlerinde kaydedilen videolar 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
124
34
25
12
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilirkişi Raporu

Covid 19: "Bu zihniyet bulaşıcı olabilir, Türkiye'den gidiyorum ben.".

Enzo Scifo

Acayip cahil bir milletiz acayp orta cagdan kalma.

bayateistlahana

cidden bunun yuzunden devlete mi kiziyorsunuz? nasil bir malsiniz insanlar mal ise devlet ne yapsin sinavlari yapmak zorunda devlet