Görüş Bildir

Sosyal medyada viral olan görüntülerde bir çiftin romantik bir akşam yemeğine çıktığı görülüyor. İstiridye sipariş eden şanslı kadın, yemeğini yediği sırada istiridyenin içinde bir inci fark etti. Gelin o anlara birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teksaslı bir kadın, romantik bir akşam yemeği sırasında sipariş ettiği istiridyesinin içinde bir inci olduğunu fark etti.

Teksaslı bir kadın, romantik bir akşam yemeği sırasında sipariş ettiği istiridyesinin içinde bir inci olduğunu fark etti.

Dallas'taki bir deniz ürünleri restoranında bir çift romantik yemeklerinin tadını çıkarırken hiç beklemedikleri bir şey oldu. Yemek için istiridye söyleyen Kenia Mac isimli şanslı kadın, istiridyenin içinde bir inci olduğunu fark etti. Son derece nadir rastlanan bir olaya tanıklık eden çiftin gecesi daha güzel geçemezdi. 10.000 istiridyeden sadece birinin inci barındırdığı biliniyor. Bunu öğrenen kadının yaşadığı şok gözlerinden okunuyordu. Mac, inciye henüz bir değer biçtirmedi ama inci, binlerce dolara karşılık geleceğe benziyor. Bu görüntüler TikTok'ta 700.000'den fazla izlenerek viral oldu.

İşte o görüntüler: 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın