Görüş Bildir
Haberler
Teyzesinin Dükkanındayken Modellik Teklifi Almış! Senden Daha Güzel'deki Cemre Baysel'in Oyunculuk Kariyeri

Teyzesinin Dükkanındayken Modellik Teklifi Almış! Senden Daha Güzel'deki Cemre Baysel'in Oyunculuk Kariyeri

06.08.2022 - 08:00

Son dönemde oldukça fazla konuşulan oyunculardan biri olan Cemre Baysel; Baht Oyunu, Ramo ve bu senenin en çok izlenen dizilerinden biri olan Senden Daha Güzel'deki güzel ve sempatik oyunculuğuyla herkesi ekran başına kilitliyor. Sizler için Cemre Baysel'in keşfedilme hikâyesini araştırdık. Gelin, güzel oyuncuyu hep birlikte daha yakından tanıyalım. İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cemre Baysel kimdir?

Cemre Baysel kimdir?

5 Şubat 1999 yılında İzmir’de doğan Cemre Baysel, lise yıllarını da İzmir’de geçirdikten sonra Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümünü kazanmış. Üniversiteyi kazanmadan önce İzmir Ajans’a yazılmasının ardından oyunculuk ve modellik yapmaya başlamış.

Yetenekli oyuncunun keşfedilme anı.

Yetenekli oyuncunun keşfedilme anı.

16 yaşında oyunculuk kariyerine başlayan Cemre Baysel’in aklında aslında oyunculuk yapmak hiç yokmuş. Hatta mimar olup evler tasarlamayı hayal ediyormuş ancak kaderin cilvesi genç oyuncu için bir hayli farklı işlemiş. Halasının gelinlik mağazasına giden küçük Cemre, orada bir ajanstan fotoğraflarının çekilmesi ile ilgili teklif almış.

"Sosyal medyaya koyacak güzel fotoğrafım olur." cümlesinden Altın Kelebeğe!

"Sosyal medyaya koyacak güzel fotoğrafım olur." cümlesinden Altın Kelebeğe!

Cemre Baysel, bu teklifi 'Sosyal medyaya koyacak güzel fotoğrafım olur, ne kaybedebilirim ki?' diyerek kabul etmiş. Güzel oyuncuya daha sonra kendisinin de beklemediği bir şekilde İstanbul’dan dizi teklifleri yağmaya başlamış. İstanbul tekliflerini İzmir’de liseye devam ettiği için kabul etmeyen oyuncu, bir gün İzmir yakınlarında olan bir projeyi kabul etmiş ve Cemre'nin oyunculuk serüveni böyle başlamış.

Cemre Baysel’i ilk gördüğümüz dizi: Yeşil Deniz

Cemre Baysel’i ilk gördüğümüz dizi: Yeşil Deniz

Henüz 16 yaşında dizinin kadrosuna giren Cemre Baysel, dizide iki yıl boyunca rol almış. Yeşil Deniz setinin kendisi için bir okul niteliğinde olduğunu, dizinin usta oyuncu kadrosunun kendisine çok şey kattığını söyleyen oyuncu, bu sette kendini oldukça geliştirmiş.

Genç oyuncu, dönem dizilerinde de boy göstermiş.

Genç oyuncu, dönem dizilerinde de boy göstermiş.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Firuze karakterini oynayan genç oyuncu, bu rolüyle akıllara kazındı. Dizideki oyunculuğu ile kendini geliştiren oyuncu, pek çok projede yer almaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte, geçtiğimiz yazı yakıp kavuran dizi: Baht Oyunu

İşte, geçtiğimiz yazı yakıp kavuran dizi: Baht Oyunu

Geçtiğimiz yaz adını her yerde duyduğumuz dizide sempatik tavırları, kendine has oyunculuğu ve rol arkadaşı Aytaç Şaşmaz ile olan kimyası ile dikkat çeken Baht Oyunu, Cemre Baysel’e tüm ülkede tanınacak ünü getirdi. 17 bölüm süren dizide başrol olan Cemre Baysel, oldukça dikkat çeken ve unutulmayacak bir performans sergiledi ve o yıl yapılan 47. Altın Kelebek Ödüllerinde Yükselen Yıldız Ödülü'nü kazandı.

Gelelim bu yazın iddialı dizisine: Senden Daha Güzel

Gelelim bu yazın iddialı dizisine: Senden Daha Güzel

Bu yıl dizilere şarkı ismi verme furyasından nasiplenmiş bir diğer dizi olan Senden Daha Güzel dizisinde, İstanbul'daki tüm imkânlarını bırakıp Gaziantep'in küçük bir köyüne doktorluk yapmaya giden ve asıl branşı dermatolog olan Efsun karakterini canlandıran genç oyuncu, rolünden oldukça mutlu. Partneri Burak Çelik ile güzel bir performans sergileyen ikili, ekranların favori çiftleri arasına da girmiş durumda.

Güzel oyuncu özgürlüğüne çok düşkün.

Güzel oyuncu özgürlüğüne çok düşkün.

Sınırları olduğunu söyleyen ve 'Küçüklükten beri özgür büyüdüm. Yapmak istediğim, inandığım her şeyi yaptım. Yapmaya da devam ediyorum.' sözlerini sarf eden oyuncu, Elele dergisine verdiği röportajda 'İşime karışılmasından hoşlanmam. Kendi fikirlerim ve kendi doğrularım var. Bu konuda kimseye söz hakkı tanımam sanırım.' diye belirtmiş.

Gündelik yaşamında Cemre Baysel.

Gündelik yaşamında Cemre Baysel.

Denis ve Güneş adlı iki dünya tatlısı kediye sahip olan genç oyuncu, kedisi Denis ile yağmurlu bir kışta sette tanışmış. Beraber eve giden ikili, yedi yıldır beraber yaşıyormuş. Güneş de evlerinin yakınlarında buldukları zayıf ve çelimsiz bir kediymiş. Denis yalnızlık çekmesin diye onu da yanına alan oyuncu, yoğun programından dolayı kedilerini ailesinin yanında İzmir’de tutuyormuş. Yılda üç ay kedilerini yanına alıp onlara İstanbul tatili yaptıran oyuncu, kedilerinin yokluğunda onların hasretini çekiyormuş. Ayrıca genç oyuncunun favori sanatçısı da Cem Adrian'mış. Kendisi aynı zamanda Cem Adrian’ın Veda Busesi şarkısının klibinde de oynamış.

"Hayalim yönetmenlik yapmak."

"Hayalim yönetmenlik yapmak."

Moodboard dergisine verdiği röportajda 'Yapımların dünyasını kuran yönetmenlerimize hayran olmamak mümkün değil. Yaratım sürecine dahil olmak çok isterim.' diyen Cemre Baysel'i biz de ileride yönetmen koltuğunda görmek için çok heyecanlanıyoruz. Oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
31
11
5
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aybüke Çetin

Çok uğraştım bu kızı ve oyunculuğunu sevmek için ama başaramadım. Kanım bir türlü ısınmıyor ve sürekli aynı tarzda oyunculuk sergiliyor. Romantik komedilerin... Devamını Gör

.

Demet Özdemir 1 numara olmalı bu kız yine tatlı bir de odullerde hep fitne fesat bakışları gündem olmuştu demetin

Dilan Bayram

Kusura bakılmasın ama artık Altın Kelebek'in eskisi gibi bir cürmü yok. Önceden kalite belirtirdi ama şimdi her önüne gelene ödül dağıtan bir geceden başka b... Devamını Gör

Filizim

vayy be kadere bak. güzel bile değil doğru dürüst.