Görüş Bildir
Haberler
Podolski'nin Menajerinden Flaş Galatasaray Açıklaması

Podolski'nin Menajerinden Flaş Galatasaray Açıklaması

Batuhan
22.08.2014 - 15:35

Podolski'nin Menajerinden Flaş Galatasaray Açıklaması

İsmi son zamanlarda yüksek sesle Galatasaray ile anılan Lukas Podolski hakkında Türkiye temsilcisinden haber var.

Kulüpler düzeyinde görüşme olabilir

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Pektaş, 'Biz bire bir Galatasaray'la görüşmedik. Kulüpler düzeyinde görüşme yapılmış olabilir' dedi.

Köln'de oynarken teklif gelmişti; o zaman da Galatasaray'a çok sıcak bakıyordu

Podolski'nin Arsenal'da oynamaktan ve Londra'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Pektaş, 'Türkiye'de oynamayı düşünür. Bakış açısı olumlu. Podolski, Köln'de oynarken eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk gelmişti. Onlarla görüştük. O dönem transfer olmamıştı. Fakat Podolski, Galatasaray'ı çok yakından takip ediyor' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de oynamayı düşünüyor

Polonya asıllı oyuncunun Galatasaray'ı yakından takip ettiğini belirten Ali Pektaş, 'Galatasaray'ı çok iyi tanıyor. Takip ediyor. Türkiye'de özel olarak takip ettiği oyuncular da var. Bir gün Türkiye'de oynamayı düşünüyor. Zaten, Köln'de oynadığı dönemde de Galatasaray'dan gelen teklife sıcak bakmıştı. O dönemde kulüpler arasında anlaşma olmadı' dedi.

Teklif gelirse kesinlikle değerlendiririz

Pektaş, 'Galatasaray'dan teklif gelirse değerlendirir misiniz?' sorusuna 'Elbette ki bu teklifi değerlendiririz. Düşünürüz. Her futbolcu oynamak ister. Daha fazla oynamak ister. Bu da bir faktördür. Elbette ki Lucas, olursa olursa uzun vadeli sözleşme arzu ediyor' şeklinde konuştu.

Kaynak: Radyospor

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0