Görüş Bildir
Haberler
Onu Özcan Deniz Keşfetmiş! Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu Hakkında Tüm Bilinmeyenler

Onu Özcan Deniz Keşfetmiş! Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu Hakkında Tüm Bilinmeyenler

08.10.2022 - 08:32

Yeni başlayan Yalı Çapkını dizisi, daha ilk bölümüyle tüm seyircilerin beğenisini ve ilgisini kazandı. Gaziantepli bir ailenin, çocuklarına uyan bir gelin adayı aramasıyla başlayan dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu da en çok araştırılan isimlerden biri. Kariyerine Özcan Deniz'in keşfetmesi sayesinde başlayan Afra Saraçoğlu'nu daha yakından tanımak ister misiniz? Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annesiyle birbirlerine hep destek oldular.

Annesiyle birbirlerine hep destek oldular.

Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 yılında Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Annesi ve babası küçük yaştayken boşanan Saraçoğlu, annesi Lütfiye Saraçoğlu ile büyüdü. Hayatta kalabilmek için ikili, birbirlerine her zaman destek oldu. Güzel oyuncu, bir röportajında annesinin yaşadıkları maddi zorlukları kendisine yansıtmamak için hep mücadele ettiğini söyledi. Daha 13 yaşındayken çalışmaya başlayan Afra Saraçoğlu, genç yaşına rağmen birçok tanıtım çekimine ve defileye katılma fırsatı buldu. Annesi ise gayrimenkul işi ile ilgilendi. Bir süre Edremit'in Akçay beldesinde yaşadıktan sonra yetenekli oyuncu, annesi ile Antalya'ya taşındı.

Eğitim hayatı için Eskişehir'e yerleşti.

Eğitim hayatı için Eskişehir'e yerleşti.

İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Afra Saraçoğlu, daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazandı. Bu nedenle Eskişehir'e yerleşen oyuncu, üniversite okurken ilk iş tekliflerini aldı.

"Kimse mükemmel değildir."

"Kimse mükemmel değildir."

Güzel oyuncu, bir röportajında çocukken kekeme olduğunu ve konuşamadığını dile getirmiş. Annesinin onu doktora götürdüğünü de eklemiş. Doktor, 'Dikkat çekmek için yapıyor, hiçbir şeyi yok.' dedikten bir süre sonra Saraçoğlu'nun kekeme problemi kendiliğinden düzelmiş. Öfkesinin saman alevi gibi olmayıp uzun sürdüğünü söyleyen yetenekli oyuncu, aniden sinirlenebiliyormuş. Kendisine genel bir puan vermesi gerektiği söylense o, karakterine 10 üzerinden 8 puan veriyor.

Özcan Deniz sayesinde şöhret kapısı aralanmış.

Özcan Deniz sayesinde şöhret kapısı aralanmış.

Afra Saraçoğlu, İkinci Şans filmi ile 2016 yılında oyunculuk kariyerine ilk adımı attı. Özcan Deniz bir gün, sosyal medya hesabından Nurgül Yeşilçay ile 'Başladık biz.' yazılı fotoğrafını paylaşmış. Bu paylaşımı gören Saraçoğlu'nun annesi, Özcan Denize kızının fotoğrafını göndererek mesaj atmış. Annesi, Nurgül Yeşilçay'ın kızı rolünü canlandıracak renkli gözlü bir kız aradıklarını bilmeden bu mesajı göndermiş. Daha sonra rol için Afra'yı deneme çekimlerine çağırmışlar. Böylece güzel oyuncunun oyunculuk kariyeri başlamış. Saraçoğlu, bunu çok büyük bir şans olarak değerlendirdiğini söylemiş.

İlk kazandığı parayla ne yaptığını anlattı.

İlk kazandığı parayla ne yaptığını anlattı.

Sektöre ilk girdiğinde onu en çok zorlayan şey, maddi sıkıntılar olmuş. Tek geliri oyunculuk olduğu için duygusal olarak daha güçlü biri hâline gelmiş. İlk kazandığı parayla KYK borcunu ödeyen Saraçoğlu, evindeki en pahalı eşyanın televizyon olduğunu belirtmiş. Çok pahalı şeyler almayı sevmediğini ve kıyafete para harcamadığı da dile getirmiş. Kazancını kendi gelişimine harcayan Afra Saraçoğlu, boş zamanlarında dans etmeyi çok seviyormuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mert Yazıcıoğlu ile yaşadığı doludizgin aşk hayatı.

Mert Yazıcıoğlu ile yaşadığı doludizgin aşk hayatı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun tanışması, İyi Oyun adlı film sayesinde 2018 yılında gerçekleşti. Set ortamında tanıştıklarını anlatan çiftin ilişkileri, önce arkadaşlıkla başladı. Aralarındaki bağın zamanla aşka dönüştüğü gözde çift, aşklarını sosyal medyada paylaşmaktan hiçbir zaman çekinmiyor. Verdikleri röportajlarda birbirlerini ne kadar sevdiklerinden her daim bahsediyorlar. Doludizgin olan bu aşk, 2018 yılından beri devam ediyor. Arada Mert ile arabanın camlarını açıp son ses Sezer Sepetçi'nin Sevme şarkısını apaçi gibi son ses dinliyorlarmış.

Ardı arkası kesilmeyen oyunculuk kariyeri.

Ardı arkası kesilmeyen oyunculuk kariyeri.

İkinci Şans filmindeki rolünden sonra oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerleyen Afra Saraçoğlu, 2017 yılında Kayla rolüne hayat verdiği Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolleri paylaştı. İlk televizyon deneyimini ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterini canlandırdı. Böylece güzel oyuncu, dizinin iki sezon yayınlanmasıyla adını daha geniş kitlelere duyurma şansı yakaladı. Bu projesinde de Özcan Deniz'in rolü büyüktü. Daha sonra Kardeş Çocukları dizisinde Hayat, Öğretmen dizisinde ise Gizem karakterine can verdi. Yakaladığı şansları değerlendirmek için ne yapması gerektiğini iyi bilen oyuncu, yoğun geçen sezon sonlarında tatil yapmak yerine iki film setinde yer aldı. Böylece oyunculuk konusunda ne kadar istekli olduğunu göstermiş oldu. İyi Oyun'un setinden çıkan Saraçoğlu, ara vermeden Aşk Bu Mu? film setine geçti. Şu an ise Yalı Çapkını dizisindeki Seyran rolü ile gözler önünde. Afra Saraçoğlu'nun kendi kadar güzel bir kariyeri inşa edeceğine hiç şüphemiz yok. Bize de yeni projesinde ona başarı dilemek düşer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
18
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın