Görüş Bildir
Haberler
Şahin Kendirci Kimdir? Müslüm Gürses’in Çocukluğunu Canlandıran Şahin Kendirci Kaç Yaşında, Nereli?

Şahin Kendirci Kimdir? Müslüm Gürses’in Çocukluğunu Canlandıran Şahin Kendirci Kaç Yaşında, Nereli?

Yetenek Sizsiniz, O Ses Çocuklar gibi yarışmalarda adını duyuran Şahin Kendirci, Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırmıştı. Filmdeki başarılı performansıyla, kendisini izleyen herkesi adeta büyülemişti. Alişan ile Hayata Gülümse programının konuğu olan Şahin Kendirci yeniden herkesi ekranlara kilitledi. Etkili oyunculuğu ve güzel sesiyle adından bahsettiren Şahin Kendirci hakkında merak edilenler oldu. Peki Şahin Kendirci kimdir? Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci kaç yaşında, nereli? İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şahin Kendirci katıldığı Yetenek Sizsiniz ve O Ses Çocuklar yarışmasında yaşına rağmen herkesi kendine hayran bırakmıştı. Büyük alkış toplayan Kendirci, adını Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırmasıyla daha çok duyurdu. TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Alişan ile Hayata Gülümse programının bugünkü konuğu da genç isim Şahin Kendirci oldu. Hakkında araştırma yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Şahin Kendirci kimdir? Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci kaç yaşında, nereli?

Şahin Kendirci Kimdir?

Şahin Kendirci Kimdir?

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarıyla adını duyuran Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Genç yetenek aslen Şanlıurfalı. Beş kardeş olan Kendirci'nin bir de ikizi var. Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci, Adana'da bir restoranda komi olarak çalışıyor. Ailesine destek olmak için okulu bırakan Şahin Kendirci, eğitimine açıktan devam ediyor.

Küçük yaştan bu yana müziğe ilgisi devam eden Şahin Kendirci, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarına katıldı ve sesiyle yarışmaların öne çıkan isimlerinden biri oldu. Genç yetenek, asıl popülerliğini ise Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmiyle yakaladı. Başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un paylaştığı filmde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırdı.

Şahin Kendirci'nin Rol Aldığı Yapımlar

Şahin Kendirci'nin Rol Aldığı Yapımlar

2019- Şampiyon (dizi)

2018- Müslüm

2015- Bana Masal Anlatma

''Ailem Bana Hep Müslüm Diye Seslendi."

''Ailem Bana Hep Müslüm Diye Seslendi."

Şahin Kendirci Müslüm filmine seçilmesi hakkında da konuşmuştu. Mersin halkının kendisini tavsiye etmesiyle keşfedildiğini anlatan Şahin Kendirci, 'Beni yönetmenim keşfetti. Yönetmenin Adana'ya gelerek 'Müslüm' filmdeki bu rolü kim oynayabilir diye sormuş, herkes beni önermiş. Sonra sahne aldığım yere gelerek bana projeyi anlattı ben de kabul ettim. Senaryoyu elime aldığımda bütün kitabı ezberledim. Filme hazırlanırken de ailem bana hep Müslüm diye seslendi.' dedi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın