Görüş Bildir
Haberler
Hülya Avşar'ın Unutulan ve Bilinmeyen İlişkilerini İnceliyoruz!

Hülya Avşar'ın Unutulan ve Bilinmeyen İlişkilerini İnceliyoruz!

01.08.2022 - 07:24

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan ve her söylediğiyle gündemde olmayı başaran Hülya Avşar, hiç şüphesiz dönemine damga vuran isimlerden. Kaya Çilingiroğlu ile evliliğiyle bilinen ve aldatıldığı için evliliğini bitiren Hülya Avşar, aslında birçok isimle aşk yaşamış. Gelin, hep birlikte Hülya Avşar'ın unutulan veya bilinmeyen ilişkilerini inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mehmet Tecirli

1. Mehmet Tecirli

Hülya Avşar, henüz 16 yaşındayken kendisinden 9 yaş büyük bir mühendislik öğrencisi olan Mehmet Tecirli ile evlendi. Daha sonra anlaşamayan ikili, evliliklerinden 1.5 yıl sonra ayrılma kararı aldı. Hülya Avşar, verdiği bir röportajda evliliği kaldıramadığını açıklarken ailelerinin izniyle evlendiklerini de belirtti. Mehmet Tecirli, aynı zaman Hülya Avşar'ın ilk flörtüymüş.

2. Osman Hattat

2. Osman Hattat

Hülya Avşar'ın bir diğer aşkı, Galatasaray yöneticisi Osman Hattat. 1980'lerin ortalarında ilişkiye başlayan ikili bir süre sonra nişanlandı. Evlenecekler gözüyle bakılan ikiliden maalesef kötü haber geldi. O dönemde İbrahim Tatlıses ile Mavi Mavi isimli filmde rol alan Hülya Avşar, Tatlıses ile bir öpüşme sahnesi çekmişti. Bu öpüşme sahnesi, Osman Hattat ile nişanlılığının sone ermesine neden oldu.

3. İbrahim Tatlıses

3. İbrahim Tatlıses

Mavi Mavi ve Âşıksın filmlerinde rol alan İbrahim Tatlıses ve Avşar Kızı, aşk iddialarıyla gündemden düşmedi. Hatta İbrahim Tatlıses aşk iddialarına âdeta bir cevap niteliğinde Hülya isimli bir şarkı yaptı. Fakat ne İbrahim Tatlıses ne de Hülya Avşar, aşk iddialarına net bir cevap vermedi. Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar isimli programına katılan Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses'in sanat dünyasında hiçbir kadını sağlam bırakmadığını söyleyerek akılları karıştırdı.

4. Coşkun Sabah

4. Coşkun Sabah

1980'lerin sonunda müzik çalışmaları için bir araya gelen Coşkun Sabah ve Hülya Avşar, tutkulu bir ilişki yaşadı. İlişkileri sürerken askere giden Coşkun Sabah, sevgilisi Hülya Avşar'ı her fırsatta arıyordu fakat Hülya Avşar'ın annesi Hülya'nın evde olmadığını söylüyordu. Coşkun Sabah, askerlik süreci boyunca Hülya Avşar'ı aramaya devam etti. Bir süre sonra ise Hülya Avşar'ın bir iş insanı ile aşk yaşadığı gazetelerde yer aldı. Bunun üzerine bir de İbrahim Tatlıses ile ilişkisi olduğuna dair dedikodular yayıldı. Lakin hiçbir dedikodu doğruyu yansıtmıyordu. Çünkü Hülya Avşar'ın o dönem gönlünü kaptırdığı isim Tanju Çolak'tı.

5. Tanju Çolak

5. Tanju Çolak

Dönemin en başarılı futbolcularından olan Tanju Çolak, Samsunspor'da forma giyerken kendisine üç hayali sorulduğunda hayallerinden birisinin Hülya Avşar ile olmak olduğunu söylemişti. Nitekim hayali gerçek oldu ve 1998-1991 yılları arasında ikili, aşk yaşadı. Fakat o dönemde Tanju Çolak evliydi ve Hülya Avşar'ın annesi bu ilişkiye karşı çıkıyordu. O dönemde bir apartman dairesine girerken görüntülenen ikili, magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Hatta çiftin görüntülendiği dönem, Tanju Çolak'ın eşi hamileydi. Hülya Avşar'a zina davası açıldı ve Hülya Avşar mahkemede 'Biz ileri arkadaşız.' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaya Çilingiroğlu

6. Kaya Çilingiroğlu

Hülya Avşar, kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile 1995 yılında evlendi. Çift, 2005 yılında boşandı. Ayrıldıktan sonra kızları için sık sık görüşen ikili, arkadaş olduklarını bizlere gösterdi. Çift, Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'ı, Feraye Tanyolaç ile aldatması sonucu ayrılmıştı. Hatta Kaya Çilingiroğlu, yıllar sonra Hülya Avşar'ın televizyon programına katılarak aldatma sorularına da cevap verdi. Kaya Çilingiroğlu, daha sonra 2009'da Feraye Tanyolaç ile evlense de 2014 yılında boşandı.

7. Sadettin Saran

7. Sadettin Saran

Dört yıllık ilişkileri 2010 yılında sonlanan Sadettin Saran ve Hülya Avşar çifti, magazin muhabirlerinin gözde çiftlerindendi. Ayrıldıktan sonra yapılan bir röportajda terk edildiğini açıklayan Hülya Avşar, daha sonra iddialara göre kendisine dönmek isteyen Sadettin Saran'ı tüm sosyal medya hesaplarında engellemiş.

8. Ali Güven

8. Ali Güven

Saadettin Saran ile ilişkisini noktalayan Hülya Avşar, futbolcu menajeri Ali Güven ile ilişki yaşadı. Hülya Avşar ile ilişkisini kabul eden Ali Güven, tatilde güneşlenirken tanıştıklarını söylemişti. Ali Güven, Hülya Avşar ile ilişki yaşarken evliydi.

9. Mehmet Dereli

9. Mehmet Dereli

İsmi daha sonra Mehmet Dereli ile anılan Hülya Avşar, bu konu ile ilgili neredeyse hiç konuşmadı. Kendisine yöneltilen sorularda topu Mehmet Dereli'ye attı. Mehmet Dereli'nin asistanı ilişkiyi onaylarken Dereli de flört ettiklerini kabul etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
49
17
11
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın