Görüş Bildir
Haberler
Nursel Ergin Kimdir, Kaç Yaşında? Nursel Ergin Evli mi, Çocuğu Var mı?

Nursel Ergin Kimdir, Kaç Yaşında? Nursel Ergin Evli mi, Çocuğu Var mı?

Elif Ateş
09.05.2022 - 13:48

''Var mısın Yok musun?'' programı ile ünlenen sunucu ve oyuncu Nursel Ergin'in hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Günümüzde ise Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programı ile ekranlara çıkan sunucu, pek çok yapımda bulundu. Her ne kadar televizyon programları ile bilinse de birkaç dizide de oynadı. Ekranların sevilen ismi Nursel Ergin, geniş bir hayran kitlesine sahip. Peki Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin evli mi, çocuğu var mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nursel Ergin Kimdir?

Nursel Ergin Kimdir?

Güzel sunucu Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 senesinde dünyaya geldi. Trakyalı olduğu bilinen sunucunun anne ve babası küçük yaşta boşandı. Nursel Ergin, erkek kardeşi ile birlikte yetiştirme yurdunda büyüdü. Kendisi 11 yaşındayken amcası tarafından bakılmaya başlandı.

Nursel Ergin Evli mi, Çocuğu Var mı?

Nursel Ergin Evli mi, Çocuğu Var mı?

Nursel Ergin, yetiştirme yurdundan çıktıktan sonra 18 yaşındayken bir evlilik yaptı. Bu evlilikten Begüm Çınar adında bir kızı oldu. Daha sonradan bu evliliğini noktalayan güzel sunucu, 2017 yılında ise medya sektörünün tanınan isimlerinden biri olan Murat Akyer ile evlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın