Görüş Bildir
Haberler
Ece Erken'in Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Neden Öldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Ece Erken'in Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Neden Öldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gündemde en çok konuşulan konu oldu. Dün gece Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Başta magazin ve spor gündemine bomba gibi düşen bu haberde Mahmutyazıcıoğlu'nu tanımayan vatandaşlar 'Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldü mü, neden öldü, kim öldürdü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?' sorularının yanıtlarını arıyorlar. İşte silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece saat 00.30 sıralarında Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre, Cümbüş Sokakta bir balıkçıda bulunan Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapan Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı.

Uzun bir süre ünlü sunucu Ece Erken'le aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz sene haziran ayında sade bir nikahla dünya evine girdi. Mutlu bir evlilikleri olan çift, sosyal medya hesaplarında sık sık paylaşım yapıyordu.

"Herkese selam, biz evlendik…

"Herkese selam, biz evlendik…

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nikah fotoğrafını paylaşıp mutlu haberi sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıp şu notu düşmüştü:

'Herkese selam, biz evlendik… Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.'

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın