Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! American Gods'tan The Old Man'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! American Gods'tan The Old Man'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
02.10.2022 - 10:15

Geldik o malum soruya: 'Ne izlesem?' Hiç düşünmene gerek yok, senin için hazırladığımız listeye bir göz atman yeterli! Listede bilim kurgu dizileri, korku dizileri, komedi dizileri, romantik diziler gibi farklı türlerden önerilerle karşılaşacaksın. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Keizersvrouwen (2019-2020)

Keizersvrouwen (2019-2020)

Özet: Bu polisiye gerilim dizisinde Xandra adlı genç kadının hikâyesini anlatılıyor. Genç bir kadın olan Xandra, kocası Michiel ve kızı Lulu ile Amsterdam’da sakin bir yaşam sürer. Çalkantılı geçmişini ardında bırakan Xandra, mutlu gibi görünse de hayatında heyecan arayışı içindedir. Tam da bu sırada eski bir arkadaşından gelen beklenmeyen teklif Xandra’nın hayatının değişmesine neden olur.

Oyuncular: Karina Smulders, Matteo van der Grijn, Susan Radder

Yaratıcılar: Ian Ginn, Philip Delmaar, Maarten Almekinders

The Irregulars (2021)

The Irregulars (2021)

Özet: Dizi 19. yüzyılda geçiyor ve Londra'da yaşanan bir dizi gizemli olayın izini süren bir grup genci takip ediyor. Viktorya dönemi Londrası’nda yaşayan bir grup sıra dışı genç, doğaüstü suçları araştırmaya başlar. Dr. Watson ve ortalarda pek de görülmeyen Sherlock Holmes önderliğinde gençler, doğaüstü suçları açığa çıkarmaya çalışır. Vakalar korkunç hale geldikçe, grup insanlığı yok etmekle tehdit eden güçleri yenmek için güçlerini birleştirir.

Oyuncular: Thaddea Graham, Darci Shaw, Harrison Osterfield

Yaratıcı: Tom Bidwell

The Shannara Chronicles (2016-2017)

The Shannara Chronicles (2016-2017)

Özet: Dört Diyar'ın tarihi boyunca meydana gelen maceralar, savaşlar ve kötülükler... The Shannara Chronicles, alternatif bir dünya olan Four Lands'te yaşanan olayları anlatıyor.  

Oyuncular: Austin Butler, Ivana Baquero, Manu Bennett

Yaratıcılar: Alfred Gough, Miles Millar

İçeriğin Devamı Aşağıda

American Gods (2017-2021)

American Gods (2017-2021)

Özet: American Gods, The Sandman'in de yaratıcısı olan Neil Gaiman'ın aynı adlı eserinden uyarlandı. Shadow gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahiptir. Bir banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis cezası çekip erken tahliye edilir ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Oyuncular: Ricky Whittle, Emily Browning, Ian McShane

Yaratıcılar: Bryan Fuller, Michael Green

Carnival Row (2019-)

Carnival Row (2019-)

Özet: Polisiye ve fantastik türünün harmanlandığı diziye Guillermo del Toro da katkı sunuyor.  Zaman olarak gelecekte geçen dizi, insanların ve diğer her türlü yaratığın bir arada yaşadığı Burgue isimli şehirdeki seri katil terörünü konu alıyor. 

Oyuncular: Orlando Bloom, Cara Delevingne, Tamzin Merchant

Yaratıcılar: René Echevarria, Travis Beacham

The Old Man (2022-)

The Old Man (2022-)

Özet: Jeff Bridges'in başrolde olduğu bol aksiyonlu The Old Man'in konusu şöyle: Dizi yıllar önce CIA'den kaçan ve o zamandan beri şebekeden uzakta yaşayan Dan Chase'in hayatına odaklanıyor. Bir suikastçı gelip Chase'i öldürmeye çalıştığında, eski ajan geleceğini garanti altına almak için geçmişi ile uzlaşması gerektiğini fark eder. Saklanmaktan vazgeçmesinin ardından FBI Karşı İstihbarat Direktör Yardımcısı Harold Harper, karmaşık geçmişi nedeniyle onu avlaması için görevlendirilir.

Oyuncular: Jeff Bridges, John Lithgow, E.J. Bonilla

Yaratıcı: Robert Levine

İçeriğin Devamı Aşağıda

Betty (2020-2021)

Betty (2020-2021)

Özet: Kaykay sürmenin erkeklere has olduğu algısını yıkmak isteyen bir grup genç kızın mücadelesini konu alan hikâye New York'ta geçiyor.

Oyuncular: Dede Lovelace, Kabrina Adams, Nina Moran

Yaratıcı: Lesley Arfin

Los Espookys (2018-)

Los Espookys (2018-)

Özet: Korkuya ve kana taparcasına ilgi duyan Renaldo, tuhaf arkadaşlarıyla birlikte bu tutkusunu bir işe dönüştürür. Onların görevi, müşterilere heyecan ve ürperti uyandıran benzersiz bir deneyim sunmaktır.

Oyuncular: Cassandra Ciangherotti, Ana Fabrega, Julio Torres

Yaratıcılar: Fred Armisen, Ana Fabrega, Julio Torres

Flight of the Conchords (2007-2009)

Flight of the Conchords (2007-2009)

Özet: Bu müzikal komedi dizisinde Bret ve Jemaine'den oluşan Yeni Zelandalı folk-rock grubu Flight of the Conchords'un ABD'ye gelerek burada meşhur olma maceraları anlatılıyor.

Oyuncular: Jemaine Clement, Bret McKenzie, Rhys Darby

Yaratıcılar: Bret McKenzie, Jemaine Clement, James Bobin

Crashing (2016)

Crashing (2016)

Özet: Crashing, büyük ve kullanılmayan bir hastanenin mülk koruyucusu olarak birlikte yaşayan 20 ve 30'lu yaşlardaki altı kişinin hayatını takip eden bir komedi dizisi. Genç bir kadın olan Lulu, Londra'da yaşayan en yakın arkadaşı Anthony'yi ziyaret etmek için şehre gelir. Anthony, sevgilisi Kate ve tanımadığı bir grup insanla beraber artık kullanılmayan bir hastanede yaşamaktadır. Kendisini kaybolmuş gibi hisseden ve toparlamak için değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünen Lulu, arkadaşları ile birlikte hastanede kalmaya karar verir.

Oyuncular: Phoebe Waller-Bridge, Jonathan Bailey, Adrian Scarborough

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

İçeriğin Devamı Aşağıda

Prank Encounters (2019-)

Prank Encounters (2019-)

Özet: Korkunç şakalara hazır mısınız? Prank Encounters, gerçek insanların korku filmi yıldızlarına dönüştüğü, gizli kamera şakalarına odaklanıyor. Aktörler ve aktrisler Gaten Matarazzo’nun korkunç şakalarının her birinde büyük bir rol oynarlar. Yaşananların şaka olduğu açıklanana kadar insanlar kendilerini oldukça ürkütücü durumların içinde bulur.

Oyuncular: Gaten Matarazzo

Yaratıcı: -

Nightflyers (2018)

Nightflyers (2018)

Özet: Bilim kurgu unsurları barındıran bu korku dizisi George R.R. Martin’in aynı adlı kitabından uyarlandı. Sekiz bilim insanı ve bir telepatı taşıyan gemi, güneş sisteminde keşif yolculuğu yaparken bir anda ürkütücü olaylar yaşanmaya başlar. Herkesin birbirini sorgulamaya başladığı gemide büyük bir hayatta kalma savaşı başlar.

Oyuncular: Eoin Macken, David Ajala, Jodie Turner-Smith

Yaratıcı: Jeff Buhler, Jeff Buhler

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın