Görüş Bildir
Haberler
Yine Boşanıyorlar! Bir Ayrılıp Bir Barışan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Çarpıcı Aşk Hayatını İnceliyoruz

Yine Boşanıyorlar! Bir Ayrılıp Bir Barışan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Çarpıcı Aşk Hayatını İnceliyoruz

01.08.2022 - 09:39

13 kilo verdikten sonra hızını alamayıp bikinili pozlarıyla olay yaratan Selin Ciğerci'nin Gökhan Çıra ile olan sansasyonel aşk hayatı, ayrılık iddialarıyla yine gündemde. Daha önce boşanıp tekrar evlenen çiftin bu iddiaları doğrulaması, sosyal medyada büyük ses getirdi. İki taraftan ayrılık açıklamaları aynı anda geldi. Peki, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bu sansasyonel aşk hayatı nasıl başladı? Hangi haberlerle gündeme manşet oldular? Gelin, hep birlikte bu soruları yanıtlarken büyük bir aşka yelken açalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci kimdir?

Cinsiyet değiştirmesiyle hayatının değiştiğini söyleyen Selin Ciğerci, sosyal medyada Bebek Okan adıyla ünlendi. 5 yıl önce geçirdiği ameliyatla adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi. Asuman Krause tarafından sunulan Wipe Out adlı programda adından söz ettirmeye başlayan Ciğerci, daha sonrasında pop müzik kariyerine adım attı. Şu aralar DJ'lik ve Selin Beauty kozmetik markasıyla uğraşan ünlü sanatçı, Gökhan Çıra ile 28 Ekim 2019'da evlendi.

Peki, aşkın diğer tarafı olan Gökhan Çıra kimdir?

Peki, aşkın diğer tarafı olan Gökhan Çıra kimdir?

Galatasaray altyapısından profesyonel futbolculuğa adım atan Gökhan Çıra, daha 24 yaşındayken eşi Selin Ciğerci'nin isteği ve işlerinin yoğunluğu sebebiyle futbolu bıraktı. 26 yaşında ve Selin Ciğerci'den 12 yaş küçük olan Çıra, ayrıca bir iş insanı. Fatih Terim'e yönelik sözlü iddiaları ile spor medyasında bir ara manşetleri süsleyen ünlü futbolcu, sonrasında eşi Selin Ciğerci ile bu olayı tatlıya bağladı.

Aşkın ilk alevi.

Aşkın ilk alevi.

2019'un baharında görüştüğü iddiaları ortaya atılan çift, bomba bir karar ile 28 Ekim 2019'da şaşaalı bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Ünlü şarkıcı ve Selin Ciğerci'nin de çok yakın arkadaşı olan Demet Akalın, çiftin nikâh şahidi oldu. Düğün sonrası konuşurken bile sesleri titreyen çift için güzel dilekler ve güzel umutlar havada uçuştu. Evliliklerini sosyal medyada çok rahat şekilde gösteren çift, 10 Eylül 2021'de şok bir kararla ayrıldı.

Hiçbir zaman birbirlerinden kopamadılar.

Hiçbir zaman birbirlerinden kopamadılar.

10 Eylül'de Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla çift, 15 dakikada evliliklerini bitirmişti. Selin Ciğerci'nin sahibi olduğu kozmetik markasında ortaklıkları da biten ikili için artık tek konuşulan şey, ikilinin artık bir araya gelmesinin çok zor oluşuydu. Selin Ciğerci, bu ayrılıktan sonra işine ara verip inanılmaz bir değişime girdi.

Selin Ciğerci, küllerinden doğdu.

Selin Ciğerci, küllerinden doğdu.

Boşandıktan sonra sporla uğraşan ve birtakım estetikler yapan Ciğerci, kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Hayatının her anında yaptığı cesur kararlardan birini daha mutlulukla veren ünlü fenomen, işine ara verip kendine zaman ayırarak tamamen tatil keyfi yaptı. Ancak 5 Ocak 2022'de ikili, tekrar manşetteydi: Boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, tekrar birlikte mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk ateşi onları yeniden sıkı sıkıya sardı.

Aşk ateşi onları yeniden sıkı sıkıya sardı.

Ocak ayında çıkan haberlere göre barışan çift, ilk evlilerine göre daha sakin ve gözlerden uzak ilişki yaşamaya başladı. Sosyal medyadan sürekli 'Biz buradayız ve mutluyuz.' paylaşımlarıyla takipçilerini merakta bırakmayan ikili, eskisi kadar medya ile iç içe değildi. Ayrılığa sadece 4 ay dayanabilen çift, bu şekilde yürüttüğü ilişkiye de 5 ay dayanabildi. Aşklarını tekrar resmîleştirmek isteyen çift, 16 Mayıs 2022'de yeniden evlendi.

İkinci bahar yaşıyor ömrüm.

İkinci bahar yaşıyor ömrüm.

16 Mayıs 2022'de ilk evliliklerine nazaran daha sade ve aile arasında bir nikâh ile çift, ikinci kez 'Evet!' dedi. Evlilikten sonra yine daha sakin bir ilişki sürdüren ve sosyal medyada da çok mutlu gözüken çiftin ayrı tatil yapması yine ayrılık iddialarını ortaya çıkardı. Yeni evlenen çift, bu iddiaları doğruladı ve ayrıldıklarını söyledi. Boşanma için gerekli işlemler için eylül ayını beklediklerini ifade etti.

"İki kez denedik ve olmadı".

"İki kez denedik ve olmadı".

Selin Ciğerci, yaptığı paylaşımda evliliği iki kez denediklerini lakin sürdüremediklerini belirtti. Ayrıca resmî işlemler dahilinde ayrılığın eylül'de son bulacağını söyledi. Selin Ciğerci'nin paylaşımından sonra Gökhan Çıra da bir paylaşım yaparak 'Evlilik işini yine beceremedik' dedi. Hikâye paylaşımında Çıra, 'Biz büyük umutlarla ikinci kez denedik. Ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek en büyük korkumuz. Selin Ciğerci ile bugün boşanma kararı almış bulunmaktayız. İnşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi ve arkadaşı olacağız.' notunu düştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Takmayın kafanıza haftaya yine denersiniz

sanane

Gereksiz insanların gereksiz haberleri