Görüş Bildir
Haberler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eski Eşi Benan Kocadereli Kimdir, Nereli? Benan Kocadereli Kaç Yaşında?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eski Eşi Benan Kocadereli Kimdir, Nereli? Benan Kocadereli Kaç Yaşında?

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Kaldırıldığı hastanede kendisine yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gündemi sarsan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberinin ardından, eski eşi Benan Kocadereli'nin de kim olduğu merak edildi. Peki Benan Kocadereli kimdir, nereli? Benan Kocadereli kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Erken ile evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir, kaç yaşında? Benan Kocadereli nereli? sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor.  Mahmutyazıcıoğlu'nun olaylı bir şekilde ayrılıp Ece Erken ile evlenmesinden dolayı o dönem magazin gündeminde yer almıştı. Peki; Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir, kaç yaşında? Benan Kocadereli nereli, kaç çocuğu var?

Benan Kocadereli Kimdir?

Benan Kocadereli Kimdir?

Benan Kocadereli, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun eski eşidir. Geçtiğimiz yaz ünlü sunucu Ece Erken'le dünyaevine giren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile 15 yıllık evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu var.

Benan Kocadereli, eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirterek ünlü sunucuya, 10 bin TL maddi tazminat 100 bin TL de manevi tazminat talebinde bulunarak dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen davaya, Benan Kocadereli ve Ece Erken katılmamıştı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın