Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Hanna'dan Peaky Blinders'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Hanna'dan Peaky Blinders'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

09.07.2022 - 10:15

'Hangi diziyi izleyeceğim?' diye düşünerek daha fazla vakit kaybetmeye son! Suç dizilerinden korku dizilerine, komedi dizilerinden aksiyon dizilerine birbirinden sürükleyici şahane dizileri senin için derledik. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Hadi, hemen önerilere geçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Quarry (2016)

Quarry (2016)

Özet: Dizi, sanrolar gören bir Vietnam Savaşı gazisine odaklanıyor. 1972'de Memphis'e geri dönen savaş gazisi Quarry, attığı her adımda olumsuzluklarla karşılaşır. Sadece Broker olarak bilinen gizemli bir adam, ona reddedemeyeceği bir teklif verir; onun için kiralık katil olarak çalışmak.

Oyuncular: Logan Marshall-Green, Jodi Balfour, Damon Herriman

Yaratıcı: Michael D. Fuller, Graham Gordy

The Knick (2014-2015)

The Knick (2014-2015)

Özet: The Knick, yirminci yüzyılın başlarında New York'taki Knickerbocker Hastanesi'ndeki personellerin iş ve kişisel yaşamlarına bir bakış sunuyor. Antibiyotiğin henüz keşfedilmediği ve ölüm oranlarının yüksek olduğu 1900’lerde geçen dizi, New York'taki Knickerbocker Hastanesi'nde yaşananları konu ediyor.

Oyuncular: André Holland, Clive Owen, Jeremy Bobb

Yaratıcı: Jack Amiel, Michael Begler

Peaky Blinders (2013-2022)

Peaky Blinders (2013-2022)

Özet: Bu muhteşem dizinin başrolünde yetenekli oyuncu Cillian Murphy'i izliyoruz. Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere’yi, yasadışı faaliyet gösteren çeşitli çeteler sarmıştır. Bunlardan biri de soygunculuk ve at yarışıyla para kazanan Peaky Blinders’dır. Polislere rüşvet yedirerek paçayı kurtaran çete, bir soygunda yanlışlık yapınca, başlarına bela olacak yeni bir müfettişin şehre gelmesine vesile olurlar.

Oyuncular: Cillian Murphy, Paul Anderson, Sophie Rundle

Yaratıcı: Steven Knight

İçeriğin Devamı Aşağıda

American Horror Stories (2021)

American Horror Stories (2021)

Özet: Korkudan ürpermeye hazır olun! Brad Falchuk ve Ryan Murphy'nin yaratıcısı olduğu spin-off dizisi American Horror Stories, bir korku antolojisi olarak yayınlanıyor. FX dizisi American Horror Stories, her bölümde farklı bir mit, halk hikayesi ya da efsaneyi konu ediniyor.

Oyuncular: Sierra McCormick, Paris Jackson, Merrin Dungey

Yaratıcı: Ryan Murphy, Brad Falchuk

Bates Motel (2013-2017)

Bates Motel (2013-2017)

Özet: Klasik hikâyeye bir de bu açıdan bakın. Sapık (Psycho) filmini izleyip de Norman Bates ve annesinin arasındaki ilişkinin nasıl bulunduğu duruma geldiğini merak etmeyen yoktur. İşte bu yeni dizi, bizi bu meraktan kurtarmayı hedefliyor. Bates Motel, izleyiciyi filmin öncesine götürerek, Norman Bates'in sapık olmadan önceki hayatına ışık tutuyor.

Oyuncular: Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot

Yaratıcı: Anthony Cipriano

Killing It (2022 - )

Killing It (2022 - )

Özet: Killing It'in başrolünde, komedi yapımlarında dikkat çeken Craig Robinson yer alıyor. Dizide, sınıf sistemi, kapitalizm ve tek adamın Amerikan rüyasını gerçekleştirme arayışını izliyoruz.

Oyuncular: Craig Robinson, Claudia O'Doherty, Rell Battle

Yaratıcı: Luke Del Tredici, Dan Goor

I Love That for You (2022 - )

I Love That for You (2022 - )

Özet: Dizi, ilgi çekici konusuyla dikkat çekiyor. Lösemi hastası olan Joann Gold, bir ev alışveriş kanalının sunucusu olma hayalinin peşinden koşar. 'Kanser Kız' etiketinden kurtulan Joann, hefedine ulaşmak için Los Angeles'a taşınmaya karar verir. Ancak çok geçmeden kamera önünde çalışmanın o kadar kolay olmayabileceğini anlar. Gerginliğe kapılan Joanna, işinde elinden gelenin en iyisini yapamaz ve yapımcı Patricia tarafından kovulur. Ancak işini kaybetmek istemeye Joanna, bunun için hastalığının geri döndüğünü söylemeye karar verir. Joanna işini sürdürmeyi ve hayaline devam etmeyi başarır, ancak yalanın sonuçlarıyla beklediğinden daha hızlı karşılaşır.

