Görüş Bildir
Haberler
Meğer Yasak Elma'da Rol Almış! Cedi Osman'la Evlenen Ebru Şahin'in Başarılı Oyunculuk Kariyerini İnceliyoruz

Meğer Yasak Elma'da Rol Almış! Cedi Osman'la Evlenen Ebru Şahin'in Başarılı Oyunculuk Kariyerini İnceliyoruz

19.07.2022 - 11:13

18 Mayıs 1994 doğumlu Ebru Şahin, son günlerde adından sıkça söz ettirerek gündeme oturdu. Ünlü NBA basketbol takımlarından biri olan Cleveland Cavaliers’ta forma giyen Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin, nişanında giydiği elbise ve yaptığı nikâh ile gündemden düşmeyen isimlerden biri oldu. Güzel oyuncu, bu sefer gündeme herkesi çok şaşırtan bir haber ile geldi: Reklamlarda oynayarak kariyerine başlayan Ebru Şahin, daha önce ünlü dizi Yasak Elma’da rol almış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk oyunculuk deneyimini Kan Parası filminde gerçekleştirmiş.

İlk oyunculuk deneyimini Kan Parası filminde gerçekleştirmiş.

Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun oldu. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi almaya karar verdi. Kariyerine her ne kadar reklam filmleriyle başlasa da ünlü oyuncunun rol aldığı ilk beyaz perde filmi, 2016 yılında Ali Adnan Özgür’ün yönettiği Kan Parası oldu.

Yasak Elma’nın Hira’sı.

Yasak Elma’nın Hira’sı.

FOX TV’nin sevilen popüler dizisi Yasak Elma’da ünlü oyuncu Ebru Şahin’in de rol aldığı ortaya çıktı. Bu yapımdan önce İstanbullu Gelin dizisinde oynayan oyuncunun Yasak Elma dizisinde kendisini göstermesi, televizyonseverleri hem şaşırttı hem çok sevindirdi.

Sadece birkaç bölüm gözüken Hira, Yasak Elma’ya erken veda etti.

Sadece birkaç bölüm gözüken Hira, Yasak Elma’ya erken veda etti.

Ebru Şahin, oynadığı Hira karakteri ile iyi eğitimli, kibar ve güler yüzlü biri olarak seyirci karşısına çıktı. Güzel oyuncu, birkaç bölüm içinde aslında ne kadar da kıskanç ve takıntılı bir karaktere hayat verdiğini yeteneği ile izleyiciye gösterdi. Böylece dizinin sevenlerini şaşırtacak bir hamle yapmış oldu ve Yasak Elma'nın kalıcı karakterlerinden biri olacağını düşündürdü. İzleyiciler tarafından psikopat bir karakter olarak anılan Hira, kısa süre içinde diziden ayrılarak bir kez daha herkesi şaşırttı.

Yasak Elma’nın getirdiği şöhret: Hercai

Yasak Elma’nın getirdiği şöhret: Hercai

Yasak Elma dizisini izleyenler Hira'nın her ne kadar kalıcı bir karakter olduğunu düşünseler de ani ayrılışı sevenlerini üzdü. Bu yapımdaki rolü beğenilen ünlü oyuncu Ebru Şahin ise bir sürpriz daha yaptı ve Yasak Elma’dan hemen sonra 2019 yılında ATV’nin sevilen dizisi Hercai’de Reyyan karakteri ile bir kez daha hayranlarının karşısına çıktı. Üstelik yetenekli oyuncunun bu seferki rolü kısa sürede ortadan kaybolacak türden değildi. Ebru Şahin, Reyyan karakteri ile Hercai'nin başrollerinden biri oldu. Bu da ünlü oyuncunun hem hayranlarını sevindirdi hem sevenlerini arttırdı. Hercai'nin yayınlanmaya başlamasından sonra Ebru Şahin, başarılı oyunculuğu sayesinde sosyal medya sitelerinde dünya gündemine bile girdi!

Ödüllerle dolu bir kariyer.

Ödüllerle dolu bir kariyer.

Ünlü dizilerde rol alan oyuncu Ebru Şahin’in başarılı kariyeri, ödüller ile dolu! 2019 yılından günümüze kadar birçok ödüle layık görülmüş ünlü oyuncunun kazandığı ödüllerin bazılarını şöyle sıralayabiliriz: Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden En İyi Kadın Oyuncu, 7. Mersin Altın Palmiye Ödülleri'nden Yılın Kadın Dizi Oyuncusu, Türkiye Kadın Zirvesi Ödülleri'nden Yılın Kadın Televizyon Oyuncusu. Fakat söylediğimiz gibi bunlar, Ebru Şahin'in ödüllerinden sadece bazıları! Ünlü oyuncunun başarısını ödüllerle taçlandırmaya devam edeceğine hiç şüphemiz yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pilot Hira’dan Âşık Ebru’ya!

Pilot Hira’dan Âşık Ebru’ya!

Yasak Elma’nın Hira’sı, Hercai’nin Reyyan’ı ve Cedi Osman’ın Ebru’su! Başarılı oyuncu Ebru Şahin'in kalbini, ünlü NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen basketbol oyuncusu Cedi Osman çaldı. Söylentiler arasında ikilinin Çeşme'de tanıştıktan sonra yemek yediği ve birbirlerine o zaman âşık oldukları var! Birbirlerine olan sevgileri ve bağları günden güne güçlenen ikili, geçtiğimiz günlerde Makedonya'da evlendikten sonra tanıştıkları yer olan Çeşme'de düğün yaptı. Düğünün hemen ardından balayı için seçtikleri tatil yeri ise yine Çeşme oldu.

Ebru Şahin için sırada ne var?

Ebru Şahin için sırada ne var?

Ebru Şahin, son projesi olan ve geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan Destan dizisinde Akkız karakterine hayat vermişti. Şimdilerde ise Cedi Osman’la yaptığı nikâh ile gündemde olan başarılı oyuncunun sıradaki projelerinin ne olacağı merak konusu. Bu sebeple biz de ünlü oyuncuya kariyerinde bol başarı ve evliliğinde mutluluklar diliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ödüllerle dolu bir kariyer dediğiniz 1 dizi yan rol bir dizi baş rol 👏

Dilek Psh

Bir diziyle patlamış ve göreceği en büyük ilgi bu olur.Fazla itici ve egolu.Başarı grafiğide muazzam😆Eskiden onedio da videolarda falan vardı.O yüzden yaptın... Devamını Gör