Görüş Bildir
Haberler
Meğer Acemi Cadı'da Rol Almış! Yeniden Anne Olmaya Hazırlanan Hazal Kaya'nın Bu Hâlini Kimse Hatırlamıyor

Meğer Acemi Cadı'da Rol Almış! Yeniden Anne Olmaya Hazırlanan Hazal Kaya'nın Bu Hâlini Kimse Hatırlamıyor

30.07.2022 - 06:54

Hafızalara Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal karakteriyle kazınan ve bir dönem adından sıkça söz ettiren Hazal Kaya’nın Genco dizisinde oynadığını hatırlıyor olabilirsiniz. Hatta sektöre adım attığı ilk dizisi Sıla'da hayat verdiği Berrin karakterini de biliyor olabilirsiniz. Ancak güzel oyuncunun canlandırdığı öyle bir rolü var ki kimseler hatırlayamıyor. İşte Hazal Kaya'nın unutulan o rolü!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acemi Cadı'da bir Hazal Kaya rüzgârı esti.

Acemi Cadı'da bir Hazal Kaya rüzgârı esti.

1 Ekim 1990 tarihinde Konya'da doğan güzeller güzeli oyuncu Hazal Kaya, İtalyan Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümünden mezun olur. 2006 yılında henüz lise ikinci sınıftayken televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acemi Cadı dizisinde rol alır. Dizi aslında 1996 yılında Amerika'da yayınlanmaya başlayan ve yedi sezon süren 'Genç Cadı Sabrina' adlı bir diziden bir uyarlama. Ekranlarda 2 sezon kalmayı başaran diziye Hazal Kaya da Pelin rolüyle konuk olur. Dizide Nergis Kumbasar, Şenay Gürler ve Celal Kadri Kınoğlu gibi usta oyuncularla rol alma şansı yakalayan Kaya'nın bu diziyle sonraki projeleri için âdeta önü açılır.

Diziye gelir gelmez de ortalığı karıştırdığını söylemeliyiz.

Diziye gelir gelmez de ortalığı karıştırdığını söylemeliyiz.

Diziye 46. bölümde konuk olan Hazal Kaya, dizideki Selim karakterinin çocukluk arkadaşı olan Pelin rolüne hayat verir. Dizide hepimizin hatırladığı Selim'i elde etmeye çalışan Ayşegül ve Tuğçe savaşı vardır. Üstüne bir de Pelin gelince dizideki kaotik ortam daha da büyür. Kısaca Hazal Kaya diziye dâhil olur olmaz ortalığı karıştırır. Güzel oyuncu o zamanlar henüz 16 yaşında. Keşke genç Hazal'ı daha fazla bölümde görebilseydik.

Genco dizisiyle adını duyurması da çok uzun sürmez.

Genco dizisiyle adını duyurması da çok uzun sürmez.

2007 yılında ekranlara 'Merhaba.' diyen Genco dizisi, genç oyuncu kadrosuyla farklı bir işe imza atarken Hazal Kaya da oyunculuktaki başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır o yıllarda. Dizi, Yalova depreminden sonra annesini ve babasını kaybeden Genco adlı gencin hafızasını yitiren ve başka bir ailenin yanında yaşamaya başlayan kardeşi Gülay'ı, yeni adıyla Özge'yi aramaya koyulmasının; kardeşini bulduktan sonra da etrafında koruyucu bir melek gibi dolaşması anlatılır. O zamanlar henüz 17 yaşında olan Hazal Kaya'nın asi kız rolünü oynaması da hafızalara kazınır ve kariyer basamaklarını bir bir tırmanmasına yardımcı olur.

Oyunculuktaki imzasını Aşk-ı Memnu ile atar.

Oyunculuktaki imzasını Aşk-ı Memnu ile atar.

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli eserinden televizyona uyarlanan dizi, Türkiye'yi yasak aşk konusuyla kasıp kavurur. Dizide, Adnan Bey'in masum kızı Nihal'i canlandıran Kaya, bu rolüyle kimileri tarafından çok sevilir, kimilerince de pek bir 'saf' bulunur. Ancak öyle ya da böyle genç oyuncu büyük başarıların kapısını bu diziyle açar. Aradan tam 12 yıl geçse de hâlâ çok konuşulan dizide, unutulmaz bir role imza atar.

Filmografisini incelediğimiz yeter. Biraz da "love" konuşalım.

Filmografisini incelediğimiz yeter. Biraz da "love" konuşalım.

Güzel oyuncu başarılı bir kariyer de yaparım, harika bir aile de kurarım demiş olacak ki 2019 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile nikâh masasına oturur. 'Bizim Hikaye', 'Adını Feriha Koydum' gibi ekranlarda tutunmayı başaran ve dillerden düşmeyen dizilerde başrol oynayan Hazal Kaya'nın düğünü de magazin sayfalarını günlerce meşgul eder. Düğününe ünlülerin sel gibi akın ettiği oyuncunun göz kamaştırıcı gelinliği, duvağı ve gelin buketi genç kızların evlilik listesine girer. Âdeta bir prenses gibi görünen Hazal Kaya'nın yanına da Ali Atay gibi bir prens yakışırdı zaten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaya, "Vertigo Sandım, Hamileymişim" açıklaması ile gündem olur.

Kaya, "Vertigo Sandım, Hamileymişim" açıklaması ile gündem olur.

2019 senesinde oğlu Fikret Ali Atay'ı kucağına alan Hazal Kaya'ya muhabirler 'Planlı mı oldu?' diye sorduklarında, 'Çok istiyorduk. Vertigo diye hastaneye gittim, hamile olduğumu öğrendim.' şeklinde cevap verir. Beklenmedik olaylar hep böyle güzellikte olsun, değil mi?

Fikret Ali, abi olacak.

Fikret Ali, abi olacak.

Örnek bir çift olan ve mutlu bir aile portresi oluşturan Hazal Kaya ve Ali Atay'dan geçtiğimiz günlerde sevindirici bir haber daha geldi. üç aylık hamile olduğunu duyuran Hazal Kaya, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Bu güzel çifti tebrik ediyor, mutluluklarının hiç bozulmamasını temenni ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
11
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın