Görüş Bildir
Haberler
Romantizm ve Gözyaşı Dolu 'Aynı Yıldızın Altında' Kitabını Okuyanların Çok Hoşuna Gidecek Kitap Önerileri

Romantizm ve Gözyaşı Dolu 'Aynı Yıldızın Altında' Kitabını Okuyanların Çok Hoşuna Gidecek Kitap Önerileri

Bazı kitaplar insanın o kadar içine siner ki o kitap hiç bitmesin istenir. Bu kitaplardan biri olan 'Aynı Yıldızın Altında', yayınlandığı dönemden günümüze kadar hala en çok satanlar arasında. Eğer siz de bu şahane kitabı okumuş ve boşluğa düşmüşseniz işte Aynı Yıldızın Altında kitabını okuyanların çok hoşuna gidecek kitap önerileri...

Not: Kitap açıklamaları tanıtım bültenlerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Üç Adım Uzakta - Rachael Lippincott

1. Üç Adım Uzakta - Rachael Lippincott

Kitaptaki ana kahramanımız Stella Grant, 6 yaşından beridir akciğer hastalığı ile boğuşmaktadır ve bu süreçte ömrünü hep hastane odalarında makinelere bağlı olarak geçirmiştir. O ana değin en büyük destekçisi kendisi ile aynı kaderi paylaşan yakın arkadaşı Poe’dur. Poe aynı zamanda eşcinsel bir karakterdir.

Diğer yandan Will Newman da Stella ile aynı kaderi paylaşan bir karakterdir ve Stella’nın aksine bir an evvel hastaneden çıkmayı ve dünyayı gezmeyi istemektedir. Bunun için tedavisi süresince kendisine uygulanan birtakım kontrolleri istememekte ve 18.yaşını doldurup hastaneden ayrılmayı iple çekmektedir. Hikaye de Stella ve Will’in tanışmasıyla başlar. Stella, Will’in bu agresif davranışlarına bir anlam veremez ve onu tedaviye ikna etmeye çalışır, fakat Will’in bunun için bir şartı vardır. O da Stella’nın resimlerini yapmak. İkisi için de tehlikeli olan bu anlaşma zamanla aralarında bir aşkın doğuşuna sebep olacaktır, fakat birbirlerinden üç adım uzakta durmaları gerekiyordur. Çünkü Stella akciğer nakil listesindedir ve bu listeden çıkmaması için yapması gereken tek şey enfeksiyon riski taşıyan her şey ve herkesten uzak durmaktır.

Peki ya aşk, kural dinleyecek midir? Yoksa hayatlarından çalan bu hastalık, aralarında korumaları gereken mesafeden de çalacak mıdır?

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

2. Eleanor & Park - Rainbow Rowell

2. Eleanor & Park - Rainbow Rowell

Eleanor

Kızıl saçlar, tuhaf giysiler. Park başını çevirene kadar onun arkasında duran; o uyanana kadar yanında uzanan; diğer herkesi daha soluk, daha sıradan ve yetersiz gösteren… Eleanor.

Park

Bir şarkıyı ona dinletmeden Eleanor'un seveceğini bilen; o sonunu anlatmadan esprilerine gülen; göğsünde, tam boğazının altında, Eleanor'u ona verdiği sözleri tutmaya itecek bir yere sahip olan… Park. İlk aşkın sonsuza dek sürmeyeceğini bilecek kadar zeki ama bunu deneyecek kadar cesur ve umutsuz, on altı yaşındaki iki talihsiz âşığın bir okul yılı boyunca süren hikâyesi. Eleanor, Park'la karşılaştığında siz de ilk aşkınızı ve nasıl da büyülendiğinizi hatırlayacaksınız...

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

3. Saksı Olmanın Faydaları - Stephen Chbosky

3. Saksı Olmanın Faydaları - Stephen Chbosky

Bir gençten bir diğerine kırılgan bir konu olarak aktarıldı... kitabın hedef kitlesi onu basıldığı günden beri elinizden düşüremeyeceğiniz bir roman diye tanımladı.