Oyuncular: Vanessa Bayer, Molly Shannon, Paul James

Yaratıcı: Vanessa Bayer, Jeremy Beiler

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dead to Me (2019-2022)

Dead to Me (2019-2022)

Özet: Bambaşka iki insanın dostluk bağlarını örmesini izliyoruz. Dead to Me, Jen adındaki genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Tuhaf bir mizah anlayışına ve öfke sorunlarına sahip bir kadın olan Jen, genç yaşında dul kalan bir kadındır. Jen’in kocası cinayete kurban gitmiştir. Kocasının acısını atlatamayan Jen’in hayatı kendisinden tamamen farklı bir karaktere sahip olan özgür ruhlu bir kadın olan bir kadın ile tanıştığında bambaşka bir hal alır. İkisi arasında güçlü bir arkadaşlık filizlendiğinde Jen’in yaşamında köklü değişiklikler meydana gelir. Liz Feldman, Will Ferrell ve Adam McKay’in imzasını taşıyan Dead to Me’nin başrolünde Bad Moms ve Anchorman serilerinden tanıdığımız Christina Applegate yer alıyor. Kara komedi türündeki on bölümden oluşan dizinini senaryosunu showrunner koltuğundaki Liz Feldman kaleme alıyor.

Oyuncular: Luke Roessler, Christina Applegate, Linda Cardellini

Yaratıcı: Liz Feldman

Hanna (2019-2021)

Hanna (2019-2021)

Özet: Hanna, muhteşem bir aksiyon bilim kurgu dizisi izlemek isteyenler için resmen nokta atışı. 2011 yapımı aynı isimli filmden uyarlanan dizi olağan üstü avlanma ve savunma yeteneklerine sahip bir genç kızın, aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışan bir CIA ajanından kaçma hikayesini işliyor. Babasının 15 yıl boyunca insanlardan izole bir şekilde Polonya'daki bir ormanda yetiştirdiği ve her türlü hayatta kalma derslerini öğrettiği Hanna 15 yaşında geldiğinde adeta bir ölüm makinesine dönmüştür. 

Oyuncular: Esme Creed-Miles, Joel Kinnaman, Mireille Enos

Yaratıcı: David Farr

The Old Man (2022 - )

The Old Man (2022 - )

Özet: The Old Man'de, Jeff Bridges'i bir kaçak olarak izliyoruz. The Old Man, yıllar önce CIA'den kaçan ve o zamandan beri şebekeden uzakta yaşayan Dan Chase'in hayatına odaklanıyor. Bir suikastçı gelip Chase'i öldürmeye çalıştığında, eski ajan geleceğini garanti altına almak için geçmişi ile uzlaşması gerektiğini fark eder. Saklanmaktan vazgeçmesinin ardından FBI Karşı İstihbarat Direktör Yardımcısı Harold Harper, karmaşık geçmişi nedeniyle onu avlaması için görevlendirilir.

Oyuncular: Jeff Bridges, John Lithgow, E.J. Bonilla

Yaratıcı: Robert Levine

İçeriğin Devamı Aşağıda

Power (2014-2020)

Power (2014-2020)

Özet: Heyecanın dorukta olduğu dizi, güç sahibi James'in hikâyesine odaklanıyor. Başrollerinde Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton gibi isimlerin bulunduğu Power, James 'Ghost' St. Patrick'in hem gece kulübü sahibi hem de uyuşturucu çetelerinin başı olarak yaşadığı ikili hayatı anlatıyor.

Oyuncular: Omari Hardwick, Joseph Sikora, Lela Loren

Yaratıcı: Courtney Kemp Agboh

Animal Kingdom (2016-2022)

Animal Kingdom (2016-2022)
cdn-www.comingsoon.net

Özet: Bu şahane dizi, yetim kalan 17 yaşındaki Joshua'ya odaklannıyor. Joshua, annesi aşırı dozda aldığı eroinden öldükten sonra Güney Kaliforniya'daki akrabalarının yanına yerleşir. Otorite sahibi büyükannesi Janine'nin yanına taşınan Joshua çok geçmeden yeni ailesinin tam bir suç şebekesi olduğunu öğrenir.

Oyuncular: Ellen Barkin, Shawn Hatosy, Scott Speedman

Yaratıcı: Jonathan Lisco

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın