Görüş Bildir
Haberler
3 Milyon Liralık Yüzükten Ayrılığa: Hadise ve Mehmet Dinçerler Aşkının Bilinmeyen Detaylarını Anlatıyoruz

3 Milyon Liralık Yüzükten Ayrılığa: Hadise ve Mehmet Dinçerler Aşkının Bilinmeyen Detaylarını Anlatıyoruz

23.09.2022 - 16:20

Hızlı bir şekilde başlayan Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkı, bundan 4 ay önce evlilik ile taçlansa da ikilinin mutluluğu ne yazık ki kısa sürdü. Çiftin geçtiğimiz günlerde boşanacaklarını duyurmalarının ardından pek çok insan, ünlü çiftin geçmişini ve aşklarının nasıl başladığını araştırmaya başladı. Peri masalı gibi başlayan bu aşka geçmeden önce dilerseniz ikiliyi yakından tanıyalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzeller güzeli bir kadın: Hadise

Güzeller güzeli bir kadın: Hadise

1985 doğumlu güzel şarkıcının doğum yerinin Belçika olduğunu bilmeyen yok muhtemelen. Hadise, 2003 yılında katıldığı bir yarışmada dikkat çekerek ilk stüdyo deneyimi için sözleşme imzaladı. Çıkardığı ilk parçalarla adından söz ettirmeye başlayan Hadise, 2005 yılında çıkardığı Stir Me Up isimli parçası ile pop müzik listelerinde âdeta zirveye oturdu. Ardından başarıların devamı geldi. Böylece uzun süredir sahnelerin sevilen ve aranan isimlerinden biri oldu.

Bir de Mehmet Dinçerler'i tanıyalım.

Bir de Mehmet Dinçerler'i tanıyalım.

1988 doğumlu Mehmet Dinçerler, son derece ünlü bir kahve zinciri markasının Türkiye'deki CEO'luğunu yapıyor. Kendisi aynı zamanda Hacı Sayid'in ikinci kuşak isimlerinden biri olarak biliniyor. Aslen Gaziantepli olan Dinçerler, iş hayatında son derece önemli bir konuma sahip. Ayrıca geçmişte yaşadığı inişli çıkışlı ilişkileri ile magazin gündeminden düşmeyen ünlülerden biri.

Gelelim Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkının nasıl başladığına…

Gelelim Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkının nasıl başladığına…

2021 yılının yaz aylarında başlayan bu aşk, ortaya çıktığı ilk günden itibaren ortalığı kasıp kavurdu. İkilinin arasındaki üç yaş fark olması, ilk zamanlar fazlasıyla konuşuldu. Arka arkaya paylaşılan aşk kareleri ve yapılan romantik yorumlar derken Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkı, uzun bir süre gündemden düşmedi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen bu ilişki hakkında birbirinden değişik iddialar ortaya atıldı. Her detayı merak edilen bu aşkın, arkadaş ortamında denk gelinen bir tanışma sonrasında başladığı düşünülüyor.

Peki, ikili ne zaman evlilik kararı aldı?

Peki, ikili ne zaman evlilik kararı aldı?

İnsanlar, daha bu ilişkinin dedikodularını bitirememişken Hadise ve Mehmet Dinçerler ikilisi, çat diye evlilik kararı aldığını duyurdu. Sonrası malum, ortalık âdeta yangın yerine döndü. Çiftin hayranları, haberin ardından ikiye bölündü. Bu kararın erken olduğunu düşünenler olduğu kadar bir kısım da evliliğin, ikiliyi çok mutlu edeceğine inandı. Evlilik kararının yanı sıra Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi ederken taktığı 3 milyon liralık yüzük de uzun süre konuşuldu.

Derken ikili, sade bir düğünle dünyaevine girdi.

Derken ikili, sade bir düğünle dünyaevine girdi.

Bilenler bilir, Mehmet Dinçerler'in ailesi, çoğu zaman sade ve sakin törenler yapmaktan hoşlanıyor. Bu nedenle ikilinin düğünü de sade bir şekilde organize edildi. Çırağan Sarayı'nda dünyaevine giren ikilinin düğünü, basına kapalı şekilde yapıldı. Hatta konukların görüntü vermemesi adına tek tek uyarılması da magazin gündeminden uzun süre düşmedi. Buna rağmen düğünden kareler basına bir şekilde sızdı. Mutlulukları gözlerinden okunan ikilinin evliliğinin bu kadar kısa süreceğini kim bilebilirdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Şimdi mutlu olacaklar." derken ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

"Şimdi mutlu olacaklar." derken ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

Evliliklerinin ilk zamanlarında Hadise'nin konserlerinde daha sade kıyafetler giymesi ve kendinden ufak tefek ödünler vermeye başlaması ile aslında bu evliliğin nereye gideceği belli olmaya başlamıştı. Yine de asıl iddia, güzel şarkıcının bir konserinde söylediği Küçük Bir Yol isimli parçasında ağlaması ile ortaya atıldı. Sahnede gözyaşlarına hâkim olamayan Hadise hakkında sorulan 'Acaba hamile mi?' sorularının yanında 'Evliliğinde sorunlar var.' şeklinde yapılan yorumlar dikkat çekti.

Herkes "Acaba sorun ne?" diye düşünürken taraflardan boşanma açıklaması geldi.

Herkes "Acaba sorun ne?" diye düşünürken taraflardan boşanma açıklaması geldi.

Ardı arkası kesilmeyen iddiaların sonrasında Hadise, sosyal medya üzerinden boşanacaklarını duyurdu. Güzel sanatçının verdiği boşanma dilekçesinde eşi tarafından kısıtlayıcı hareketler gördüğünden bahsetmesi ise büyük yankı uyandırdı. İnsanların da bir yandan Dinçerler'in geçmişini kurcalamaya başlaması, bu konuyla ilgili çok sayıda tweetler atılması ve düğün takılarını geri istediğine dair dedikodular derken Mehmet Dinçerler; sosyal medya hesaplarını kapattı. İkilinin ne zaman boşanacağı ise da merak konusu. Umuyoruz ki ikili, hayatlarına mutlu şekilde devam eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
11
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barbaros Y

Hadise de güzeller güzeli oldu ya daha ne denir ki

Pasif Kullanıcı

Her hıyarım var diyene tuzu alıp koşarsan böyle olur işte cınım

hasan akın

mahalle yanıyor orospu sac tarama pesinde