The New York Times

Çavdar tarlasında çocuklar ve A Separate Peace geleneğinden gelen bir büyüme romanı... [Chbosky`nin] hayat,aşk ve dostluk hakkındaki keskin yorumlamaları sıklıkla ilham verici ve çok güzel ifade edilmiş.

USA TODAY

Basılır basılmaz sansasyon yaratıp kült statüsüne erişen ve pek çok okulun okuma listelerine giren bir kitap.

Washington Post

Charlie (aslında hepimizin o üretim bandından çıkması gerektiği gibi ) öylesine iyi ve saf bir insan ki sıradan, yetişkin bir yazarın kaleminden çıkmış olmasına şaşırıyorsunuz. Kitap boyunca tekrar tekrar hepimizin okumaktan ve tanık olmaktan hoşlandığı saf bilgeliği sunuyor. Ve Stephen Chbosky bizi hayal kırıklığına uğratmıyor. Ergenliğin kirli bir dünya olduğu kültürümüzde umarım bu çocuğun başına hiçbir şey gelmez.

Los Angeles Times

İlgi çekici... Charlie espri anlayışı ve üstü örtülü meselelerle kötü olayları ele alışıyla hem genç , hem yetişkin okurları tatmin edecek, sempatik bir çocuk.

Booklist

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

4. Hayatın Kıyısında - Jennifer Niven

4. Hayatın Kıyısında - Jennifer Niven

Ölümü büyüleyici bulan Theodore Finch sık sık kendini öldürebileceği yöntemler düşünür ancak her seferinde, küçücük bir güzellik bile ona engel olur.

Violet Markey ise yaşadığı kasabadan ve ablasının ölümünün yarattığı dayanılmaz acıdan kaçmak için mezuniyetine kalan günleri sayarak geleceği dört gözle beklemektedir.

Finch ve Violet okullarındaki çan kulesinin tepesinde karşılaştıklarında kimin kimi kurtardığı belirsizdir. Bu tuhaf ikili, bir proje ödevinde eşleştiklerinde yol onları nereye götürürse; tıpkı hayat gibi büyük, küçük, tuhaf, güzel, çirkin, şaşırtıcı yerlere giderler. Kısa süre sonra, Finch yalnızca Violet'layken kendi olabildiğini; tuhaf, eğlenceli, hayatı doyasıya yaşayabilen ve ucubelikten uzak bir gence dönüştüğünü keşfeder. Violet da yalnızca Finch'leyken günlerin hesabını tutmadan yaşayabilmektedir. Ancak Violet'ın dünyası büyürken Finch'inki küçülmektedir…

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

5. Tut ki Seni Seviyorum - Jennifer Niven

5. Tut ki Seni Seviyorum - Jennifer Niven

Lisede canlandırmak istediğim rolü biliyordum.

Tüm zorlukların üstesinden gelen kız olacaktım.

Herkes bir zamanlar “Amerika’nın En Şişman Genci” olarak bilinen Libby Strout’u tanıdığını sanmaktadır. Ama kimse onun kilolarının ötesine bakmamış, gerçekte nasıl biri olduğunu öğrenmek için uğraşmamıştır. Libby, annesinin ölümünden sonra bir yandan dağılan hayatının parçalarını birleştirmeye, bir yandan da kalbi kırılan babası ve kendi hüznüyle başa çıkmaya çalışır. Ancak artık hazırdır: Liseye, yeni arkadaşlara, aşka ve HAYATIN SUNABİLECEĞİ TÜM FIRSATLARA. 

Büyüleyici olacağım. Komik olacağım.

Kimseyle yakınlaşmayacağım.

Herkes, bu sözleri mantra belirlemiş Jack Masselin’i de tanıdığını sanmaktadır. Evet, Jack havalıdır ama insanlara istediklerini verme ve ortama ayak uydurma sanatını da mükemmel bir şekilde icra etmektedir. Üstelik kimsenin bilmediği bir sırrı vardır: Yüz körüdür. Kendi kardeşleri bile ona yabancıdır. Eline geçirdiği her malzemeyle yepyeni mühendislik harikaları yaratabilse de kendi beyninin nasıl işlediğiyle ilgili hiçbir fikri yoktur. Bu yüzden havalı görünmeye karar vermiştir.

Her şey Libby’yle tanışınca değişecektir. Acımasız bir eşek şakası yüzünden Libby ile Jack’in başı belaya girince danışmanlık almak ve kamu hizmeti yapmak zorunda kalırlar. İkisi de durumdan hiç memnun değildir ancak şaşırtıcı bir şey gerçekleşir. Birlikte vakit geçirdikçe daha az yalnız hissetmeye başlarlar.

Çünkü bazen birisiyle tanıştığınızda dünya değişir…

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senden Önce Ben - Jojo Moyes

6. Senden Önce Ben - Jojo Moyes

Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...

Yaşamın ince detayları Lou'dan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lou'nun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

7. Ve Sonunda İkisi de Ölür - Adam Silvera

7. Ve Sonunda İkisi de Ölür - Adam Silvera

5 Eylül’de, gece yarısını biraz geçe Ölüm-Habercisi, Mateo Torrez ve Rufus Emeterio’yu kötü haber vermek için arar: Bugün öleceklerdir.

Birbirini tanımayan Mateo ve Rufus son günlerinde farklı sebeplerden yeni bir arkadaş aramaktadır. Neyse ki bu iş için bir telefon uygulaması vardır. Son Arkadaş isimli uygulama sayesinde tanışan Rufus ve Mateo son bir muhteşem maceraya atılıp bir ömre bedel deneyimi bir günde yaşamaya çalışacaktır.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

8. Defter - Nicholas Sparks

8. Defter - Nicholas Sparks

“Bir yerlerde,” diye düşündü Noah Calhoun, ay ışığının altında otururken, “tam şu anda, aşkla sevişenler var.” Defter, romantik bir çıkmazın etrafında gelişen bir ‘aşkı kaybedip yeniden kavuşma’ hikâyesi.

Henüz 20 yaşında bile olmayan iki genç, ki farklı iki dünyanın insanı onlar, bir yaz karşılaşır, ilk bakışta aşık olur ve tüm tatili birlikte geçirir. Fakat trajik hatta travmatik biçimde yolları ayrılır.

Yıllar sonra biraraya geldiklerinde, aralarındaki tutkulu aşk yeniden alevlenir. Ancak ikisinden birinin gerçek aşk ve sınıfına uygun hareket etmek arasında seçim yapması ve bunun sonuçlarına katlanması gerekecektir.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

9. Yalancılar - E. Lockhart

9. Yalancılar - E. Lockhart

Bizler yalancıydık. 

Güzel, ayrıcalıklı ve dertsiz tasasız, lüks içinde yaşıyorduk. 

Çatlayıp kırıldık. 

Bu bir aşk ve macera hikâyesi… 

Bir trajedi masalı... 

Hangisi gerçek? 

Hangisi yalan? 

Kararı siz verin.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

10. Ölmek İçin On Üç Sebep - Jay Asher

10. Ölmek İçin On Üç Sebep - Jay Asher

Geleceği stop tuşu ile durduramazsınız. Geçmişi geri saramazsınız. Sırrı öğrenmenin tek yolu  ... play’e basmak.

Hannah Baker ölmeden önce birkaç kaset doldurmuştu. İntiharının nedeni olarak gördüğü kişilerin adları bu kasetlerde gizliydi. ClayJensen, Hannah’nın doldurduğu kasetlerle ilgili hiçbir şeye karışmak istemiyordu. Hannah ölmüştü. Sırları da onunla birlikte gömülmeliydi.

Ancak Hannah’nın sesi, Clay’e kasetlerde onun da adının geçtiğini söyledi. Clay gece boyunca kasetleri dinledi.

... Öğrendiği şey, hayatını sonsuza dek değiştirecekti.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mucize - R.J. Palacio

11. Mucize - R.J. Palacio

Merhaba, adım August. Size nasıl göründüğümü anlatmayacağım.

Aklınıza ne geliyorsa muhtemelen ondan daha kötü görünüyorumdur.

 August (Auggie) Pullman yüzünde fiziksel bir bozuklukla doğ­duğu için, normal bir okula gide­miyordu… şimdiye kadar. Yakında Beecher Ortaokulu’nda beşinci sınıfa başlayacak ve ömrünüzde bir kere bile “yeni çocuk” olduysanız, bunun ne kadar zorlu olduğunu tahmin edebilirsiniz. Dondurma yemek ve Xbox’ında oyun oynamak gibi sıra­dan şeyleri seven Auggie aslında sadece sıra dışı yüzü olan, sıradan bir çocuk. Peki, yeni sınıf arka­daşlarını, görünüşünün ardında kendisinin de onlar gibi olduğuna ikna edebilecek mi?

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

12. Aşk Hikayesi - Erich Segal

12. Aşk Hikayesi - Erich Segal

“‘Bana çok sıkı sarılır mısın,’ diye sordu. Ellerimi kollarına koydum (Tanrım, ne kadar zayıftı) ve birazcık sıktım.

‘Hayır Oliver,’ dedi, ‘gerçekten sarıl.’

Borulara ve diğer şeylere çok ama çok dikkat ederek yatağa çıktım. Yanına uzanıp ona sarıldım.

‘Teşekkür ederim Ollie.’”

 Harvard’lı zengin sporcu Oliver ile müzik öğrencisi Jennifer’ın, neredeyse ortak hiçbir yanları olmamasına rağmen yaşadıkları, her şeyi göze aldıkları bir aşkın hikâyesi. Erich Segal’in kaleme aldığı, yayımlandığı günden bu yana milyonlar satan, film uyarlaması da bulunan Aşk Hikâyesi, Filiz Çakır’ın çevirisiyle yeniden okurla buluşuyor. Bir çağdaş dünya klasiği olan bu kitabı okuduğunuzda hafızanızdan silinmeyecek bir aşka şahitlik edecek, etkisinden kolay kolay sıyrılamayacaksınız.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

13. Uğultulu Tepeler - Emily Bronte

13. Uğultulu Tepeler - Emily Bronte

Uğultulu Tepeler, Heathcliff ve Catherine’in, kendi hayatlarının yanı sıra pek çok insanın da hayatına etki eden aşkını konu ediniyor. Catherine’in babası, çıktığı bir iş seyahatinden yanında bir erkek çocukla birlikte dönüyor. Evlat edindiği bu çocuğa Heathcliff adını veriyor.

Heathcliff’in yeni ailesi içerisinde en iyi anlaştığı kişi Catherine oluyor ve bu sayede başlayan dostlukları giderek aşka dönüşüyor. Fakat aralarındaki bu aşk, yıllar geçtikçe masumiyetini kaybetmeye başlıyor. Aşk ile saplantıyı ayıran ince çizginin sınırlarında dolaşan karakterler, bu şiddetli duygunun girdabında kendileriyle birlikte başka hayatların da boğulmasına sebep oluyor.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

14. Kağıttan Kentler - John Green

14. Kağıttan Kentler - John Green

Kendini ararken kaybolmanın ve yeni bir başlangıçla hayat ile aşkı keşfetmenin hikâyesi...

Quentin Jacobsen tüm hayatını, maceraperestliğin kitabını yazmış Margo Roth Spiegelman'ı uzaktan severek geçirmiştir. Bu yüzden Margo tıpkı bir ninja gibi giyinmiş halde penceresine tırmanıp zekice planladığı intikam savaşına onu davet edince Quentin, Margo'nun peşine düşer.

Genç kızla sabaha kadar ortalığı karıştırdıktan sonra okula giden Quentin, her zaman bilinmezlerle dolu olan Margo'nun artık tam bir gizeme dönüştüğünü keşfedecektir. Fakat kısa süre sonra ipuçları olduğunu ve bunların kendisi için bırakıldığını fark eder. Birbirinden bağımsızmış gibi görünen ipuçlarının peşinde inatla ilerlemesine rağmen Quentin, Margo'ya ne kadar yaklaşırsa, tanıdığını sandığı kızdan o kadar uzaklaştığını görecektir...

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

15. Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

15. Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

Claire hala bebeğini kaybetmesinin acısını yaşamaya devam ederken, içinde bulundukları Mayıs 2013 tarihinde hiç beklenmedik bir şekilde kar yağışı görülüyor. “Böğürtlen kışı” olarak adlandırılan bu mevsimsel durumun, yaşadıkları bölgede en son 80 yıl önce görülmesi ise dikkat çekici bir gündem yaratıyor. Patronunun Claire’e verdiği görev de bunu araştırmak oluyor.

Genç kadın, böylece kolları sıvayıp kendini işine vermek durumunda kalıyor. 80 yıl öncesine dair ulaştığı bulgular ise hem gizemi hem de kayıplarıyla, aydınlatılmayı beklercesine Claire’in önüne seriliyor. Tam 80 yıl önce, kendisi ile aynı dönemde evladını kaybeden bir annenin haberine rastlayan genç kadın, olayın peşine düşerek hayret verici sonuçlara ulaşıyor. Peki, geçmişte yaşanan tüm bu olayların Claire ile nasıl bir bağlantısı olabilir?

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Aşk Hipotezi - Ali Hazelwood

16. Aşk Hipotezi - Ali Hazelwood

Doktora öğrencisi Olive Smith aşka inanan biri değildir. Bu inancına şanssızlığı da eklenir ve başına gelen olayların sonunda, sevgilisi olduğuna dair yalan söylemek zorunda kalır. Yalanına kanıt arayan Olive panikler ve okulun koridorunda karşısına çıkan ilk adamı öper.

Ne yazık ki bu adam, öğrenciler tarafından “meşhur pislik” olarak bilinen genç biyoloji profesörü Adam Carlsen’dan başkası değildir. Olive hiç beklemediği bir tavırla karşılaşır; genç adam onun sırrını saklayacağını hatta işbirliği yaparak sevgilisi rolünü oynayacağını söyler.

Olive ile Adam’ın küçük bir deney olarak başladıkları sahte ilişkileri, sonunda her şeyin gerçek olduğu bir noktaya varır. Genç kadın, aşk hipotezlerinden daha karmaşık tek şeyin kendi kalbini mikroskop altında incelemek olduğunu çok geçmeden fark edecektir.

Sahte bir gönül ilişkisinde taraflar birbirlerine karşı koyamazsa ne yaşanır? Tabii ki tüm aşk hipotezleri yerle bir olur.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

17. Lukov'dan Sevgiler - Mariana Zapata

17. Lukov'dan Sevgiler - Mariana Zapata

Eğer Jasmine Santos'tan geçtiğimiz birkaç yılını tek cümleyle özetlemesini isteseydiniz, cevabı kesinlikle hiçbir şeyin yolunda gitmediği olurdu. Kemiklerini defalarca kırmış ve tutulmamış sözlerin acısını pek çok kez yaşamıştı. Şimdi de buz pateni kariyerinin bitmek üzere olduğu gerçeğiyle yüzleşmesi gerekiyordu.

Jasmine tam da hayallerinden vazgeçmek üzereyken reddedemeyeceği bir teklif almıştı. Hem de en büyük düşmanı Ivan Lukov'dan! Genç kadın son on yılını onu bir otobüsün altına itmenin hayalini kurarak geçirmişti. Şimdi ise insanın başına ancak kırk yılda bir gelecek bu teklif üzerine bildiği her şeyi gözden geçirmek zorundaydı.

Jasmine'in hayatı değişmek üzereydi. Peki Ivan Lukov'a olan sarsılmaz nefreti bambaşka bir şeye dönüşebilir miydi?

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

18. Her Kalp Kırılır - Colleen Hoover

18. Her Kalp Kırılır - Colleen Hoover

Bu yaşına dek kendi başına ayakta kalmayı başarmış olan Beyah'nın tek isteği geçmişi ardında bırakıp hayal ettiği geleceğe adım atmaktır.

Ancak beklenmedik bir olay tüm planlarını altüst eder ve Beyah yaz aylarını geçirmek üzere Teksas'ta bir yarımadada yaşayan, neredeyse hiç tanımadığı babasının yanına gitmek zorunda kalır.

Oradaki günlerine sabırla katlanıp kendi yoluna gideceği anı beklerken yeni komşuları Samson'la tanışır.

Görünürde benzer hiçbir yönleri olmayan Samsonve Beyah, birbirlerini keşfederlerken hikâyeleri yalnızca bir yaz kaçamağı olarak mı kalacaktır yoksa bunun ötesine geçecek ve yaklaşan akıntı kalplerini açıklara mı sürükleyecektir?

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

19. Normal İnsanlar - Sally Rooney

19. Normal İnsanlar - Sally Rooney

Connell ve Marianne, İrlanda’nın küçük bir şehrinde yaşayan, aynı okula giden iki genç. Connell okulun en popüler ve başarılı öğrencilerindenken Marianne içedönük, sevilmeyen, hatta dışlanan bir tip. İkili bir gün sohbet etmeye başlar ve bu sohbet giderek uzar, ikisinin de hayatını değiştirecek bir ilişkiye dönüşür. Normal İnsanlar arkadaşlık, karşılıklı çekim ve aşk üzerine bir roman. Sally Rooney lise yıllarından üniversiteye uzanan bir ilişkinin kaydını tutuyor; toplumda yer edinme ve özgürleşme mücadelesi veren, birbirlerinden asla ayrı kalamayan, ancak sevmek için de çetin sınavlar vermek zorunda kalan iki gencin hikâyesiyle bir kuşağı temsil ediyor.

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

20. Yuvana Hoş Geldin - Debbie Macomber

20. Yuvana Hoş Geldin - Debbie Macomber

Üç kız kardeş Cassie, Karen ve Nichole çocukken birbirlerine çok yakındır… ta ki vahim bir olay onları ayırana kadar. Liseden sonra Cassie, evlenmek için üniversite bursunu elinin tersiyle itip evden kaçarak anne babasının kalbini kırar. Cassie’nin babasının gözdesi olması, her şeyi daha da kötü hale getirir.

Cassie şimdi otuz bir yaşındadır ve kızıyla Seattle’da yaşamaktadır. Tek isteği, geçmişi geride bırakmaktır. Kâbus gibi bir evlilikten sonra kendi ayaklarının üstünde durmayı başarır ve zor da olsa hayatını düzene koyar. Ancak ne kadar çabalasa da kız kardeşleri onunla barışmak istemez.

Ne var ki Cassie bir gün Karen’dan bir mektup alır ve bunun aralarında yeniden bağ kurulması için bir şans olduğuna inanır. Zamanla affetmenin gücünün ve yeni başlangıçların pek çok ihtimali beraberinde getirdiğini fark edecektir.

'Cesur duruşuna rağmen, Cassie ailesi tarafından terk edilmesine incinmiş ve kızmıştı. Duke’le yaşadığı yıllarda, onu terk edecek cesareti bulduğu zaman ailesine güvenebileceği umuduna tutunmuştu. Bu hayali boşa çıkmıştı. Aptallık etmişti ve ailesinin gözünde yaptıkları affedilmezdi. Cassie iki yıldır Washington eyaletinde yaşıyordu ve iki kız kardeşinden biri ilk kez kendisiyle temas kuruyordu.

Mektup parmaklarını yakacak kadar sıcakmış gibi geliyordu. Cassie uzun zamandır bu ânı bekliyordu. Duke’le kaçtığında on sekiz yaşında ve hamileydi. Şimdi otuz bir yaşındaydı ve Cassie yaşının ötesinde olgunlaşmıştı.'

Kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın