Görüş Bildir
Haberler
Berkay ile Olan Davasından Beraat Eden Arda Turan'ın Dünden Bugüne Olan Sansasyonlarını Mercek Altına Alıyoruz

Berkay ile Olan Davasından Beraat Eden Arda Turan'ın Dünden Bugüne Olan Sansasyonlarını Mercek Altına Alıyoruz

23.07.2022 - 11:55

Arda Turan, son yıllarda adından başarılarıyla söz ettirdiği kadar saha içi ve saha dışı olaylarla da gündem olan isimlerden biri. Antrenmanda Caner Erkin'in dudağını patlatması, uçakta gazeteciyle kavga etmesi ve gündeme oturacak açıklamalar yapmasıyla kendinden söz ettirdi. En son şarkıcı Berkay ile kavga eden Arda Turan, Türkiye'nin İzlanda'ya kaybedip 2018 Dünya Kupası'na katılma şansını kaybettiği maçtan çıkarken gülmesi ile epey tepki topladı. Referandum yanıtıyla gündem olan Arda Turan'ın dünden bugüne olan sansasyonlarını inceledik. İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kariyerinin başında ele avuca sığmayan bir Arda Turan vardı.

Kariyerinin başında ele avuca sığmayan bir Arda Turan vardı.

Genç döneminde Galatasaray'da yıldızı parlayan Arda Turan'ın ta o zamanlarda bile medyanın gözü üstündeydi. Yaptığı iddialı açıklamalar ve saha içerisindeki agresif tavrı nedeniyle daha kariyerinin başındayken kamuoyunun dilinden düşmeyen biri olacağı belliydi.

Galatasaray'ın yıldızıyken hem başarısından hem agresifliğinden ödün vermedi.

Galatasaray'ın yıldızıyken hem başarısından hem agresifliğinden ödün vermedi.

Yıllar geçtikçe Arda Turan, ülke futbolunun ve Galatasaray'ın değişmez ismi oldu. Aynı zamanda medyaya manşet vermekten de hiç çekinmedi. 2009 yılında Sinem Kobal ile aşka yelken açan yıldız futbolcu, aynı yılda oynanan Fenerbahçe maçında Semih Şentürk'e yumruk attı. 2010'da ise takım arkadaşı Caner Erkin'in dudağını patlatması ile gündeme geldi.

Sinem Kobal ile birlikteliği, bütün Türkiye'nin dilindeydi.

Sinem Kobal ile birlikteliği, bütün Türkiye'nin dilindeydi.

2009'a döndüğümüzde genç Arda Turan, yeteneğini her geçen gün kanıtlamaya devam eden ve yurt dışındaki büyük kulüplerin de dikkatini çeken bir yıldızdı. Sinem Kobal ise o zamanlar ATV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Selena ile pırıl pırıl parlayan bir oyuncuydu. İkili, beraber görüntülenmiş ama her ilişkide olduğu gibi bu ilişki de belli bir süre iki cephe tarafından yalanlanmıştı. Roma Havalimanında yakalanan çift, yine bu ilişkiyi yalanlasa da ateş bacayı sarmış ve nişanlılığa kadar gidecek bir süreç başlamıştı. Öyle ki Sinem Kobal, Atletico de Madrid takımına transfer olan Arda Turan ile İspanya'ya gitmiş ve herkesin gözünde fedakâr bir role bürünmüştü. Bir süre sonra Arda Turan'ın evliliğe karşı tutumu, Sinem Kobal'ın aceleci tavrı ile artık ayrılmaları bekleniyordu. Lakin Arda Turan yine herkesi şaşırttı ve Sinem Kobal ile 2012'de nişanlandı. Evliliğe büyük bir adım atan çift için artık evlilik günü konuşuluyordu. Nitekim çiftin evlilik planları, Arda Turan yüzünden birkaç kez ertelendi ve sonunda Sinem Kobal bu ertelemelere dayanamayarak ilişkiye son verdi.

İlişkiden sonra Sinem Kobal ve Arda Turan.

İlişkiden sonra Sinem Kobal ve Arda Turan.

Arda Turan ile ayrıldıktan sonra Sinem Kobal'ın İbrahim Çelikkol ile kısa bir süre beraber gözüktüğü iddia edildi. Daha sonra bomba gibi bir haber ortaya atıldı: Sinem Kobal ve ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Etiler'de bir polis çevirmesinde görüntülenmişlerdi. Olaylar bununla kalmadı çift, bir yıl içinde Cunda Adası'nda rüya gibi bir düğünle evlendi. Türkiye'deki arkadaşları aracılığıyla bu sürpriz aşka tepki gösteren Arda Turan ise 'Ağabey dediğim kişinin bunu yapması beni derinden yaraladı.' yorumunu yaptı.

Futbol kariyeri iyi gitse de agresif tavrı peşini bırakmıyordu.

Futbol kariyeri iyi gitse de agresif tavrı peşini bırakmıyordu.

Aşk hayatı tökezleyen Arda Turan'ın kariyeri harika ilerliyordu. O, artık dünyanın en iyi takımlarından biri olan Barcelona'daydı. 6 Temmuz 2015'de 34 Milyon Euro'ya o zamanın en formda takımlarından biri olan Barcelona'ya transfer olmuştu. İnişli çıkışlı bir performans sergileyen Arda için tehlike çanları Euro 2016 zamanında başladı. Turnuva zamanında Fatih Terim ile yaşadığı prim tartışması sebebiyle kadro dışı bırakılan Turan, Mircea Lucescu'nun göreve gelmesiyle tekrardan milli takıma döndü. Milli takıma bulaşan para konusu, ülkede büyük bir tartışmaya sebep oldu. 1 Temmuz 2016'da gazeteci Bilal Meşe, bu konu ile ilgili 'Paranın gözü kör olsun.' başlıklı yazı yazdı ve Arda Turan kendisine cephe aldı. Makedonya ile yapılan milli maç sonrası uçakta gazeteci Bilal Meşe ile karşılaştı. Önce sözlü taciz sonrasında da fiziki saldırıda bulunan Arda Turan, bu hareketiyle büyük tepki çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslıhan Doğan ile evlendi.

Aslıhan Doğan ile evlendi.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın 7 yıllık arkadaşlığı, 2015'te aşka dönüştü. 2019 Mart'ında nikâh masasına oturan çiftin şu an Hamza Arda ve Asil Aslan olmak üzere 2 çocukları var.

Son olarak Berkay ile davalık oldu.

Son olarak Berkay ile davalık oldu.

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin yaşanan olayı 'Arda kulağıma eğildi. 'Evli olmasan seni kaçırmazdım.' dedi. Berkay duydu ve Arda'ya 'Seninle erkek erkeğe konuşacağız.' dedi. O anda Arda, Berkay'a yumruk attı ve Berkay'ın burnunu kırdı. Hastaneye giden Berkay'ın peşinden Arda da geldi ve 'Karın olduğunu bilmiyordum, öldür beni.' dedi.' şeklinde aktardı. Arda Turan, karıştığı bu olayı başta normal bir tartışma olarak değerlendirse de şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, taciz iddiası ile Arda Turandava etti. İki kez sonuçlanan dava, Arda Turan'ın beraati ile sonlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
31
6
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Son kale

Ya kardeşim Sinem artık evli çocuklu bir kadın, Arda da hakeza. Geçmişteki fotoları koyup can sıkmayın!

Gallardo

Kendinizi kenan imirzalıoğlu ve aslıhan turan yerine koyar mısınız. Çok saçma bir içerik oldu.

Kayıp

sanirim haber kalmadi😏cokta tın ardanın grlmişi geçmişi