Görüş Bildir
Haberler
Pandemide Bol Bol Tükettik! 2020 Yılında Netflix, HBO ve Amazon Prime'da En Çok İzlenen Film ve Diziler

Pandemide Bol Bol Tükettik! 2020 Yılında Netflix, HBO ve Amazon Prime'da En Çok İzlenen Film ve Diziler

Bakalım en çok hangi film ve diziler izlenmiş...

Kaynak: https://flixpatrol.com/top10/streamin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix'te En Çok İzlenen Filmler;

10. Hubie'nin Cadılar Bayramı

10. Hubie'nin Cadılar Bayramı

Hubie Dubois, doğup büyüdüğü ve büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Salem'de hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından alay edilen bir adamdır. İyi huylu biri olan Hubie'nin hayatı, kendisini Cadılar Bayramı gecesinde bir cinayet davasının merkezinde bulması ile bambaşka bir hal alır. Yaşanan cinayet yapılacak kutlamak için tehlike oluşturur. Memleketi için her şeyi yapmaya hazır olan Hubie, Cadılar Bayramı kutlamalarını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

9. Extraction

9. Extraction

Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.

8. SüngerBob KarePantolon: Firarda

8. SüngerBob KarePantolon: Firarda

It's a Wonderful Sponge, ikonik çizgi film karakteri SüngerBob’un maceralarını konu ediyor. Gary, Poseidon tarafından kaçırılıp Antantik City’nin kayıp şehrine geçirilince, Süngerbob ve arkadaşları Gary’yi kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa koyulur.

7. Deli Dolu 2

7. Deli Dolu 2

Elle, erkek arkadaşı Noah ile hayatının yazını geçirir. Ancak şimdi zorlu bir süreç onu beklemektedir. Noah üniversiteye başlayınca çift, uzun mesafeden ilişki yürütmenin zorlukları ile karşı karşıyadır. Lise son sınıfta olan Elle ise üniversite başvuruları ile ilgilenirken bir yandan da hayatını değiştirebilecek yeni bir arkadaşlığın getirdiği zorluklarla uğraşır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Proje

6. Proje

New Orleans sokaklarında gizemli bir hap ile ilgili söylentiler yayılır. Hapı kullananlarda birbirinden farklı süper güçler ortaya çıkmaktadır. Ancak kimse hapı kullanana kadar neler olacağını bilemez. Hapı kullananlardan bazıları görünmezlik, özel bir cilde sahip olmak gibi güçler elde ederken bazılarında da ölümcül reaksiyonlar ortaya çıkar. Hapın şehirde yayılması, bölgenin suç oranında ciddi bir artışa neden olunca yerel bir polis harekete geçer. Hapın yaratılmasından sorumlu olanların peşine düşen polis, bu süreçte genç bir satıcı ve intikam arzusu içinde olan eski bir askerle birlik olur.

5. Sosyal İkilem

5. Sosyal İkilem

Sosyal İkilem, sosyal medyanın insanlar üzerindeki tehlikeli etkilerini gözler önüne seriyor. Tweet atarız, severiz ve paylaşırız. Peki sosyal medyaya artan bağımlılığımızın sonuçları nelerdir? Dijital platformlar giderek daha fazla bağımlılık yapar hale geldikçe, Silikon Vadisi çalışanların ekranın diğer tarafına ışık tutuyor. Uzmanlar, ekranın arkasında nelerin gizlendiğini ortaya çıkararak, sosyal medyanın insanları nasıl yeniden programladığını gözler önüne seriyor.

4. The Old Guard

4. The Old Guard

The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

3. Holidate

3. Holidate

“Holidate”, bayram günlerinden nefret eden Sloane (Emma Roberts) ve Jackson’ın hikayesini anlatıyor. Yalnız oldukları için bayram günlerinde aileleri tarafından yargılanan ikili, hoşlarına gitmeyen garip randevularla boğuşmaktadır. Birbirleriyle tanıştıktan sonra akıllarına dahiyane bir fikir gelir. Bir yıl boyunca tüm bayram tatillerinde birbirleriyle sevgiliymiş gibi rol yapmaya karar verirler.

2. Enola Holmes

2. Enola Holmes

Millie Bobby Brown'ın Enola Holmes'ü canlandıracağı filmin uyarlanacağı kitaplarda Enola'nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft'tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider... Filmde Sherlock Holmes'ü Henry Cavill, Mrs. Holmes'ü ise Helena Bonham Carter canlandıracak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 365 Gün

1. 365 Gün

Sicilya Mafya ailesinin bir üyesi olan genç ve yakışıklı Massimo Torricelli, babasının öldürülmesinin üzerine onun yerine geçer. Genç bir kadın olan Laura ise, Verşova’da lüks bir otelde satış direktörü olarak çalışır. Kariyer hayatında oldukça başarılı olan Laura’nın özel hayatında işler pek de yolunda gitmez. Erkek arkadaşı Martin ile ilişkisine son bir şans veren Laura, sevgilisi ve birkaç arkadaşı ile birlikte Sicilya’ya gider. Bu gezi Laura’nın hayatının değişmesine neden olur. Sicilya’da yolu Massimo ile kesişen Laura, adanın en tehlikeli adamı tarafından kaçırılır. Massimo, Laura’nın kendisine aşık olması için ona 365 gün süre verir.

Netflix'te En Çok İzlenen Diziler;

10. Dark

10. Dark

Kayıp bir çocuk. Bir yanıt bulmak için ümitsizce çabalayıp duran dört aile. Ve bu aramalar sonucunda ortaya çıkan sırlar ile gerçekler. Küçük kasabanın kaderi değişir ve gerçek yüzü ortaya çıkar.

9. Ratched

9. Ratched

Ratched, akıl hastanesinde hemşirelik yapan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. İş arayışında olan Mildred, bunun için bir psikiyatri hastanesine başvurur. Hastanede, insan zihni ile ilgili rahatsız edici deneyler yapılmaktadır. Kendisini mükemmel bir şekilde gösteren Mildred, bir hemşirede aranması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu belirtir. İşe kabul edilmesinin ardından Mildred, zamanla zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başlar. Çok geçmeden Mildred'ın güzel görünüşünün ardında yatan korkunç gerçekler ortaya çıkar.

8. The Crown

8. The Crown

II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasının konu edildiği dizide, siyasi rekabetler, aşk ve 20. Yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Friends

7. Friends

Tüm zamanların en sevilen sitcom'larından biri Seinfeld ise diğeri hiç kuşkusuz Friends olmuştur. Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının iç içe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor.

6. Dark Desire

6. Dark Desire

Prestijli bir avukat ve üniversitede profesör olan Alma Solares, yargıç olan Leonardo ile evlidir. Alma, arkadaşının boşanmasını atlatmasına yardımcı olmak için onunla birlikte bir hafta sonu gezisine gider. Genç kadının hayatı, gezi sırasında 23 yaşındaki Dario Guerra adında bir adam ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Uzun süredir yaşamadığı şeyler yaşayan, tutku dolu bir hafta geçiren Alma, kocası ve kızının yanına geri döndüğünde her şeyi ardında bırakmaya kararlıdır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

5. La Casa de Papel

5. La Casa de Papel

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

4. The Umbrella Academy

4. The Umbrella Academy

Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar.

3. Lucifer

3. Lucifer

“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Emily in Paris

2. Emily in Paris

Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

1. The Queen's Gambit

1. The Queen's Gambit

Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Queen’s Gambit, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi işliyor. Dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanılan dizinin başrolünü Anya Taylor-Joy üstleniyor. Ailesini kaybetmesinin ardından kurum tarafından büyütülen Beth, burada çalışan bir görevliden satranç oynamayı öğrenir. Satranç'ta olağanüstü bir yetenek sergileyen Beth, önüne çıkan tüm rakipleri yenmeyi başarır.

HBO'da En Çok İzlenen Filmler;

10. İnanılmaz Aile 2

10. İnanılmaz Aile 2

İnanılmaz Aile 2, süper güçlere sahip olan bir ailenin atıldığı maceraları konu ediyor. Süper güçlere sahip aile suçla savaşmaya devam ederken, süper kahramanların yasal olmaması sıkıntı yaratmaktadır. Ancak bu konudaki umut ışığı, ailenin Elastigirl lakaplı annesi Helen'dır. Helen süper kahramanların önemini kanıtlamak üzere dünyayı kurtarmakla meşgulken, evdeki işleyiş, Violet ve Dash ile birlikte evde kalan Bob'un sorumluluğundadır. Küçük Jack-Jack'in de süper güçlerinin olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte, evin kontrolünü sağlamak iyice zorlaşır. Ancak yeni bir kötü dâhinin incelikli planı dünyayı tehdit etmeye başlayınca, aile ve Frozone yeniden birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalı ve tehdidi savuşturmayı başarmalıdır.

9. Malefiz: Kötülüğün Gücü

9. Malefiz: Kötülüğün Gücü

Malefiz: Kötülüğün Gücü, Malefiz ve Aurora arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanıyor. Yıllar Maleficent ve Aurora'ya iyi davranmıştır. İlişkileri kalp kırıklıklarından, intikam öyküsüne ve sonunda sevgiye dönüşür. Ancak hala insanlar ve periler arasındaki nefret ilişkisi sürmektedir. Aurora'nın Prens Phillip ile gerçekleşecek olan evliliği, iki bölgenin birliğini sağlayacağı için Ulstead ve Moors Krallığı'nda kutlanır. Beklenmedik bir karşılaşma ise yeni ittifakları da beraberinde getirir. Büyük Savaş içerisinde Maleficent ve Aurora ise ayrı düşer. Sadakatlerini test eden bu durum, ikisinin gerçek bir aile olup olmadıklarını sorgulamalarına neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Ajanlar İş Başında

8. Ajanlar İş Başında

Lance Sterling, uluslararası casusluğun yüksek oktanlı dünyasının en önde gelen ismidir. Dünyanın en harika casusu olan Lance havalı, sevimli ve süper yetenekli olmanın yanı sıra dünyayı kurtarmanın günlük işlerinden biri olduğunun farkındadır, bu işte ondan iyisi de yoktur. Genç Walter ise Lance'in neredeyse tam tersidir. Zekasıyla göz kamaştıran Walter'ın sosyal becerileri ne yazık ki o kadar da gelişmiş değildir. Ancak Walter da sosyalleşmek konusundaki eksikliğini kapatmak için zekasını kullanmakta ve buluşlar yapmaktadır. Walter, Lance'in tehlikeli görevlerinde kullandığı araçları icat eden bilimsel dehadır. Fakat olaylar beklenmedik bir dönüş yaptığında, Walter ve Lance aniden yeni bir şekilde birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar. Eğer bu birbiriyle alakası olmayan ikili bir takım olarak çalışmayı öğrenemezse, tüm dünya tehlike altında olacaktır...

7. Bad Boys for Life

7. Bad Boys for Life

Bad Boys: Her Zaman Çılgın, uyuşturucuya karşı savaş açan iki polisin yaşadığı macerayı konu ediyor. Mike Lowery ve Marcus Burnnet, narkotikten sorumlu olan iki polistir. Mike Lowery, orta yaş krizinin etkileri ile baş etmeye çalışırken, Marcus Burnett polis müfettişi olarak kariyerine devam eder. İkili, bu sefer bir uyuşturucu baronu olan Armando Armas’ın peşine düşer. Ancak Armando’yu yakalamak pek de kolay değildir. Aynı zamanda soğukkanlı bir katil olan Armando’nun peşine düşen ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

6. Onward

6. Onward

Hadi Gidelim, babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir?

5. Addams Ailesi

5. Addams Ailesi

Kocasına ve çocuklarına kendini adamış bir kadın olan Morticia, ailesini bir arada tutan soluk tutkaldır. Güler yüzlü, kötücül ve tutkulu bir şekilde karısına aşık olan aile babası Gomez, her zaman girişimci ruhunu korumaktadır. Ailenin çocukları da oldukça şahsına münhasır bireylerdir. Uzun örgüleri ve iğneleyici mizahı ile zeki genç kız Wednesday ve bulabileceği en büyük tehdit ve tehlikelerin peşinden koşan 10 yaşındaki Pugsley. Ancak evin bireyleri bunlarla sınırlı değildir. Ailenin çılgını Fester iyi huylu, neşeli ve her şekilde kargaşaya yol açabilirken, Büyükanne ise yarasalar ve kafatasları gibi şekiller vererek pişirdiği şekerli kurabiyeleri seven torunlarına tapar. Aile yaklaşan kutlamaları için hazırlıkların ortasındayken, Margaux Needler ortaya çıkar. Margaux Needler sevilen bir reality-show programının kraliçesidir ve banliyö tipi pastel mükemmelliğe kendini adamıştır. Bu iki farklı cephenin karşılaşması nasıl sonuçlanacaktır?

4. Angry Birds Filmi 2

4. Angry Birds Filmi 2

Sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filminin devam halkası olan yapımda, uçamayan kuşlar ve yeşil domuzların yaşadığı maceralar konu ediliyor. Kuş ve Domuz adaları büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Yaşadıkları yeri korumak için harekete geçen Red, Chuck, Bomba ve Yüce Kartal bir süper takım oluşturmaya karar verir. Chuck’ın kız kardeşi Silver’ı da takıma alan ekip, istikrarsız bir ateşkes başlatmak ve yurtlarını kurtarmak için domuz Leonard, asistanı Courtney ve teknik uzman domuz Garry ile de iş birliği yapar. Güçlerini birleştiren ekip, tehlike altında bulunan yurtlarını kurtarabilecekler midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Salgın

3. Salgın

Hava ve solunum yoluyla rahatlıkla geçen ve insanları birkaç gündür içinde öldüren, ölümcül bir virüs salgın şeklinde yayılmaktadır. Dünya çapında uzmanlardan oluşan medikal bir ekip, hem salgına çare bulmaya çalışır hem de insanlarda virüsten daha da hızlı yayılan panik halini kontrol altına almaya çalışırlar. İnsanlar şimdi hem canlarını kurtarmaya çalışırken hem de dağılmanın eşiğine gelen toplumsal hayata tutunma mücadelesi verirler...

2. The Contract

2. The Contract

Oğlunun gözünde hatalarını telafi etmek isteyen bir baba olan Ray, dünyanın en çok aranan suikastçılarından biri olan Carden isimli suçluyu adalete teslim etmek için uğraşır. Fakat bu süreçte ailesi ve sevdikleri suikastçının azılı ekibinin de hedefi haline gelmiştir. Ray şimdi hem adalet peşinden koşacak hem de sevdiklerinin canını korumaya çalışacaktır.

1. Frozen

1. Frozen

Karlar Ülkesi 2, Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa, hayatını etkileyen bir sorunun cevabını arar. Elsa neden büyülü güçlerle doğdu? Bu sorunun cevabını bulmak için Erindel'in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giden Elsa, geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

HBO'da En Çok İzlenen Diziler;

10. Killing Eve

10. Killing Eve

Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanan dizi, ajan olmanın hayallerini kuran bir kadının beklenmedik bir maceraya atılmasını anlatıyor. Güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve, ajan olma hayalleri kuran bir kadındır. Villanelle ise şiddete dayanan işinin kendisine sunduğu lükse hayatı seven yetenekli bir katildir. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında zorlu bir kedi fare oyunu başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. The Sopranos

9. The Sopranos

New Jersey'deki bir Amerikan-İtalyan mafya ailesinin babası olan Tony Soprano'nun ve Soprano Ailesi'nin diğer fertlerinin hayatlarından kesitler sunan dizi, toplamda 86 bölüm yayınlanmış, kazandığı ödüller ve aldığı olumlu eleştirilerle adını 'gelmiş geçmiş en iyi diziler' arasına yazdırmıştır.

8. Young Sheldon

8. Young Sheldon

Dizi Sheldon’ın Teksas’ta geçen çocukluğunu anlatıyor.

7. Westworld

7. Westworld

Karanlık bir gelecekte geçecek dizi, zengin kesime hitap eden bir eğlence parkını mekan edinecek. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; vahşi batı macerası sunan kısımda bir sorun ortaya çıkacak. Eğlenmeyi uman müşteriler, peşlerindeki silahlı nişancıdan kurtulmaya çalışacaklar.

6. Billions

6. Billions

Hırslı, başarılı yatırımcı Bobby Axe Axelrod ile zeki ve yüksek mertebedeki hükümet avukatı Chuck Rhodes arasındaki çatışmaya odaklanıyor.

5. The Walking Dead

5. The Walking Dead

Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok...

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Sex and the City

4. Sex and the City

30'larının başında dört kadın ve onların iflah olmaz aşk maceraları. Bir fenomen haline gelen Sex & The City; dört yakın arkadaş olan Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda'nın özel hayatlarını ekrana taşıyarak şehirli ve kariyerli kadının sorunlarına, aşk hayatlarına mercek tutuyor.

3. Modern Family

3. Modern Family

Bir aile düşünün. Sizden yaşça hayli küçük ve güzel bir eşiniz ve onun babalık yapmaya çalıştığınız oğlu. Her biri birbirinden dertli, üç çocuğu olan kızınız ve partneriyle beraber evlat edinmeye karar veren eşcinsel oğlunuz. Böylesi bir aile portresinden, elbette komediden başka bir şey çıkmaz.

2. The Big Bang Theory

2. The Big Bang Theory

Birbirinden zeki ve takıntılı iki ev arkadaşının karşı apartman dairesine, güzel (ama aklı biraz yavaş çalışan) bir genç kız tanışırsa ne olur? The Big Bang Theory MIT doktorası yapan, asosyal iki araştırma görevlisinin, sıradan bir garson olan, sarışın güzel Sheldon ile komşuluk ilişkilerini anlatıyor.

1. Game of Thrones

1. Game of Thrones

Bu dizide yaz mevsimi binlerce yıl, kış mevsimi ise bir ömür sürebilmektedir. Bu diyarda nifak tohumları her daim ekilebilmektedir. Taht mücadelelerinin anlatıldığı bu dizide iki halkın mücadelesi anlatılır. Bu hikaye adeta bitmeyen bir hikayeden oluşmaktadır. Sonsuz entrikalar ve bitmek bilmeyen mücadeleler anlatılır. Kral Targaryen çıkan bir isyan ile birlikte tahtından indirilir. Yedi krallığın kralı olarak ise yeni bir kral tayin edilmiştir. Bu kral Roberttan başkası değildir. Kral Robert'ın hükümdarlığı süresince çıkan bir cinayet onun krallık hayatı boyunca yaşamını etkileyecektir.

Amazon Prime'da En Çok İzlenen Filmler;

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. 1917

10. 1917

1917, I. Dünya Savaşı sırasında askerlerin hayatını etkileyecek önemde bir mesajı iletmekle görevlendirilen iki askerin hikayesini konu ediyor. konu ediyor. I. Dünya Savaşı sırasında Britanya askeri olan Kıdemsiz Onbaşı Schofield ve Kıdemsiz Onbaşı Blake, gerçekleştirilmesi imkansız gibi görünen bir göreve atanır. Görevleri, zamana karşı yarışırken düşman bölgesini geçerek yüzlerce askerin ölümünü engellemek üzere bir mesaj iletmektir. Blake'in kardeşi de kurtarılabilecek askerlerin arasındadır. Bu durumda Blake'i daha da fazla ciddiye alması gereken bir mücadele bekliyordur.

9. Bloodshot

9. Bloodshot

Bloodshot: Durdurulamaz Güç, öldürülmesinin ardından Bloodshot olarak tekrar hayata döndürülen bir askerin hikayesini konu ediyor. Asker olan Ray Garrison ve karısı öldürüldüğünde, kimliklerini gizleyen bir grup bilim insanı harekete geçer. Bilim insanları nano teknoloji sayesinde Ray’ı hayata geri döndürür. Bloodshot adı verilen Ray, damarlarında dolaşan teknoloji sayesinde artık durdurulamaz bir güçtür. Geçmişi ile ilgili hiçbir şeyi hatırlamayan Ray, artık kendisi gibi süper askerlerle çalışır. Şirketin zihnini kontrol etmesi nedeniyle geçmişini hatırlamayan Ray’in hayatında her şey muallaktır. Ancak yavaş yavaş geçmişini hatırlamaya başlayan Ray, kontrolünü geri kazanmak için zorlu bir savaş verir.

8. Weathering with You

8. Weathering with You

Tenki no Ko: Weathering With You, izole yaşamını ardında bırakarak Tokyo’ya yerleşen bir gencin hikayesini konu ediyor. Tokyo’da yeni bir hayata başlayan Hodaka, burada bir dergide işe girer. Hodoka bir yandan şehrin karmaşası ile boğuşurken bir yandan da şiddetli yağan yağmura alışmaya çalışır. Hodaka’nın hayatı özel bir gücü olan Hina adında genç bir kızla tanışması ile bambaşka bir hal alır.

7. Sonic the Hedgehog

7. Sonic the Hedgehog

Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

6. Frozen 2

6. Frozen 2

Karlar Ülkesi 2, Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa, hayatını etkileyen bir sorunun cevabını arar. Elsa neden büyülü güçlerle doğdu? Bu sorunun cevabını bulmak için Erindel'in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giden Elsa, geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Jumanji: The Next Level

5. Jumanji: The Next Level

Jumanji: Yeni Seviye, arkadaşlarını kurtarmak için kendilerini yeniden oyunun içinde bulan gençlerin maceralarını konu ediyor. Jumanji maceralarından sağ olarak kurtulmayı başaran dört genç, üniversitenin tatile girmesi ile birlikte New Hampshire Brantford’daki evlerine geri döner. Hayatlarına yeni bir yön vermeye çalışan gençler, arkadaşlarını kurtarabilmek için kendilerini yeniden Jumanji dünyasının içinde bulur. Spencer oyuna yeniden girmek zorunda kaldığında, Martha, Fridge ve Bethany arkadaşlarını kurtarmak için Jumanji'ye geri döner ve hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını fark eder. Jumanji artık değişmiştir ve sadece bir ormandan ibaret değildir. Ekip, daha tehlikeli bir hal alan oyunda karşılarına çıkan korkunç engelleri aşıp, oyundan kaçmanın yolunu bulabilecek midir?

4. Parasite

4. Parasite

Park Ailesi'yle tanışın: soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise Kim Ailesi, sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip değil. Şans veya kader olsun, bu iki ev halkı bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi altın bir fırsatın varlığını hemen sezer. Kolej çağındaki Ki-woo tarafından manipülasyon konusunda yetiştirilen Kim çocukları, öğretmen ve sanat terapisti görevleriyle kendilerini Park ailesinin arasına çabucak yerleştirir. Kim'ler “vazgeçilmez” lüks hizmetler sunarken, Parklar ise habersizce evlerindeki her şeyi Kim ailesine kaybetmektedir. Ancak kısa sürede bu düzen bir tehditle karşılaşır. Asalak bir misafir Kim ailesinin yeni keşfettikleri konforu tehdit eder hale geldiğinde, vahşi ve zorlayıcı bir üstünlük mücadelesi patlak verir. Bu mücadele Kim ve Park aileleri arasındaki kırılgan ekosistemi yıkmakla tehdit etmektedir...

3. The Gentlemen

3. The Gentlemen

The Gentlemen, kurduğu suç imparatorluğunu bırakmak isteyen bir adamın hikayesini konu ediyor. Londra’da kurduğu suç imparatorluğunu bırakmak isteyen Mickey Pearson, ailesi ile birlikte Amerika’ya dönmeyi planlar. Kendisine yeni bir hayat kurmayı planlayan Mickey, işlerini devretmek için ünlü bir milyarder olan Matthew ile anlaşır. Bu sırada Mickey, yıllardır gözünden sakındığı arazilerini Coach ve çetesinden korumaya çalışır. Özel dedektif olan Fletcher ise yıllardır peşine düştüğü Mickey’nin işlediği suçları ortaya çıkarmanın derdindedir. Kendisini türlü entrikaların içinde bulan Mickey, planladığı gibi işin içinden sıyrılmayı başarabilecek midir?

2. Troller Dünya Turu

2. Troller Dünya Turu

Troller Dünya Turu, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için harekete geçen Poppy ve Branch'ın maceralarını konu ediyor. Poppy ve Branch, kendilerinin dünya üzerindeki altı ayrı troll kabilesinden birinin üyesi olduklarını öğrenirler. Her bir kabile funk, country, tekno, klasik müzik, pop ve rock gibi müzik türlerini temsil ediyordur. Hard-rock grubun üye olan Queen Barb babası King Trash'in yardımıyla, diğer tüm müzik türlerini yok etmek istiyordur. Böylece tüm dünyaya rock müzik hakim olacaktır. Dünyanın kaderi tehlikeli ellerdedir. Bu durum üzerine Poppy ve Branch, birkaç arkadaşlarını da yanlarına alarak Queen Barb'a karşı zorlu bir savaşa girişiri.

1. Bad Boys for Life

1. Bad Boys for Life

Bad Boys: Her Zaman Çılgın, uyuşturucuya karşı savaş açan iki polisin yaşadığı macerayı konu ediyor. Mike Lowery ve Marcus Burnnet, narkotikten sorumlu olan iki polistir. Mike Lowery, orta yaş krizinin etkileri ile baş etmeye çalışırken, Marcus Burnett polis müfettişi olarak kariyerine devam eder. İkili, bu sefer bir uyuşturucu baronu olan Armando Armas’ın peşine düşer. Ancak Armando’yu yakalamak pek de kolay değildir. Aynı zamanda soğukkanlı bir katil olan Armando’nun peşine düşen ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amazon Prime'da En Çok İzlenen Diziler;

10. Killing Eve

10. Killing Eve

Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanan dizi, ajan olmanın hayallerini kuran bir kadının beklenmedik bir maceraya atılmasını anlatıyor. Güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve, ajan olma hayalleri kuran bir kadındır. Villanelle ise şiddete dayanan işinin kendisine sunduğu lükse hayatı seven yetenekli bir katildir. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında zorlu bir kedi fare oyunu başlar.

9. Kingdom

9. Kingdom

Kingdom MMA'e karşı olan bir aileyi konu ediniyor.

8. RuPaul's Drag Race

8. RuPaul's Drag Race

RuPaul'un sunduğu Emmy ödüllü programda Kraliçeler 100.000 dolarlık para ödülü ve Amerika'nın Yeni Drag Süperstarı unvanı için yarışıyor.

7. Grey's Anatomy

7. Grey's Anatomy

Farklı tıp fakültelerini yeni bitirmiş 5 stajyer doktor adayı Meredith, Cristina, Izzie, Alex ve George zorlu bir eleme sınavını geçerek, prestijli bir eğitim hastanesi olarak ün salan Seattle Grace’in cerrahi departmanında stajyerlik programına kabul edilmiştir. Önlerindeki bir sene boyunca, cerrahi bölümünün en başarılı doktorlarından olan Uzman Dr. Bailey'in (Nazi) gözetiminde, doktorluğun her yönünü yaşayan stajyerler hastanenin karmaşasının yanında aşk ilişkilerinde de yeni heyecanlar ve bocalamalarla tanışacaklar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Better Call Saul

6. Better Call Saul
economictimes.indiatimes.com

Breaking Bad spin-off'u olan dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman'ın Walter White öncesi maceralarını anlatıyor...

5. South Park

5. South Park

Dizi Colorado eyaletinin South Park adlı kasabasında yaşayan Kyle Broflovski, Eric Cartman, Stan Marsh ve Kenny McCormick isimli dört çocuğu merkezine koyarak başlarından geçen türlü olayları anlatır. Dizinin her bölümü bir uyarıyla başlar.

4. Rick and Morty

4. Rick and Morty

Çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu alan dizi, yetişkinlere yönelik...

3. Schitt's Creek

3. Schitt's Creek

Schitt's Creek, bir anda tüm varlıklarını kaybeden zengin bir ailenin hayatına odaklanıyor. Rose ailesi, ülkenin en popüler video kiralama şirketinin sahibidir. Lüks içinde yaşayan aile, hayatta istedikleri her şeye sahiptir. Ancak şirketin ortağı vergileri ödemeyip ortadan kaybolduğunda, ailenin hayatı altüst olur. Devlet, Rose ailesinin sahip olduğu her şeye el koyduğunda, aile kendilerini bir anda sokakta bulur. Ellerinde tek kalan şey ise Schitt's Creek adındaki bir kasabadır. Hayatlarına burada sıfırdan başlamak zorunda kalan aile, yeniden eski hayatlarına kavuşabilmek için kasabayı cazibeli bir hale getirmeye çalışır.

2. Daybreak

2. Daybreak

Daybreak, okulunda dışlanan bir gencin kıyamet sonrası dünyada yaşadıklarını konu ediyor. Josh, 17 yaşında olan bir lise öğrencisidir. Genç adam, okulundaki öğrenciler tarafından sürekli dışlanır. Onun en büyük destekçisi ise kız arkadaşı Sam’dir. Ancak kız arkadaşının aniden kaybolması, Josh için büyük bir yıkıma neden olur. Kız arkadaşını bulmaya kararlı olan Josh, birkaç arkadaşı ile birlikte yola koyulur. Josh, kayıp kız arkadaşının ararken kendisini Mad Max tarzı çetelerin ve Ghoulies adındaki zombilerin bulunduğu bu kıyafet sonrası dünyada zorlu maceraların içinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yellowstone

1. Yellowstone

Yellowstone’da, Montanalı çiftçi aile Duttonların hikayesini ele alınıyor. Kevin Costner’ın Amerika’nın en büyük arazilerinden birinin sahibi olan John Dutton karakterini canlandırdığı dizide, her kesimden çeşitli saldırılara maruz kalan Dutton çiftliği üzerinden dönemin Amerika'sında yaşanan güç savaşları anlatılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
17
9
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?