Görüş Bildir
Haberler
Onlar Erdi Muradına Biz Bakalım Gelinliklere: Nazlı Sabancı'dan Ebru Şahin'e Ünlülerin Gelinliğini İnceliyoruz

Onlar Erdi Muradına Biz Bakalım Gelinliklere: Nazlı Sabancı'dan Ebru Şahin'e Ünlülerin Gelinliğini İnceliyoruz

03.09.2022 - 07:32

Bu yaz ünlülerden pek çoğu dünyaevine girdi. Birbirinden ihtişamlı düğünlerle evlenen ve bu yaza damgasını vuran bu isimler, oldukça konuşuluyor. Hâl böyle olunca damadın ailesinden gelinin tercih ettiği gelinlik modeline ve düğünün konumuna kadar birçok detay; ünlülerin sevenleri tarafından merak edildi. Biz de sizler için bu yıl evlenen güzel ünlülerin gelinliklerini inceledik. Haydi gelin, bu gelinliklere yakından bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf'ın üç gün üç gece süren düğünü.

Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf'ın üç gün üç gece süren düğünü.

Duygu Özaslan, 12 yıldır YouTube platformuna içerik üreten bir sosyal medya fenomeni. Kendisi milyonlarca takipçili YouTube ve Instagram hesaplarından cilt bakım ürünlerini, giydiği kıyafetleri ve yaptığı makyajları paylaşıyor. Takipçileri tarafından özel hayatı oldukça merak edilen Duygu Özaslan'ın evlilik haberini duyurması, onu yıllardır takip eden sevenlerini duygu seline boğuldu. Duygu Özaslan'ın iki senedir beraber olduğu basketbolcu Can Maxim Mutaf ile Fransa'da gerçekleşen düğünü çok konuşuldu. Fransa'da bir şatoda gerçekleşen düğünde Duygu Özaslan'ın gelinlik tercihi Vakko'dan oldu. Vakko'nun ne sade ne de abartılı modellerinden birini tercih eden güzel influencer, zevkini bir kez daha ortaya koydu. Yan tarafındaki hafif kabartısı ile ihtişamından ödün vermeyen gelinlik, aslında oldukça sade bir model. Saçlarını sımsıkı topuz yaptıran Duygu, gelinlik provasında annesi ve arkadaşlarından yardım almayı da ihmal etmedi.

Özge Gürel âdeta bir prensese dönüştü.

Özge Gürel âdeta bir prensese dönüştü.

Güzel oyuncu Özge Gürel de bu yaz dünyaevine giren güzel ünlülerden biri oldu. Serkan Çayoğlu ile hayatını birleştiren güzel oyuncu, düğünde âdeta kuğu gibi süzüldü. Fotoğraf çekimlerinde giydiği alternatif gelinlikleriyle de çok konuşulan Özge Gürel'in asıl beğeni topladığı gelinlik ise düğünde giydiği oldu. Resmen bir prensese benzeyen Özge Gürel'in zarif seçimi, sevenleri tarafından çok beğenildi. Düşük kol detayı ve oldukça sade duran kalp yaka straplez gelinliği ile Özge Gürel, zarif tarzını ortaya koydu.

Ebru Şahin düğününde de tarzını konuşturdu.

Ebru Şahin düğününde de tarzını konuşturdu.

Uzun süredir ünlü basketbolcumuz Cedi Osman ile beraber olan Ebru Şahin de bu yaz evlilik kervanına katılan isimlerden biri. Uyumlu ve eğlenceli olan çiftin düğünü, magazin ekipleri ve hayranları tarafından dikkatle takip edildi. Sempatik çift, kendi akrabaları ve aileleri ile beraber olduğu oldukça salaş bir düğünü tercih etti. Ebru Şahin, gelinlik tercihinde tam olarak tarzını konuşturdu. Duvak yerine şapka tercih eden güzel ünlümüz âdeta bir defilede gibiydi. Sevenleri tarafından oldukça asil bulunan güzel ünlünün gelinliği, birçok genç kıza ilham oldu. Alışılagelmiş gelinliklerden farklı olduğu için de dikkatleri üzerine topladı.

Sabancılara bir gelin daha geldi: işte, Nazlı Sabancı.

Sabancılara bir gelin daha geldi: işte, Nazlı Sabancı.

Uzun zamandır beraber olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Sabancı çifti de bu yaz bir yastıkta kocamaya karar verdi. Evlilik kararı şaşırtmayan çiftin beraberliğini evlilik müessesine çevirmesi de sevenleri tarafından alkış aldı. Nazlı Kayı Sabancı'nın düğünü Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Hacı Sabancı ile uyum içinde yürüyen güzel ünlü, âdeta podyumda gibiydi. En az diğer gelinlerimiz kadar Nazlı Sabancı'nın da gelinliği oldukça konuşuldu. Eteğinin uzunluğu ve taşlı gelinliği ile fazlasıyla ihtişamlı duran Nazlı Sabancı, Çırağan'a bir güneş gibi doğdu. Gelinliği oldukça ihtişamlı olduğundan olacak ki güzel ünlü, saçını sımsıkı bir topuz yapmayı tercih etti. Yüzündeki hafif makyajıyla Nazlı Sabancı, düğününde kusursuz göründü.

Ünlü Şarkıcı Mustafa Sandal ikinci kez dünyaevine girdi...

Ünlü Şarkıcı Mustafa Sandal ikinci kez dünyaevine girdi...

Yılladır hayatımızda olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, bu yaz Melis Sütşurup ile hayatını birleştirdi. Dört senedir beraber yaşayan ünlü çift, bu sene evlenmeye karar verdi. Birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran çift, magazin gündeminin bir numaraları çifti olmasalar da asaletli ve olgun duruşlarıyla gündemden düşmedi. Takipçileri tarafından Melis Sütşurup'un gelinliği oldukça tarz bulundu. İddialı ve bir o kadar da cesur bir gelinlik tercih eden Melis Sütşurup da saçını topuz yapan ünlü gelinlerden oldu. Gelinliğinin cesur ve cüretkâr tavrını bu şekilde dengeleyen Melis Sütşurup, mutlu kareleri ile sevenlerini kendine hayran bıraktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın