Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici'den Hande Erçel'e Yeniden Yaratılanlar: Bir Doktor, Ünlülerin Yaptırdığı Estetikleri Anlattı!

İrem Derici'den Hande Erçel'e Yeniden Yaratılanlar: Bir Doktor, Ünlülerin Yaptırdığı Estetikleri Anlattı!

25.09.2022 - 15:31

Estetik cerrah Op. Dr. Mert Ersan, estetik yaptırmış ünlüleri tek tek mercek altına alıyor. Önceki hâlleri ile estetikten sonraki hâllerini karşılaştırarak hangi işlemlerin uygulandığını söyleyen Dr. Mert Ersan; Danla Bilic, Duygu Özaslan, Hande Erçel, İrem Derici, Kerimcan Durmaz gibi isimleri inceliyor. Gelin, Dr. Mert Ersan neler söylemiş ve hangi ünlülerin ne estetikleri yaptırdığını yakından inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duygu Özaslan ve ufak dokunuşları.

Duygu Özaslan ve ufak dokunuşları.

Duygu Özaslan, Dr. Mert Ersan'ın söylediklerine göre botoks işlemleri ile daha estetik bir yüze sahip olmuş. Kaşlarının lateral kısımlarına botoks uygulaması yapıldığını söyleyen Dr. Mert Ersan, botoksun tek amacının bu olmadığını da söylüyor. Gummy Smile denilen diş etleri gözükerek gülen insanlar, botoks ile bu görünümü azaltabiliyormuş. Duygu da ağız çevresine yaptırdığı botoks ile gülerken diş etlerinin görünmesini azaltmış. Ayrıca Duygu Özaslan'ın üst dudağında da dudak dolgusu bulunuyormuş. Dolgu ve botoks işlemleri dışında güzel influencer, invaziv estetiği de yaptırmış.

İrem Derici ve tüm estetikleri.

İrem Derici ve tüm estetikleri.

İrem Derici'nin yüzünde burun estetiği, dudak dolgusu, bişektomi, elmacık dolgusu, çene dolgusu gibi birçok estetik operasyon mevcut. Kaşların yan kısımlarını yukarı kaldıracak şekilde botoks uygulaması yaptırmış. Bunun yanında dudak dolgusu, çene dolgusu ve elmacık kemiği dolgusu da yaptıran İrem Derici; üç kez burun ameliyatı olmuş. Ameliyat olmak için duvara kafa atarak burnunu kıran İrem Derici'nin aslında bu yaptığının ameliyat açısından olumsuz olduğunu söyleyen Dr. Mert Ersan, estetik operasyonlarda dokunun sağlamlığının doktorlar için önemli olduğunu da belirtiyor.

Hande Erçel ve ters üçgen olan yüzü.

Hande Erçel ve ters üçgen olan yüzü.

İnsanların estetik anlayışına hitap eden yüz şekli, ters üçgen şekli oluyor. Bu yüzden birçok ünlü, ters üçgen şeklini yakalayabilmek için estetik operasyonlara başvuruyor. Bu isimlerden birisi de Hande Erçel. Bişektomi ve çene dolgusu yaptıran Hande Erçel, kaşlarının yanlarına onların yukarı kalkması için botoks işlemine başvurmuş. Bunun yanında dudak dolgusu da bulunan güzel oyuncu, hayal ettiği ters üçgen görüntüye kavuşmuş.

Danla Bilic'in geçmişten günümüze estetik yolculuğu.

Danla Bilic'in geçmişten günümüze estetik yolculuğu.

Danla Bilic, çok ünlü bir sosyal medya fenomeni olarak hayatımızda yer edindi. Çektiği YouTube videoları ile medyaya giriş yapan Danla Bilic, estetikten nasibini alan ünlüler arasında bulunuyor. Dr. Mert Ersan'ın yorumuna göre Danla Bilic; dolgu, botoks ve invaziv estetik işlemleri yaptırmış. Kaş kaldırma işlemi, kantopeksi işlemi (badem göz ameliyatı), rinoplasti (burun estetiği), bişektomi (yanak yağı aldırma işlemi), elmacık kemiği dolgusu işlemlerini içeren Danla Bilic'in yüzü; eski hâlinden oldukça farklı şekle kavuşmuş. Pek çok sayıda işlem yaptırdığını saklamayan Danla Bilic, istediği estetik yüz hatlarına kavuşmuş görünüyor.

Demet Özdemir'in yüzündeki ufak hamleler.

Demet Özdemir'in yüzündeki ufak hamleler.

Demet Özdemir'in yüzünde sanılanın aksine çok büyük değişimler yapılmamış. İnsanlar genelde Demet Özdemir'in çene yapısının değiştirildiğini düşünse de Dr. Mert Ersan'a göre, aslında onun çene bölgesinde bir değişim yok. Dr. Mert Ersan, Demet Özdemir'in kaş ve göz yapısının hiç değiştirilmediğini, burun bölgesinde de bir dokunuşun bulunmadığını düşünüyor. Dudak dolgusu yaptırdığını düşünen Dr. Mert Ersan, bunun yanında Demet Özdemir'in botoksları da olduğunu söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Fındık ve çarpıcı estetikleri.

Ezgi Fındık ve çarpıcı estetikleri.

Ezgi Fındık'ın yüzünde de kaş kaldırma hamlesi, rinoplasti operasyonu, dudak dolgusu gibi estetikler yer alıyor. Botoks ile kaşlarının lateral kısımlarını yukarı kaldıran Ezgi Fındık, bir burun estetiği de geçirmiş. Dudak dolgusuna da sahip güzel ünlü de hayal ettiği yüz hatlarına kavuşmuş isimlerden biri oluyor.

Kerimcan Durmaz, sanılanın aksine büyük hamleler yaptırmamış.

Kerimcan Durmaz, sanılanın aksine büyük hamleler yaptırmamış.

Kerimcan Durmaz, yıllardır hayatımızda olan bir sosyal medya fenomeni. Onun kaş yapısının çok fazla değişmediğini fakat microblading işlemi yaptırdığını düşünen Dr. Mert Ersan, rinoplasti operasyonu da olduğunu düşünüyor. Bir de bunların yanında Durmaz'ın dudak dolgusu yaptırdığını düşünen Dr. Mert Ersan'a göre bu küçük değişimler dışında Kerimcan Durmaz'ın invaziv bir işlem yaptırdığını düşünmüyor. Kerimcan Durmaz da ufak hamleler ile hayal ettiği estetik görüntüye kavuşmuş görünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
13
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aliye Kocabaş

çok ufak dokunuşlar hiç belli olmuyor estetik oldukları mk

Hepsi berbat, gerçek ünlü falan da değiller

Ece anay

Demet Özdemir'in doktoru kendisi galiba, çene estetiği yok muş 😂😂tamam tamam deşifre etme sen