Görüş Bildir
Haberler
Popüler Olanların Yanında Fazla Göze Çarpmadıkları İçin Kıymeti Yeterince Bilinmeyen 15 Enfes Anime

Popüler Olanların Yanında Fazla Göze Çarpmadıkları İçin Kıymeti Yeterince Bilinmeyen 15 Enfes Anime

Soğuk kış günlerinde evde oturup ne yapacağım diye kara kara düşünenlere ilaç gibi bir listeyle geldim. Adlarından diğerleri kadar söz edilmediği için kıyıda köşede kalan, keyifli mi keyifli animeler bir arada... Başlar başlamaz ne kadar keyifli olduklarını anlayacak ve bana teşekkür edeceksiniz. Keyifli seyirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kakuriyo no Yadomeshi

1. Kakuriyo no Yadomeshi

Geçmişteki dedelerinden ruhları görebilme gücü miras kalmış olan ve de aynı zamanda kolej öğrencisi bir kız olan Aoi, bu serinin odak noktasıdır. Aoi yemek yapma konusunda aşırı derecede özgüvenli biridir ve bir gün yine birkaç tarımsal ruh beslerken önünde aniden bir tanrı ve de yanında Tenshinya'nın efendisi belirir ve Aoi'yi alıp götürür. Büyükbabasının borçlarına karşılık, Aoi'nin onun eşi olması gerekir. Aoi bu fikirden nefret eder ve bunun yerine Tenshinya'da çalışarak büyükbabasının borçlarını ödeyeceğini söyler.

2. Caligula

2. Caligula

Mobius, insanlığa yarar için oluşturulan 'Mu' tabanlı benlik bilinci kazandıran dijital dünyadaki bir sanal idol programıdır. Sadece gerçek dünyada ızdırap çeken ve Mu şarkılarına güçlü bir bağı olan insanlar Mobius tarafından cezbedilir. Mobius'un içine girenler, genelde gerçek dünyanın varlığını unuturlar. Yaşlarına ve cinsiyetlerine bakılmaksızın öğrenci haline getirilirler ve okul hayatını tekrar tekrar yaşamaya zorlanırlar. Mobius için okul hayatı 'Bir insanın hayatındaki en parlak dönem.' anlamına gelmektedir.

3. Dorei-ku The Animation

3. Dorei-ku The Animation

Ya istediğiniz herkesi köleleştirebilseydiniz? Artık bu mümkün. SCM; SCM kullanan diğer herkesi köleleştirmenizi bir bedel karşılığında mümkün kılıyor. Karşınızdaki kişiyi köleniz yapmak için ne pahasına olursa olsun yenmeniz gerekiyor.

4. B: The Beginning

4. B: The Beginning

İleri teknolojinin hüküm sürdüğü takım ada ülkesi Cremona’da ana karakter Koku, kraliyet polis gücünün efsanevi dedektif Keith ile gizemli bir suç örgütünü bağlayacak olan olaylar okları Killer B isimli bir seri katile yönlendirir.

5. Shiyan Pin Jiating

5. Shiyan Pin Jiating

Çılgın bilim insanları olan bir çift kendi ailesi üzerinde deneyler yapar. 5 çocuk sahibi olan çiftin her çocuğunda farklı bir gen vardır fakat sonuncu çocukları normal bir insandır. Anne babasının yasa dışı çalışmaları üzerine tutuklanmasıyla en ufak çocuk ailesini normale döndürmek için ilaç araştırmasına başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Last Period: Owarinaki Rasen no Monogatari

6. Last Period: Owarinaki Rasen no Monogatari
www.mustplay.in.th

Hikaye, 'Spirals' olarak adlandırılan fantastik canavarların tecrit edilmesinden sonra doğan bir dünyada geçer. Canavarları yenebilecek kişilere 'Periods' denir. Haru, Arc End 8 Şubesi’nde çıraklık dönemindedir. Bununla birlikte, henüz açığa çıkmayan bir hırsızlık olayı gerçekleşmiştir ve bundan dolayı da ekonomik çöküş vardır. Arc End karargâhı, Haru da dahil olmak üzere üç Peridos’u arkada bırakarak 8. Birimi terk eder. Haru ve diğer iki Periods, 8. Bölüm'ü yeniden inşa etmek için çalışmalarına başlarlar.

7. Omae wa Mada Gunma wo Shiranai

7. Omae wa Mada Gunma wo Shiranai

Nori Kamitsuki, lisedeyken “Hiç kimsenin Gunma’dan canlı geri gelmediği” konusunda bir uyarı almasına rağmen Chiba’dan Gunma vilayetine geçer ve aşırı kültür şokunun ortasında kalır.

8. Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru

8. Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru

Alternatif bir dünyada, büyü etkisi yaratan özel silahlarla bilhassa kimyasal reaksiyonları arttırılmış Jushiki isimli özel yetenekler bulunmaktadır. Büyü kullanıcıları bu Jushiki'leri doğal olarak büyü kullanıcıları olan ve insanlara karşı tehdit oluşturan canavarlarla savaşmak için kullanırlar. Gayus Soleil ve Gigina Ashley-Bufh isimli iki ana karakter de müşterilerinden gelen talepleri karşılamak için ustalaştıkları büyü güçlerini kullanırlar.

9. Juushinki Pandora

9. Juushinki Pandora

Xianglong Buhranı 2031'de ortaya çıkmıştır ve Leon Lau baş gösteren olayların tam ortasındadır. Kuantum reaktörü, azalan çevresel kaynakları yönetmek için geliştirilmiş gelecek nesil enerji aygıtıdır ve infilak eder. Bu sebeple bilinmeyen bir enerji serbest kalır ve küresel çevre bir gecede değişir. Makinelerin her biri kendilerine özgü bir şekilde evrim geçirirler. Onlar yüzünden insanlık yok oluşun eşiğine sürüklenir ve iki tür arasında kıyasıya bir savaş başlar.

10. Lost Song

10. Lost Song

Rin bir sınır köyünde yaşayan ve yemek yemeyi çok seven enerjik bir kızdır. Finis ise başkentin sarayında günlerini yalnızlıkla geçiren bir Diva’dır. İkisinin de şarkılarında gizemli bir güç vardır. Krallığın yüzleştiği karanlık savaşlar günden güne şarkıları kirletmekte ve masumların kanını akıtmayı sürdürmektedir. Sevdikleri insanlar ise taş duvarlı hapishane odalarında, sessiz çığlıklar içinde ölümü karşılamaktadır. Hikâye, bu iki genç bayanın çetin yolculuklarında acımasız kaderlerinin üstesinden gelip gelemeyeceklerini anlatmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tada-kun wa Koi wo Shinai

11. Tada-kun wa Koi wo Shinai

Aşkı hiç tatmamış Mitsuyoshi Tada, kiraz çiçeklerinin fotoğraflarını çektiği esnada Lüksemburg'dan gelen transfer öğrenci Teresa Wagner ile tanışır. Mitsuyoshi, Japonya'ya geldikten sonra, yol arkadaşından ayrılarak kaybolan Wager’i dedesinin kafesine getirir ve ona yardım eder ve ikilinin macerası böylece başlamış olur.

12. Gundam Build Divers

12. Gundam Build Divers

Olası bir yakın gelecekte dünyanın en popüler MMO oyunu Gunpla Battle Nexus Online olmuştur. Yetenekli oyuncular yaptıkları Gunpla'ları sanal dünyaya taşıyarak bu turnuvanın bir parçası olabilmektedir. GBN'in 14. Şampiyonası'nı izleyen Riku Mikami, sonraki şampiyonaya katılmaya karar verir, ardından arkadaşları Yukio Hidaka ve Momoka Yashiro tarafından da desteklenir. Riku GBN'deki macerası boyunca yeni dostlar ve rakipler edinir. Esrarengiz bir kız olan Sarah ile karşılaşmasından sonra bu macerası farklı bir yön almaya başlayacaktır.

13. Nil Admirari no Tenbin: Teito Genwaku Kitan

13. Nil Admirari no Tenbin: Teito Genwaku Kitan

Bir kız, acı çeken ailesini korumak için daha adını bile bilmediği bir adamla evlenir. Ancak evlenmeden hemen önce bir olay meydana gelir. Kızın genç olan abisi gizemli bir şekilde kendini öldürmüştür. Onun ellerinin arasında eski bir kitap bulunmuştur. Genç kız bu kitapla farkında olmadan 'Aura'ları görme yeteneği kazanır. Karanlık tarafından oyuncak gibi yönlendirilen genç kız, nihayet mücadelelerinden sonra gerçeğe ulaşacak mıdır?

14. Gegege no Kitarou

14. Gegege no Kitarou

İnsan ve doğaüstü dünya arasında kalmış bir hayalet olan Kitaro, hayatının kalan kısmını, yetenekleriyle insanlara yardım etmeye harcar. İnsanlığa işkence etmek için yaşayan kötü ruhların planlarını engellemeye çalışır.

15. Goblin Slayer

15. Goblin Slayer

Ön saflarda bir loncada sadece goblinleri avlayarak Gümüş seviyeye ulaşan Goblin Avcısı, önceleri tek başına avlansa da, ilk görevinde takımıyla birlikte öldürülmek üzereyken kurtardığı bir rahibe ile görevlere gitmeye başlar. Goblin Avcısı, goblinleri öldürmek için her türlü yöntemi kullanmaktadır. Daha sonra Goblin Avcısı ile Rahibenin ekibine Elf Okçu, Cüce Şaman ve Kertenkele Keşiş katılır. Goblin Avcısı ve ekibi gelen tüm goblin öldürme görevlerini üstlenirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
45
23
14
13
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın