Görüş Bildir
Haberler
Evliliğe Giden Yolda Her Şey Mübah: Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'un Eski Sevgilisiyle Yakın Arkadaşmış

Evliliğe Giden Yolda Her Şey Mübah: Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'un Eski Sevgilisiyle Yakın Arkadaşmış

08.09.2022 - 09:47

Biri güzelliği, fiziği, dans yeteneği ve oyunculuğu ile kendine hayran bırakan Demet Özdemir; diğeri yaptığı şarkıları, düetleri, şov programları, esprileriyle çok seveni olan Oğuzhan Koç. Uzun süren birlikteliklerini evlilikle taçlandıran bu çift; yaptıkları düğün, düğünde giydikleri, düğüne katılan davetliler ile son dönemde oldukça fazla konuşuldu. Ayrılıklar, barışmalar, eski aşklar, biten arkadaşlıklarla dolu Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşkının nasıl başladığına bakalım. Hazırsanız başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beklenmeyen yakınlaşma.

Beklenmeyen yakınlaşma.

2021 yılında Demet Özdemir'in 'Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık.' sözleriyle ilişkilerini basınla paylaşmasıyla başlayan bu sürecin temeli aslında çok daha öncesinde başlıyor. Demet Özdemir, 2017 yılında 3 Adam programına konuk oluyor ve Oğuzhan Koç ile orada tanışıyor. O dönemlerde Yağmur Tanrısevsin ile 2 yıllık bir birlikteliği olan Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'le olan samimiyeti gözlerden kaçmıyor.

Konserde en önden izledi.

Konserde en önden izledi.

Oğuzhan Koç'un 4 Eylül 2019’da Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği ilk konserde onu yalnız bırakmayan sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in yanında yakın arkadaşları Büşra Pekin ve Demet Özdemir de bulunuyor. Oğuzhan Koç, konser sırasında kalbini göstererek sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in orada bulunduğunu söylüyor. Hemen ardından arkadaşları Büşra Pekin ve Demet Özdemir'i de isimleriyle anarak onların da yanında yer aldıklarını söylüyor.

Yağmur ve Oğuzhan'ın ilişkisi sona erdi.

Yağmur ve Oğuzhan'ın ilişkisi sona erdi.

Harbiye Konseri'nden kısa bir sonra Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç'un 4 yıl süren birlikteliği sona eriyor. İkili, ortak yaptıkları açıklamada ilişkilerini sonlandırmalarında ihanet gibi bir durumun olmadığını, 4 yıllık ilişkilerini dostça bitirdiklerini ve bu kararı ortak bir şekilde aldıklarını belirtiyor.

"Sadece arkadaşız."

"Sadece arkadaşız."

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin'in ayrılmasından 1 ay sonra Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile bir mekânın çıkışında görüntüleniyor. İkili, basın mensuplarının aşk iddialarını yalanlayarak sadece arkadaş olduklarını söylüyorlar. Bu görüntülenmenin ardından iki yakın arkadaş olan Demet Özdemir ve Yağmur Tanrısevsin'in arası açılıyor ve birbirlerini sosyal medya hesaplarından siliyorlar.

İlk itiraf geldi.

İlk itiraf geldi.

Bir süre sonra daha fazla dayanamayan Oğuzhan Koç, Instagram hesabından şu samimi ve geç kalınmış duyuruyu yapıyor ve ilişkilerinin sadece ikisini ilgilendirdiğini, gündemi daha fazla meşgul etmemek adına ilişkilerini açıklamaya karar verdiklerini belirtiyor ve devam ediyor: ''Daha önce belirtildiği gibi olmasa da şu an Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz.” Oğuzhan Koç'un bu açıklamasının ardından bir açıklama da o ana kadar adı Murat Boz, Can Yaman ve Kerem Bürsin ile anılan Demet Özdemir'den geliyor ve ''Yeni yılın ilk aşk bombası dersiniz artık.'' diyerek mütevazı bir açıklama yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözlerden uzak bir tatil.

Gözlerden uzak bir tatil.

Basın mensupları tarafından görüntülenmek istemeyen çift, gözlerden uzak bir yerde birlikte vakit geçirebilmek için Alaçatı'ya tatile gidiyor. Esrarengiz tavırlarını uzun süre koruyarak görüntü vermemeye çalışan ikili, zamanla çözülüyor ve görüntü vermeye başlıyor. Birlikte verdikleri samimi tatil pozları ise herkes tarafından çok konuşuluyor.

Sessiz sedasız ayrılık.

Sessiz sedasız ayrılık.

İkili, Paris tatili sonrası birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bırakıyor. Hiçbir açıklama yapmadıkları bu ayrılık, herkeste bir şaşkınlık ve merak uyandırıyor. Ayrılığın sebebinin Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile rol aldığı Aşk Taktikleri filminde yer alan yakın sahnelerinden kaynaklandığı iddia ediliyor. Bu sahnelere çok öfkelenen Oğuzhan Koç'un ilişkiyi bitirmek istediği öne sürülüyor.

Oğuzhan Koç'un gönlünü almak zor oldu.

Oğuzhan Koç'un gönlünü almak zor oldu.

Birbirlerini çok seven ama inatlaşan çift, ayrılıkları hakkında hiçbir açıklama yapmıyor. Hayranlarını çok üzen bu ayrılık sonrası Demet Özdemir'in, yakın arkadaşlarına kesin bittiği ve geri dönüşün olmadığını üstüne basa basa söylediği iddia ediliyor. Yine de zaman içerisinde Demet Özdemir'in pişman olduğu ve barışmak istediği, Oğuzhan Koç'un ise öfkesinin biraz daha hafiflediği konuşuluyor. İkili, bu ayrılığa daha fazla dayanamayıp barışıyor. Aşklarını göz önünde yaşayan çift; birlikte çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor, tekne tatili yapıyor, keyifli vakit geçiriyor. Son olarak Oğuzhan Koç; düzenlediği bir organizasyon ile Demet Özdemir'e evlenme teklifi ediyor ve böylece ikili, evlenme kararı alıyor. Bize de geçtiğimiz günlerde 2 yıllık birlikteliklerini evlilikle sonuçlandıran Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'a mutluluk dilemek düşüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
24
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın